VAN NISTELROOY SE VRÁTÍ DO REPREZENTACE

25.05.2007, 13:57
Aktuality
Ruud van Nistelrooy se v létě po roce vrátí do nizozemského národního týmu. Kanonýr Realu Madrid se v posledních týdnech dostal do vynikající formy a dokonce ukončil neshody s reprezentačním trenérem Marcem van Bastenem...

"V říjnu jsem mu volal, v lednu jsem za ním byl v Madridu a v obou případech jsem měl pocit, že spolu můeme vycházet. Volal jsem mu, protože v Madridu hraje ve výborné formě a on byl mým počínáním překvapen. Jsme rádi, že příště již bude k dispozici, zvýší se tím konkurence v útoku a to je přesně to, co potřebujeme," prozradil Van Basten.

Van Nistelrooy byl dlouho neodmyslitelnou součástí Oranjes, vše se ale zlomilo na světovém šampionátu v Německu. Tehdy ještě útočník Manchesteru United neměl právě nejlepší formu a Van Basten ho v osmifinálovém utkání proti Portugalsku nechal sedět na lavičce. Od této chvíle to mezi oběma vřelo a Van Nistelrooy se opakovaně nechal slyšet, že pod Van Bastenem již nikdy nebude reprezentovat.

Van Nistelrooy podobně jako třeba zraněný Arjen Robben chybí v nominaci pro přátelské zápasy s Koreou a Thajskem, mezi vyvolenými pro kvalifikační duely proti Bulharsku a Abánii by se ale měl objevit.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*f23

Nejlepsi utocnik Oranjes a oni ho tak dlouho nepovolavali... To same s Beckhamem...

Reagovat
HOST*GATTUSO

Becs taky nejlepší útočník Oranjes ?

Reagovat
HOST*

Zápas na MS proti Portugalsku prokoučoval Van Basten,když Ruuda nepostavil...to je jako kdyby Brückner nepostavil Rosu teď musí Van Basten Ruudovi líst do zadku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele