Van Wolfswinkel věří, že góly bude dávat i v Norwichi

09.07.2013, 12:59
Aktuality
Velkou výzvu před sebou má Ricky van Wolfswinkel, který v posledních letech střílel branky v nizozemské a portugalské lize. Velká očekávání na něho budou kladena rovněž v anglickém Norwichi, kam přestoupil z lisabonského Sportingu...

Norwich dojednal příchod 24letého útočníka už ve druhé polovině března, podle médií dostane Sporting osm a půl milionu liber.

"Ta přestupová suma jenom ukazuje, jak moc mi vedení Norwiche věří. Já sám to vnímám jako velkou motivaci. Věřím si, že góly dávat budu. Je to koneckonců náplň mojí práce, nejdůležitější ze všeho pro mě ale bude být týmovým hráčem," prohlásil nizozemský útočník.

Norwich dal loni ve 38 ligových zápasech jenom 41 branek a v tomto ohledu se společně se Sunderlandem dělil o třetí nejhorší místo ze všech celků Premier League. Van Wolfswinkelovi se naopak v méně náročných ligách dařilo, během jedné sezony se v Utrechtu trefil patnáctkrát, za Sporting dal za dvě sezony celkem 28 ligových gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (343)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele