Vargas z Německa poputuje do Mexika, doplní Gignaka v Tigresu

28.01.2017, 14:05
Aktuality
K pozoruhodnému kroku se hotoví Eduardo Vargas. O jeho lednovém odchodu z Hoffenheimu, kde na podzim skoro nic neodehrál, se spekuluje už delší dobu a nyní mexický celek Tigres UANL s předstihem potvrdil, že chilského reprezentanta již zítra očekává na zdravotní prohlídce...

Sedmadvacetiletý forvard je zvláštním úkazem: v posledních pěti letech se na klubové úrovni vytasil pouze se čtrnácti ligovými góly, zároveň ale v témže období Chile výrazně dopomáhal ke dvěma titulům kontinentálních šampionů. Za reprezentaci se celkem prosadil 32krát, z toho desetkrát při oněch zlatých taženích.

Teď se Vargas bude pokoušet hledat štěstí v mexické nejvyšší soutěži: v neděli přiletí do Monterrey, kde se podle informací ESPN podepíše na čtyřletou smlouvu. Zájem o Chilanovy služby přitom v nedávné době jevily také kluby z Číny, Brazílie či Turecka.

Vargas do Tigresu přichází nahradit forvarda Andyho Delorta, který si to namířil do Toulouse, přesto ale bude čelit výrazné konkurenci. Vedle francouzského reprezentanta André-Pierra Gignaka se o ofenzivní posty uchází také mexičtí internacionálové Javier Aquino s Jurgenem Dammem, potažmo dvojice Argentinců Ismael Sosa - Lucas Zelarrayán.

Eduardo Vargas se v Mexiku zřejmě nebude muset nikomu představovat, neboť právě El Tri loni na výroční Copě América vstřelil čtyři branky při drtivé výhře 7:0 ve čtvrtfinále šampionátu.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeho jediná chyba je, že nikde nevydrží

Reagovat
QooBo

Kvalitnejší a zvučnejší útok ako niektoré priemerné/nadpriemerné európske kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Jardman

Tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som si isty ci sa tam presadi, kedze ked tak clovek pozrie na ich kader tak maju kvalitnejsiu zalohu a utok nez ktory kolvek klub zo SA/L1 (pokial nepocitam PSG, resp.Juve)

Reagovat
Uwe háže buly

tak on by měl dost možná problém prosadit se i v průměrným francouzským klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Raz som ho videl v tom Hoffenheime a mal by sa problem presadit aj v Hradci Kralove

Reagovat
REPLIKATOR

Zajímavý že za repre hraje skvěle a v klubu je tak marný.

Reagovat
olis

zial v Neapole mal problem naucit sa jazyk a dost sa chodil aj flakat, pravdepodobne sa podobne spraval vsade kedze sa nikde nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netreba sa o jeho buducnost bat, vzdy sa v mekaci najde nejaky dobry flek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele