VE FRANCII NEJLEPŠÍ MALOUDA

21.05.2007, 14:32
Aktuality
Jasným králem Francie je Lyon, trofeje v Ligue 1 sbírá jak klub, tak i jeho hráči. Na včerejším galavečeru v Paříži bylo oznámeno jméno nejlepšího hráče letošní sezóny, kterého mezi sebou vybrali samotní fotbalisté. Trofej si odnesl Florent Malouda...

26letý ofenzivní záložník dostal v hlasování přednost před útočníkem Toulouse Johanem Elmanderem, záložníkem Racingu Lens Seydou Keitou a Kaderem Keitou z Lille. Malouda letos nastoupil k 33 ligovým zápasům, v nichž nastřílel osm branek a výraznou měrou pomohl k zisku již šestého mistrovského titulu v řadě.

Malouda převzal pomyslnou pochodeň po svém spoluhráči Juninhovi, který zvítězil v loňské sezóně. Zároveň je to pro něho zřejmě poslední ocenění v dresu Lyonu, francouzský reprezentant totiž pomýšlí na přestup a vedení klubu je s ním pomalu již smířeno.

V Paříži byl vyhlášen rovněž nejlepší mladý hráč soutěže, tím se stal Samir Nasri z Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele