Varane znovu vypadne ze sestavy United, tentokrát kvůli zranění stehenního svalu

04.11.2021, 09:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (169)

Přidat komentář
kiwwi

v momentalnej situacii s Harrym, ktori posobi ako by dosiel z okresu a este aj pred zapasmi chlastal, je toto asi taka strata, ako keby nam vypadol Bruno, mozno este vacsia

toto nas takmer urcite odstavi od formacie s troma stopermi (ak Ole nebude skusat, pretoze aj Shaw aj Scotty uz v takej obrane hrali)

Reagovat
celeb

pred zapasmi chlastal .... WAT

Reagovat
Hlahart

"ako by"

Reagovat
celeb

slovencina. Ako by moze byt viazane k okresu aj k obom.

Reagovat
Hlahart

Stejně jako v češtině, ale z kontextu je to asi jasný

Reagovat
celeb

tak priznavam, prehliadol som, alebo som to zle pochopil. Hral dost zle, kritika bola veľká, tak ma Kiwwi dostal

Reagovat
celeb

nemal problémy niekde v Grécku, že sa opitý pobil v policajtmi?

Reagovat
Hlahart

jop

Reagovat
Hlahart

Bez něj v sestavě jsme prohráli snad 4/5 zápasů. Když si přičtu polozraněnýho Maguirea, tak to bude fakt masakr...

Reagovat
vceradnesazitra

Olé ho zničil

Reagovat
Jkb

Spíš ne. Když se podíváš tak v posledních pěti sezónách měl v Realu celkem 15 zranění a dvakrát byl nemocný, celkově chyběl 259 dní. Což není úplně málo.

Reagovat
Ángel di María 22

Ramos a Varane nakonec dobrý odchody..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos bez prdele jo. Na Twitteru jsem videl zvesti, ze doktori PSG vazne pochybujou o jeho schopnosti se vratit na tu uplne nejvyssi uroven.

Reagovat
teenz

Flo má za ušima.

Reagovat
misinho7

Reagovat
protiproudu

PSG není uplne nejvyssi uroven, takže moužou být v klidu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mishko

Varane bol bez Ramosa polovičný a posledné 2 sezóny hral čím ďalej tým viac bez zápalu... kebyže ho predáme o +-20 meur drahšie, tak poviem super odchod pre nás

Reagovat
vilp

Akorát z Varana měli vytřískat víc peněz, když stejný klub koupí dřeváka Maguira za takový ranec.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
king23

a hlavně Alaba zapadl skvěle

Reagovat
Ed_Hazard

To je zase odvážne tvrdiť, aspoň zatiaľ. Ja by som to definoval tak, že sme si prakticky nepohoršili

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Alaba > oba dva

Reagovat
Csaplárova past

Ramosova a Aguera verze 2.1.3

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho marnej, Varane věčně zraněn, super kaufy Munited

Reagovat
PP

Maguire jak po mozkové příhodě, Pogba mámvpiči režim.. Zachraňuje je kombo Bruno + Cris..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bakary3

Ja si rikal, ze marodil hodne a jestli je dobry tak nakladnou investici udelat, mladsi uz nebude... a kdyz odejde, tak vzhledem k platu spis na konci smlouvy zadara.

Prdel je, ze v tolik propiranym srovnání white / varane muze ten white v nedaleky budoucnosti vychazet lip

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jk

Že bude White super bylo jasný. Ta cena za něj byla přepal, ale prostě pokud chceš nějakého konkrétního fotbalistu, je lepší zaplatit nějaké miliony navíc než šetřit a přivést alternativy.

Reagovat
Swarley

Jj, možná dokud bude Varane zraněný

Reagovat
Jkb

Zatím má White odehráno jen o 62 minut víc než Varane. Jinak bych to tolik nesrovnával, United potřebovali zkušeného stopera a Varane pro ně byl dobrá volba, Arsenal potřeboval mladého hráče který vyniká s míčem, má zkušenosti s ligou i herním stylem který Arteta chce hrát.

White ukazuje, že cena za něj byla oprávněná, velice dobrý mladý stoper.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
king23

ale zkusils to

Reagovat
PP

no, tak jsme si trochu zapřeháněli.. Za mě White příjemné překvapení, ale ta cena byla prostě úlet.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jkb

Pro mě je cena adekvátní. Stoper do základní sestavy prostě stojí 50 v dnešní době, Liverpool dával balík za van Dijka, United za Maguira, City mají 3 stopery za víc jak 50. Najdou se vyjímky, když hráčům končí smlouvy a podobně, ale pokud je pod dlouhodobou smlouvou a má potenciál být TOP tak si za to kluby nechají zaplatit.

Reagovat
king23

Hele van Dijk i Maguire měli mnohem větší jméno, když přicházeli, než White. Nákup vám vyšel, ale za ty prachy to prostě byl mnohem větší risk. Byla dost velká šance, že to dopadne průserově jako spoustu vašich podobných nákupů v minulosti - alá Torreira. A navíc tady srovnáváš příchod stopera do základní sestavy Arsenalu s příchodem stopera do základní setavy United City a Liverpoolu, což jsou všechno kluby, které hrají dlouhodobě nad vámi.

Reagovat
Jkb

Ano měli větší jméno ale ne zase tak velké, rozhodně to nebyli stopeři na úrovni tehdejšího Ramose, Silvy a podobně, ani omylem. Jako já chápu, že ty kluby hrají nad námi, byť United před příchodem Maguira zase tak moc ne, to nic nemění na tom, že stále patříme mezi ty největší kluby v Anglii a dá se pochopit, že si Brighton řekne o adekvátní částku.

Reagovat
Jkb

Jinak van Dijk přicházel v sezóně 17/18 a v té předchozí sezóně jsme skončili o bod za nima a United 6 bodů za náma. Porovnávat Torreiru za 25 mega, kterého ještě navíc přivedl Mislintat s Whitem je trošku mimo, protože to bylo dost specifické období, Mislintat nedostal dost prostoru proto aby mohl poskládat fungující tým, kdežto Arteta ten prostor očividně dostal a zatím to vypadá, že jeho tým bude fungovat velmi dobře, ještě se v tom bude pokračovat.

Ale poprvé od odchodu Wengera někdo poskládal dobrý tým a na to kolik to stálo peněz se bude nahlížet jinak v delším časovém úseku stejně jako u Liverpoolu nebo City.

Reagovat
king23

Však jo, dneska už by málokdo tvrdil, že White nemá tu hodnotu. Jde jenom o to, že to byl prostě velký risk a štěstí, že vám vyšel. Za rok si nikdo nevzpomene na to, že to třeba šlo usmlouvat o pár % na lepší částku.Pro srovnání United při příchodu ostříleného Varana riskovali mnohem míň, že to bude propadák. A Arsenal podle mě těchto "nákupů na jistotu" dělá dost málo.

Reagovat
Jkb

Risk to právě nebyl. Klub se na to dlouho připravoval, hledali jsme ty konkrétní hráče skoro rok, od stopera, brankáře, pravého obránce, stejně jako další kluby jsme použivali datovou analýzu, videorozbory hráčů, oni se opravdu snaží získat maximum informací o těch hráčích než za ně dají balík v dnešní době.

Arteta ví jak to dělají v City, v Liverpoolu a dalších velkých klubech, on má hodně známých a přátel ve fotbale a používá to, v Brightonu hraje Wellbeck takže se můžeš vsadit, že mu volal a ptal se na Whita, chytal tam Ryan, kterého přivedl na hostování a toho mu doporučil Tim Cahill který s ním hrál v Evertonu, o Odegaardovi věděl díky Xabi Alonsovi a Monrealovi, o Lokongovi věděl všechno díky tomu, že ho trénoval Kompany.

Reagovat
king23

Tady s tebou vážně nesouhlasím. Jako jasně, Whita nekoupili nejspíš na základě hodu kostkou a podobnou analýzu, kterou jsi popsal bych čekal v každém větším klubu, ale minulé přestupy teda nějakému extra koncepčnímu řešení nenapovídaly. Možná za tím měli roční analýzy a spoustu práce, ale podle mě to fakt dobře nedělali. A byl bych opatrný, že toto období skončilo. Torreiru jsme řešili. Özil další krásný případ - každý fanda Realu ti řekne, že to sice byl fotbalista s ohromným potenciálem a talentem, ale na druhou stranu líný chlap s naprosto nevítěznou mentalitou. A přivést takového hráče do Arsenalu, který právě léta trpěl tím, že nedovedl dlouho nic vyhrát, přestože hrál relativně vysoko je fail. Dost vám přinesl, ale stojím si za tím, že negativa byly horší. Další případ Partey - za ty prachy absolutní výsměch, v Atleticu to nebyl klíčový hráč ani zdaleka, z mého pohledu úplně zbytečný přestup. A dalo by se pokračovat. Přestupy na jistotu alá Cavani, Varane, Zlatan atd. prostě dlouhodobě nerealizujete vůbec, což je podle mě chyba.

Reagovat
Jkb

Hele Ozil byl Wengerův přestup, tenkrát se to dělalo o dost jinak a ty nároky byly o dost jiné než teď. Co přišel Arteta tak se dost věcí změnilo, loni jsme propustili velkou část skautů, přešlo se víc právě k datové analýze v kombinaci s videorozbory, ten proces je podobný jako mají v City co se výběru posil týká, Arteta na to měl vliv.

Co se Parteyho týká, tak se rozhodně neshodneme, ten chlap je úžasný a přesně sedí to stylu hry o který Arteta usiluje, pro něj jsou problém zranění a taky v současnosti zraněný Xhaka, se kterým se ideálně doplňují .

Když byl u nás Wenger, tak měl svoje postupy na podpis a hledání hráčů, potom do toho začal kecat Gazidis a šlo to do sraček, tak jsme vyhodili Wengera, s tím, že přestupy jsme svěřili Myslintatovi který dělal skvělou práci v Dortmundu ale to trvalo jen rok, potom se neshodli s vedením a vyrazili ho, přestupy začal dělat Raúl Sanlehi kterej byl zmetek, krypl, píčus z Barcelony, po roce se zjistilo, že dělal špinavé obchody tak ho vyrazili, začal to dělat Edu a ty poslední přestupy už jsou Edu s Artetou, což je konečně posun vpřed.

Reagovat
king23

O těchto personálních změnách samozřejmě nemám vůbec přehled, ale hodně by to vysvětlovalo. Díky. V tom případě přeju ať to dobře šlape a ty faily z minulosti už se neopakují.

Reagovat
Jkb

Každý klub si prochází lepším a horším obdobím. Taky přeju hodně štěstí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Golasso

Ale houby . Že bude kvalitní, se dalo čekat a cena odpovídá nákupu mladého anglána z klubu, který nemusí prodávat. Buď jsme mohli zaplatit nebo shánět levnější alternativu ... a já jsem rád, že jsme zaplatili, nakupování podřadných alternativ už jsem si za dlouhý roky užil dost.

Reagovat
O.Giroud

podla mna nic hrozne akurat zle pre Arsenal, ze zrovna vtedy prestupil aj Varane takze sa to porovnavalo aj ked tie celkove naklady asi budu inde.

Reagovat
SunFells

Není to úlet, White je specifický stoper, na jehož přednostech je založena podstatná část Artetovi hry, to za 50 mega stojí.

Reagovat
Mastný Chobot

a takých stopérov je málo, preto aj tá cena

Reagovat
Mastný Chobot

*ktora je samozrejme stale prehnana, ale nie je to az tak ohromny fuckup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Modry mauricius mezi stopery...

Reagovat
Front hell

Toho už jste koupili vy za 80

Reagovat
Hlahart

Však je to tím vaším pohledem stejný případ jako White

Reagovat
J0EL

Len asi o tretinu nizsim nakladom...

Reagovat
Mastný Chobot

čím je Maguire tak špecifický?

Reagovat
masina_LFC

veľkou hlavou

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

treba tim, ze byl loni jeden z nejlepsich stoperu v lize. ale whatever. tyhle diskuze nemaj cenu, nasi hraic jsou vzdycky drevaci...

Reagovat
Mastný Chobot

Za celú dobu tu nikto nenapísal, že je Varane alebo Maguire drevák, ale stále si to tu sám ideš. Obdivuhodné.

Reagovat
Čenda

Busby trademark

Reagovat
Čenda

Ja se ho posledně ptal, jestli si myslí, že je Kroos, Modric nebo Cas lepší než Pogba, a on mi nejdeiv odpověděl, že všichni tři jsou samozřejmě lepší než Fred a McTom a pak se mi vysmal ze jsem mimo..to je obdivuhodné.

Reagovat
Hlahart

Pokud si pamatuju, tak to byla diskuze o tom, jestli má Real lépe sestavenou zálohu než United, ne?

Reagovat
Čenda

Jop, tím to začalo.

Reagovat
Hlahart

Tak nevím, třeba jen odmítl sklouznout k debatě, která s tím nijak nesouvisí?

Reagovat
Čenda

Tak totaky byl můj původní dotaz, jestli záloha Pogba, Bruno a třeba ten McTom jsou o TOLIK horší než Modric, Cas a Kroos. Rozdíl je v tom, ze ti v Realu byli na vrcholu a ve formě většinu času, co hráli spolu. U vás pravidelně hvězdí jen ten Bruno, co se jmen týče, tak to není o tolik horší. Ano, za mě bylo tendenční to, ze jsem tím chtěl poukázat na to, ze je to Pogbova chyba, nadneseně řečeno.

Ale ptal jsem se normálně, slušně. Busbyho reakce ti přijdou normální?

Reagovat
Busby babes

a ja ti tenkrat slusne napsal, ze o tom diskuze vubec neni a ty ji opet po nekolikate stacis uplne jinam k necemu, o cem se nikdo nebavi. coz btw delas znova i tady. a ze to po nekolika odpovedich porad nechapes a porad si jedes svoji, a pak brecis, kdyz te nekdo uz posle do hajzlu, je uz jen tvuj problem.

Reagovat
Čenda

Vy jste kouzelný bud někomu řeknete, že brečí, nebo ze je mimo. Nevznikají diskuze tím, že se někdo na něco zeptá? A že zrovna na EF, kde každá diskuze plodí miliardu dalších diskuzí..hele, ja se s tebou chtěl normálně bavit, občas te klasicky fanouskovsky popichnout, nic víc. To, ze si hysterka, brecis a jses mimo, jsem mel asi vědět.

Reagovat
Busby babes

Nevznikaji diskuze tim, ze se nekdo zepta? no hele, proc teda CNB zvedla urokovy sazby? A je to teda lepsi nebo horsi?

To ti jen naznacuju tvuj styl diskuze...

Reagovat
Čenda

ty kjávo. Jako beru pointu, ale vždyť jsme se bavili..ale to je fuk. Jak ses mi smal dříve, ze jsem asi arbitr humoru ci co, tak ty jsi teď asi arbitr toho, co je mimo. Ok.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hlahart

Ne vždycky. Taky se mezi sebou docela často hádáme.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Swarley

to je jen tvůj pocit, někdy se podívej na ten tvůj styl diskuze... Ty jsi vždycky mimo...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Myslis ten styl, když se na něco zeptam? Jj, to je hodně mimo styl diskuze.

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, ty se tu ptas, cim byl specificky? jako ze cim je specificky jeden z nejlepsich stoperu v lize?

Reagovat
Mastný Chobot

"tak ja nevim"

Nj

Reagovat
Busby babes

ale jinak kdyz se vratim k puvodnimu Varane vs White... tak uz v lete jsem psal, ze to je blbost srovnavat pres ceny, ze vy jste proste nebyli v situaci, kdy by k vam Varane sel, museli jste s epoohlizet jinde, vybrali jste si White. proc ne. cena odpovida tomu,z e Brighton proste penize ma a nepotrebuje prodavat. A teda uz v lete mi prislo, ze davate obri balik za hrace na pozici, kterou primarne posilit nepotrebujete, ale tak to my treba delame taky a uz roky no..

Reagovat
Čenda

samozřejmě se to nabízí, ale to srovnání je proste mimo, jinej věk, jina situace, kluby v jinejch situacích..jen nechápu, kde se bere to, ze jsme ho nepotřebovali. Vsak jsme měli prisernou skvadru stoperskou. Bez Whitea bychom letos hráli hůř a měli méně bodů,řekl bych.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím si, že sme sa poohlíželi inde. White bol od začiatku prioritou č. 1 vzhľadom na to, aký hráčsky profil na CB sme hľadali a akých hráčov sme cielili (všetci pod 24 rokov). To, samozrejme, nič nemení na tom, že aj keby sme chceli, tak Varanea nezískame.

Reagovat
Busby babes

spis mysleno, ze jste proste byli na trochu jinem trhu nez my. Ale mysleno spis v souvislosti na ta srovnani cen Varane vs White.

Reagovat
smazaný uživatel

#Šimonizmus

Reagovat
vladis271

Iamek si ide to iste. vytvoria si problem, ktori neexistuje a potom proti nemu bojuju.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto sú priekopníci, aj swarlos a občas aj Kami... náhoda, že ide o fans mancs?

Reagovat
Front hell

Ta sebelítost je brutální

Reagovat
Hlahart

Jeden z nejlepších stoperů v lize + přesně typově ten, kterýho United hledali x let. Proto za něj byli ochotni složit rekord, no.

Reagovat
Čenda

Jop, za mě třeba v pohodě obchod, i když si myslím, že příplatek za united tam byl. Mysleno ze jít jinam, třeba by sel za 60 max. Ale to je jen moje konstrukce samozřejmě. Obchod dobrej tím, že dával smysl pro United. To, ze je Maguire dost kopyto a nebude tak dobrej, nikdo nemohl vědět.

A teď si vem, jeden z nejlepších mladých stoperu v lize + presnw typově ten, kteryho Arteta chtěl, hledali ho par let, Angličan.. proto za něj byli ochotný dat tu pálku.

Reagovat
Hlahart

1) příplatek za United tam asi samozřejmě v nějaký části byl. Ten se běžně skládá z části za značku United jako jednoho z nejbohatších klubů na světě a z části za značku vedení United jako jednoho z nejneschopnějších na světě.

2) wohoo, Maguire teda fakt není kopyto a pro mě je teda lepší, než jsem čekal.

3) Však jo, v pohodě. Já jsem tuším při přestupu psal, že White je z té oslavované trojice Tarkowski, Mee, White zdaleka nejlepší, tu cenu si obhájíte. Tenkrát jsem teda jen říkal, že si nejsem jistej, jestli jste ho akutně potřebovali. Já jen říkám, že je vtipný, jak fanoušci Arsenalu si najednou vzpomněli, že tímhle způsobem tu cenu ospravedlnit jde, když to u srovnatelnýho případu dříve nešlo.

Reagovat
Čenda

1) naprostej souhlas.

2) ok, kopyto beru zpět. On taky nema bejt zadnej finesa, ze jo. Za mě je zas horší než jsem čekal, ale to je fuk. Jen teď vedle Varana to vuc vynikne.

3)ze jsme ho nepotřebovali? Ano, měli jsme asi 3449 stoperu, ale až na Gabriela úplně k hovnu. Poslední větu asi souhlas.

Reagovat
Hlahart

2) Vedle Varana to více vynikne, protože jsem začali hrát divnej styl, který Varanovi více sedí, ale taky do něj není perfektní (proto dostáváme tolik gólů). Prostě dle statistik jsme vytáhli obranu o xx metrů oproti předchozí sezóně, vepředu polevili na pressingu a dokázali jsme si rozložit zálohu. Proto se objevují situace, kdy je Harry nachytanej na hrušce a nějakej rychlej útočník mu utíká už těsně za půlkou. Za to ale on fakt nemůže a ani to není příchodem Varana. Za to může Ole a celej trenérskej ansábl.

Reagovat
Čenda

za mě je teda Varane dlouhodobě jeden z nej stoperu, strašně jsem nechtěl, aby šel k vám

A k tomu ansáblu..nechápu. Phelan, Carrick, ten mladej co povýšil..mate všechny předpoklady hrát vyborne zejména z obrany, do útoku mate fantastickej mix kvalitního, uz odzkoušenýho mladí i top kvality, ale na hřišti hrajete takovou bídu, ze z toho bolí oči, teda většinou.

Reagovat
Hlahart

Tak přicházel v době, kdy nám na stoperu hrál Lindelof + Rojo, Smalling a pak případně věčně zraněnej Bailly. Kromě Baillyho byli (a jsou) všichni ve všem naprosto průměrní, nejsou nijak typově vyhraněni, dost podobní typy.

Maguire přicházel, protože jsme hledali stopera, co bude hodně silnej ve vzduchu a bude mít nadstandardní práci s míčem, jelikož už tehdy se psalo, že jeden z obrovských problému tehdejších United byla tragická schopnost rozehrávky stoperů. Maguire měl u nás 2 hodně dobrý sezóny, ve kterých se s ním z obrany mohl v peaku měřit jenom Shaw (který ho v tom období převyšoval), jinak to, co se od něj čekalo naplňoval. Je to dokonalej stoper? No není. Kdo je.

Každopádně se kupoval tenhle typ stopera, kterých v tý době bylo fakt pramálo. Proto se koneckonců ani nekupoval třeba Koulibaly nebo co já vim kdo dalším, jelikož typově té představě Oleho a vedení neseděli. Kupoval se teda jeden z mála, navíc byl zřejmě tlak od Oleho na to, aby to byl Angličan (což mají teda s Whitem stejný), ale ve vší úctě k Whiteovi přicházel s trochu větším renomé, z Leicesteru a navíc v době, kdy všichni věděli, že United stopera koupit musí (na rozdíl od Arsenalu).

Pokud bude mít White pro Arsenal tak obrovskej přínos jako Harry pro United tak GG. Já si zatím nejsem jistej, jestli bude na konci týhle sezóny o tolik lepší (obecně, ne v nějakých aspektech) než Gabriel.

Reagovat
Mastný Chobot

Maguire je veľmi dobrý stopér, to bez debaty, ale mne nepríde tak špecifický a typovo vyhranený ako White popravde. Všeobecne je to lepší stopér ako White momentálne, to tiež bez debaty, ale dôvod, prečo Arteta dal 50m za Whitea, je práve tá jeho špecifickosť v hre, to, že sme po odchode Luiza takého hráča nemali a to, že je pre Artetovu hru je ball-playing CB úplne že esenciálna pozícia. White má smerom dozadu viacero nedostatkov (čo z neho robí horšieho stopéra ako Maguire všeobecne). ale v tom, prečo sa v prvom rade kupoval, je svetový. Z tohto hľadiska je tá cena ospravedlniteľná, aj keď stále príliš vysoká.

Inak k ostatku, keď chceme porovnávať: medzi Brightonom a Leicesterom zasa taký veľký rozdiel nevidím a White prišiel ako 23-ročný, Maguire ako 26-ročný, preto mal aj vyššie renomé, to je tiež celkom podstatné.

Reagovat
Hlahart

K té první části - mně teda přijde Maguire jako úplný prototyp vyhraněnosti stopera. Však je to úplně opak nějakýho all-roundera. Skvělej ve vzduchu, silnej v soubojích, schopnost přihrávat skrze linie zálohy soupeře. Naopak je třeba extrémně pomalej a slabej v útočných standardkách. Jako s tou jeho rychlostí, kdyby fakt nebyl špička v něčem jiným, což teda byl, tak si dovolím tvrdit, že bychom za něj nejenom nedali 70m, ale ani by nepřicházel. Ještě teda přicházel z důvodu leadershipu, což teda příchodem Bruna a teď Ronalda a Varana trochu ztratilo na smyslu.

Samozřejmě je teď otázka, proč jsme s takhle vyhraněným stoperem začali hrát tuhle sezónu s asi o 12 metrů vytaženější obranou, což samozřejmě extrémně vystavuje Harryho jeho slabiny, nebo proč ho stavíme do těžkých zápasů opíchanýho injekcema zraněnýho, ale to je jinej příběh.

To proč se kupoval, a to, proč ho Ole chtěl a United za něj byli ochotni dát takový prachy, je podle mě analogicky možný obhajovat jako u Whitea a nikdo by se tomu neměl podivovat.

Ad 2 - Budiž. Možná je Brighton teda srovnatelnej, White byl mladší (ale měl za sebou zas jednu pořádnou sezónu, kde ještě z části hrál RB)... Ještě jsem chtěl napsat, že přestupoval v pre-covid obdobím a pak je tam ještě přirážka United. Ale to jsou všechno věci, který se dají pořád podřadit pod tu možnost analogický argumentace jako u Whitea. A u jednoho to bylo před třemi roky nepochopitelný od stejný části fanoušků, která to dnes u Whitea po třetině sezóny skoro vzývá.

Reagovat
Busby babes

jeste dodam. Leicester nemusel prodavat. Stejny pripad jako Brighton, proto ty ceny byly tak vysoke u obou.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

"od stejný části fanoušků" mi príde také ublíženecké trocha, ja, sunfiels ani Bakary sme nič také nepísali, práve naopak (https://www.eurofotbal.cz/clanky/man-utd-dotahl-prichod-maguirea-jenz-se-stal-nejdrazsim-obrancem-440130/?forum=1#post11339960).

Reagovat
Hlahart

No jasně, tak to byla totální hyperbola v tomhle případě, doufal jsem, že to tak bude i zřejmý (i tím vzýváním), ale pokud ne, tak se omlouvám.

Každopádně tenhle symptom se neobjevuje jen u diskuze white vs maguire/varane, tak se to dá využít i do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

oba pěkně předražení

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká by byla dekvátní cena?(myšleno teď ne před x lety)

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Máš pravdu, ale kašli na to . Akorát se na tebe slítnou MUfani a utlučou tě virtuálníma čepicema

Reagovat
Bakary3

No jak myslíš.

Pointa je v tom, že Varane přišel jako stoper na vrcholu, který byl už předtím často zraněný.

Lepší nebude a jeho zdraví taky ne - dovolím si říct.

White poroste, a musím teda říct, líbí se mi hodně už teď.

Ve finále... jsem vlastně spokojenej, že to dopadlo takhle, Arsenal má kvalitního mladýho stopera, který má výkonostní strop teprve před sebou, přitom je okamžitou posilou.

Ale vy jste spokojený určitě taky, budiž vám to přáno

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

To musel cakat asi kazdy, ze Varane bude casto zraneny, nic nove u neho

Reagovat
O.Giroud

to jo vole, kto necakal nerozumi fotbalu

Reagovat
DelPiero137

Zda sa mi ze prestupy hracov po nepredlzeni zmluvy nejak nevychadzaju v poslednom case.

Reagovat
Busby babes

miluju jak je z nej zas nekopa a vsichni jsou radi, ze se ho zbavili.

Reagovat
iamek

Co cekas jiného? Každý čekal, ze bude zraněny a podobně

Reagovat
teenz

Nikdo z něj přeci nedělá nekopu.

Reagovat
mikelinos

Busby si klasicky vymyslel něco, aby se mohl pokrytecky povznést nad plebs

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Aldeano

To tady píšou někteří fans Arsenalu, aby okecali tu pálku za Whita...

Reagovat
Front hell

Nikdo z Arsenalu z něho nekopu nedělá a že jste se ho zbavili tady píšete jenom vy,fanoušci Realu. Asi nějaky problém s pochopením komentařů

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bakary3

Reagovat
vilp

Ani ne, spíš už po těch letech a trofejích neměl motivaci a Militão mu loni dával výkonnostně solidně na prdel, navíc spolu dohromady moc nefungovali.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Čenda

jsi boží.

Reagovat
nani92

Ole zničil Rashforda, ničí Maguiera a na rade je Varane

Reagovat
Ranoth

iba Oleho nechce nikto znicit co

Reagovat
Neutron

skor nedokaze

Reagovat
Infernoqt

Mason Greenwood, Jadon Sancho and Jesse Lingard miss out on England national team call up #mufc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Jakože všichni 3 momentálně lopaty, takže all good

Reagovat
Hlahart

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Sam Wallace] Mason Greenwood asked to 'park' England career until 2022 and Callum Hudson-Odoi turns down U21 call-up

[SkyKaveh] "Gareth Southgate had sat down with Mason Greenwood in September and Mason had said at this stage of my career I want to establish myself as a Manchester United player."

Od Masona teda hodně sympatický ve vztahu k United. A alespoň si na jeho pozici v repre zahrají i v klubu neproduktivní lopaty, který by tam jinak neměli co dělat.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

Gareth Southgate: "He [Greenwood] recognises if he doesn’t get it right over a longer period, doesn’t nail down the situation at the club then maybe there isn’t an England career anyway."

co to ale ten kokot mele? To jak Southgate s Greenwodem zachazi po celou dobu jeho anglicky kariery je fakt otresny...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tabor, koho do draftu Puli, Ziyech ci CHO?

Reagovat
bandwagoner

CHO

Reagovat
jitrnica

Nějaký dobrý dokument o konspiraci 9/11?

Reagovat
jk

Fahrenheit 9/11? Ale to asi už každej viděl

Reagovat
Čenda

Říkal dobrej, ne ten splácanec nesmyslů.

Reagovat
jk

Já popravdě jinej neznám

Reagovat
Čenda

ja taky ne, ale vím, že tenhle jedinej je strasnej bulšit.

Reagovat
Busby babes

vsechny jsou picovina.

Reagovat
Zaschrona

9/11: One Day in America

Reagovat
jitrnica

Dík.

Reagovat
jk

Ben Davies v základní sestavě pod Contem

Reagovat
Dan Gubić

Varanemu nič nie je. Vidí že klub je v troskác tak sa na to vybodol a vymyslel si že ho pichlo v svale. Neznášam takýchto poserov čo chcú vyhodiť trénera Oleho.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cr7sux

Reagovat
LGT
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele