Van der Vaart je připraven kývnout Juventusu

13.12.2007, 18:39
Aktuality
O záložníka Rafaela Van der Vaarta je mezi špičkovými kluby zájem. Nizozemský reprezentant zatím hraje v německém Hamburku, netají se však touhou odejít do většího klubu.

Hvězda Hamburku už mnohokrát prohlásila, že chce do většího klubu, přesto zatím Německu zůstává. HSV by těžko hledat plnohodnotnou náhradu za svého kapitána, proto Van der Varta drží, co nejdéle to jde.

Nizozemský reprezentant je v přístavním městě vázán smlouvou do roku 2010, už v létě 2009 však bude volný za pouhých 700 tisíc eur. Proto je velmi pravděpodobné, že přestoupí už tuto zimu nebo v létě.

"Odejdu jedině do velkého klubu, například Juventusu," potvrdil Van der Vart pro magazín Voetbal International, že chce jít za lepším. "Vím, že se o mě Bianconeri zajímají. Pokud učiní konkrétní nabídku, pečlivě ji zvážím," pokračoval záložník. "Myslím, že Hamburkbude připraven jednat s Juventusem o podmínkách." Kromě Staré dámy má o Van der Varta zájem i Inter, do hry o jeho služby se může vložit také Valencia.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to by bylo super, kdyby to vyslo. takovy skrmony a nenapadny hrac :-) a prece dobry

http://quaraninov.myminicity.com/ podilejte se taky na stavbe mesta, je to jednoduche

Reagovat
PJ

Udelame dohodu - prestan sem cpat ten spam a ja nebudu tvoje prispevky mazat, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze pujde do Juve, co by delal ve Valencii, ktera ma brutalni krizi...fujky... v juve ho potrebuji vicc!!!

Reagovat
-Kopy-

K nám, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

měl by zvážit jestli Juve možná by jse mu spíš hodila Valencie kde by byl moc potřebný a byl by tam s Villou největší hvězdou a to on potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine, do Valencie, a ked ho nezískajú tak si to u mňa kur.a strašne dose.ú. Proste musí íst do Vale. Myslím že by tam parádne zapadel a bol by tam hviezda.

Reagovat
smazaný uživatel

sem fanoušek Juventusu ale podle me by mu Italskej styl nesedl, španělskej je vic pro neho takze asi do Valencie Rafaele :)

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Vaart do Valencie nepůjde,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

nesejčkuj

Reagovat
smazaný uživatel

Sám bych si to přál,ale nevěřím v to.Věřil sem v Lucha,..teď jenom doufám že Fernandes se rozehraje a ukáže své kvality.Krom toho bych v lednu spíš bral obránce

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie je v krizi, potrebuje nejakou zmenu kdyz uz ta trenerska se asi nepovedla...Van der Vart?? no je to tezke, protoze to je uplne jina liga nez Nemecka, daleko kvalitnejsi samozrejme. ale der Vart je skvely! taky

Reagovat
HOST*_Cesc_

Italskej fotbal pro neho neni..spis nejakej spanelskej tam je to takovy technictejsi.....Valencie ta potrebuje poradnyho zaloznika jako sul

Reagovat
smazaný uživatel

100 procentně souhlasím Juventus se snaží skupovat samý takový hráče(třeba Crouch)a Valencia potřebuje přesně někoho jako Van der Vaarta aby někdo jiný než Villa dal taky gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie je pro Van der Vaarta jak stvořená, do háje jestli půjde do Juve, tak asi u mě propukne averze k italskému fotbalu naplno....

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci Raffael sa presadí všade je to extra trieda.

A čo sa týka Juve, tak sa mu už nákupy bývalých hráčov Ajaxu len a len oplatili a asi aj preto ten záujem o Van Der Vaarta a Huntelaara. V Juve jednoducho vedia odkiaľ pochádza kvalita. Nech žije AJAX!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc podepisujue smlouvu az do roku 2010 kdyz asi vedel ze pozdeji odejte podobne to je treba u quaresmy. Kdyby vedel ze v tom tymu ukonci karieru jako treba Gerrard tak bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby nutia hracov aby podpisovali dlhsie zmluvy aby pri pripadnom zaujme mali cas na vyjednavanie a nehrozilo im ze hrac odide zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

ked pojde do juve vitlaci nedveda zo zakladu :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele