Van der Sar zůstává na Old Trafford

21.12.2007, 20:39
Aktuality
Edwin van der Sar se ve svých 37 letech do fotbalového důchodu rozhodně ještě nechystá. Nizozemský brankář podepsal nový kontrakt s Manchesterem United a mezi třemi tyčemi Red Devils bude stát i v příští sezoně...

"Edwin podepsal novou smlouvu na další rok, takže bude naším hráčem i v příští sezoně. Jsme velice potěšeni, protože svými zkušenostmi klubu hodně pomůže. V tuto chvíli je číslem jedna a šanci být jedničkou bude mít i v příští sezoně. Ale po zranění se vrátí Ben Foster, takže zde bude velká konkurence," sdělil manažer Sir Alex Ferguson.

"Nemůžete hráčům garantovat pozice a říci jim, že budou určitě v týmu. Jsem si jistý tím, že Edwin bude chtít být i nadále jedničkou. Proto také podepsal novou smlouvu," dodal skotský kormidelník.

Van der Sar se v příští sezoně bude moci soustředit pouze na výkony v Manchesteru United, jelikož po evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku plánuje odejít z národního týmu. Podpisem nové smlouvy popřel možný odchod do Barcelony, otázkou však zůstává, co s ním bude v létě 2009. Za rok a půl by mohl zůstat na Old Trafford, Ferguson s ním totiž údajně počítá jako s novým trenérem brankářů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedna z největrších hvězd mezi tyčemi. Jak se nám krásně vzpomíná na souboje mezi ním a našima reprezentačníma útočníkama..

Reagovat
Slejdy

je to usatec nas

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepsich brankaru jestly ne nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ten přístup Manchesteru k těm starším hráčům oceňuju, Solkjaer, Larsson( výpomoc ) a teď Van der Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Brankarska legenda!Stale jeden z nejlepsich,hodne malo golmanu si dokazalo takhle dlouhatansky dlouho udrzet vysokou vykonnost a spolehlivost

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mě mrzí, že strávil tak mnoho sezón v průměrném Fulhamu, přitom on byl stále stejně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

opak canizaresa :D a este ma mrzi ze given hra v newcastly zasluzil by si lepsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

Morrow --------- Getzlaf ------------ Havlát

---- Pronger ---------------- Zubov --------

----------------- Nabokov ------------------

Reagovat
smazaný uživatel

kua to by byla lajna..

Reagovat
smazaný uživatel

ne!, Havlátovi to s šnekem Lanýžem teď šlape skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

ale Getzlaf s Perrym jsou frajeři jak chceš..

Reagovat
smazaný uživatel

Ducks!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mně se chce normálně brečet když vzpomínám na Forsberga, Pálffyho, Casselse, Damphousse, Sullivana, Oatese, Francise, Jašina, Allisona, Bondru, Bourque, Roye, Daze, Bure (oba), Hulla, Žamnova, Deadmarshe, Oneilla, Mceacherna, Leetcha, Robitailla, Mogilnyho, Turgeona, Lemiuxe, Younga, Primeaua, Sellaneho, Leclaira, Gilmoura, Yzermana, Czerkawskiho, Fleuryho, Ronninga, Audetteho, Friesena, MacInnise, Christiče, Larionova, Rucchina, Gretzkyho, Berezina, Courtnala, Kamenského, LaFontaina, Messiera, Veerbeka, Duchesneho.. kua je jich tolik, kteří zkončili v NHL, už to není ono, možná tím, že jsem vyrost a jejich kariéry sebral čas všichni tito a plno dalších byli borci jak sviňa, i když jsem některé úplně nesnášel, hlavně Fleury , to byla sviňe strašná kde sou ty časy

Ve fotbale to samé, všichni staří dobří známí pomalu ale jistě končí

no ubíhá to ubíhá.. škoda

Reagovat
rufus

Colorado Avalanche

Reagovat
Devil

Mas pravdu , ale proc sem tahas NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Van der Sar je super golos , jsem moc rad ze haji barvy devils , ale myslim ze odchyta tak 2 sezony a jeho vek uz mu nedovoli chytat tak jak by chtel . Mam strach ze se v United bude opakoat problem s brankarem ,ala Bartezn nebo Bosnic .

Reagovat
smazaný uživatel

palffy vyvadza v skalici :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele