Ve Villarrealu chtějí prodloužit s Pellegrinim

22.10.2007, 18:37
Aktuality
Žlutá ponorka, jak je mužstvo Villarrealu nazýváno, prožívá nejlepší start do sezóny v celé klubové historii. Proto ani příliš nepřekvapí, že klubové vedení snaží prodloužit spolupráci s úspěšným koučem Manuelem Pellegrinim.

Zajímavostí je, že v dubnu letošního roku Pellegrinimu hrozil na El Madrigal vyhazov. Mužstvu se nedařilo a chilský kouč byl hodně blízko odvolání. Jenže pak se Villarreal probral, vyhrál devět zápasů v řadě a zachránil sezónu.

Ve výborných výkonech mužstvo pokračuje i letos, drží se ve špičce tabulky a o víkendu porazilo Barcelonu. Manuelovi Pellegrinimu běží poslední rok smlouvy, kterou teprve v létě prodloužil, a vedení by se s ním rádo dohodlo na další spolupráci.

"Naší touhou je udržet Manuela Pellegrinihona další sezónu. Pokud se to povede, bude to skvělá zpráva pro Villarreal," prohlásil ředitel klubu José Manuel Llaneza. "Byla by to bezesporu ta nejlepší věc, která nás může potkat."

"Myslím si, že by bylo velice těžké najít lepšího kouče, než je Manuel. Když říkám velmi těžké, tak tomu opravdu upřímně věřím," pokračoval Llaneza. "Proto věříme, že není žádný důvod ke změně. Máme, co chceme."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
-Kopy-

Zatím jim to šlape, uvidíme jak to dlouho vydrží.

Reagovat
HOST*

svine mel sem tiket s vyhrou za 18000 a zkazila mi to blba villarreal

Reagovat
-Kopy-

Ty seš BLBÁ...

Reagovat
HOST*Stump

Reagovat
HOST*

Nevite někdo o tom že by do španělska měl jít trénovat český trenér Ivan Hašek??

Reagovat
-Kopy-

Ne.

Reagovat
HOST*

jo misto Riajkarda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele