Van der Wiel není spokojen v PSG a očekává odchod

15.04.2016, 15:58
Aktuality
V případě Paris Saint-Germain se v posledních měsících často mluví o možných odchodech útočníků Edinsona Cavaniho a Zlatana Ibrahimoviće, další spekulace se pak týkají Gregoryho van der Wiela. Nizozemský obránce není v hlavním městě Francie spokojen a nemyslí si, že jeho dobrodružství v Paříži bude pokračovat...

"Nejsem v tomto klubu spokojen," řekl v rozhovoru pro Algemeen Dagblad.

"Nerozumím tomu, zřejmě nejsem hráčem, jakého chtějí. Nemyslím si, že zde zůstanu, odpověď přinese čas," dodal.

28letý fotbalista přišel do PSG v září 2012 za šest milionů eur z Ajaxu a do této chvíle stihl 87 ligových startů. Smlouva mu běží jenom do června 2016 a od vedení již v lednu dostal nabídku na její prodloužení.

Nizozemský reprezentant letos nepatří do základní sestavy a vedle nízkého herního vytížení může být důvodem k odchodu z klubu i jeho nedávný konflikt se Zlatanem Ibrahimovićem. O poločasové přestávce utkání v Troyes měli oba hádku, po níž Van der Wiel opustil kabinu a odmítl nastoupit do druhé půle, za což mu vedení udělilo pokutu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
Arsenalista

Po ME 2010 jsem mu docela i věřil.. nakonec ukázal, že na to nemá. Stejně di myslím, že pokud LvG zůstane, přivede si ho.

Reagovat
Recoba Inter

2010 ale nebylo mistrovství Evropy

Reagovat
Manik...

Reagovat
Murtago

Třeba nemluví o fotbale.

Reagovat
Hector17

Vrať se do Ajaxu

Reagovat
john334

skoro jsem ho bez roláku nepoznal...

Reagovat
Tuxedo

Zachvilu bude mat aj ksicht pokerovany

Reagovat
F.Torres

a bude z něj avatar jak z Franze

Reagovat
smazaný uživatel

loni bylo pozde ty spino!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele