Vánoční turnaj vyhráli bývalí sparťané

26.12.2008, 19:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspoň něco teda...

Reagovat
smazaný uživatel

bývalé sparťany vyměnit za současné neho aspoň horsta to je furt pan útočník

Reagovat
smazaný uživatel

poslat Horsta na hřiště,tak dá ještě na jaře 15 kusů a jde do Ruska za 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne. On sám chtěl hrát za Spartu, naznačoval to, říkal, že sice na 99% asi si už za ni nezahraje, ale pořád ve skrytu duše doufal. Nakonec ho vyhodili i jako asistenta, je to srdcař, ten by se za Spartu rval. Zase se jednou český fotbal předvedl, kvůli asistenta skončil svou aktivní kariéru v Mostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, chtel jsem se vas zeptat proc tam hrala muzstva Sparty a Nike - kdyz za Nike hrali Siegl, Chovanec... - tedy spartane?!?! Jinak jsem hodne rad za to ze se ,,Sparte" v posledni dobe podarilo neco vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nike jsou jako ex reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pánové vynikající turnaj! Skvěle jsem se bavil a celý si to užil, od začátku do konce! Pořád to jsou vynikající fotbalisti a uměj bavit lidi. Například Josef Jarolím ve svých padesáti letech co předváděl? Klobouk dolů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to někde v telce? ''Hrozí'' nám repríza nebo nějaké video? Moc rád by se kouknul na fotbalové pardály.

Reagovat
risk je zisk

aspon neco se letos sparte podarilo vyhrat ne ja obdivuju nektere 50lete pany trenery-fotbalisty ze nato jeste maji klobouk dolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele