Van Persie: Hráli jsme fotbal z jiné planety

20.09.2007, 08:48
Aktuality
V úvodním zápase základních skupin Ligy mistrů porazil Arsenal doma Sevillu jasně 3:0. V táboře vítězů zavládla velká spokojenost, všichni si pochvalovali dobrý start. Arsenal je ve formě – hraje pohledně i účelně.

Domácí proti Seville začali vlažněji, ale hodně jim pomohl šťastný Fabregasův gól. Po něm už Arsenal vládl a Van Persie s Eduardem přidali další dvě branky. Dobrý start do soutěže byl dokonán, což si hráči po zápase pochvalovali.

"Myslím, že bylo hodně důležité dobře odstartovat. Navíc proti Seville, která hraje podobný fotbal a má velice silný tým," prohlásil Robin van Persie. "Způsob, jakým nyní hrajeme je jako z jiné planety. Není to o věku, ale o kvalitě." Van Persie však vzápětí ještě vyzvedl spoluhráče Francesca Fabregase. "Jeho současná forma je neuvěřitelná. Co on toho dokáže. Střílí branky a další připravuje," rozplýval se Nizozemec.

Adresát chvály byl po zápase taktéž spokojen, těšilo ho také fakt, že letos konečně střílí branky. "To mi dříve chybělo," prohlásil Fabregas. "Ale nebýt týmu, nikdy bych neskóroval. Proto je důležité hrát týmově a je jedno, kdo střílí góly."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nehráli vubec špatně ... ale stačí aby se zranil Fabregas a jsou OUT!

Reagovat
HOST*mysman

vcera sme hrali krasne,kluci si tu vyhru zaslouzili,a ukazali vsem tem co nam neverili ze na to mame.Navic vcera sme hrali na 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

na 50 % . dobré ránko prajem

Reagovat
HOST*mysman

Kdyby Arsenal chtel mohl seville nasazet kolik golu chtel,sevilla byla uplne bezzuba a my jsem zapas kontrolovali.Prvni gol byl sice stastny ale Fabregas zasahl ruku a navic by ta strela stejne sla do brany.

Kazdopadne skvelej start.

Reagovat
M11

sla by mozna na branu...ale gol by z ni na 99% nebyl ale tak jak se rika stesti preje pripravenym...

Reagovat
HOST*

no tak teda neviem ci si teda pozeral ten zapas so sevillou ale gunners boli naozaj skveli a spanieli sa nezmohli na nic.bola to hra na jeden dotyk, fantazia....takto ma vyzerat futbal

Reagovat
HOST*nofan

A co takhle Rosický. Žije ?

Reagovat
HOST*

Je zraněn a žije

Reagovat
HOST*klasik

luhovej mu to v utery privolal...

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
HOST*

arsenal jral bajecne na to jak mame mladej tym jsme proste kvalita sama o sobe a myslim ze se jeste v premier lëague a lize mistru budou dit divy oni jsou opravdu moc senzacni a fabregas je podle me buh to co on u i je neco krasneho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele