Van Bommela těší zájem PSV, z Bayernu ale neutíká

21.11.2008, 10:41
Aktuality
Mark van Bommel by se brzy mohl vrátit do Eindhovenu. Záložníka Bayernu Mnichov velmi těší zájem bývalého klubu, o své budoucnosti ale teprve rozhodne. Nejdříve bude jednat s německým klubem.

Eindhoven o van Bommela stál už v létě, konkrétní nabídku ale neučinil. Nový trenér Bayernu Klinsmann tou dobou udělal z nizozemského záložníka dokonce kapitána. Nyní PSV svého bývalého hráče sleduje znovu.

"Těší mě, že se o mě Eindhoven zajímá," přiznal 31letý záložník. "Ale já mám na příští měsíc naplánovanou schůzku s vedením Bayernu, po které by měla být moje budoucnost mnohem jasnější. Do té doby jsou všechno spekulace."

Myšlenka návratu do Eindhovenu ale není van Bommelovi nijak proti mysli. "Jsem rád, že mě chce PSV zpátky. Hrál jsem tam šest roků a znamená to, že se mnou byli spokojeni, protože ve mně vidí hráče, který může pomoci."

Mark van Bommel patřil k oporám Eindhovenu. Po letech věrných služeb zamířil do Barcelony, která jej následně prodala do Bayernu. Vyhlášený brousek se ale nikdy netajil touhou ukončit kariéru v Nizozemsku.

"Jistě, přesně tohle jsem řekl, když jsem odcházel. PSV je fantastický klub, nejlepší v Nizozemsku. Ale teď musíme počkat, jak se všechno vyvine, jako první budu mluvit s Bayernem," doplnil van Bommel.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Nikam!!!

Reagovat
irik

Jen ať si jde, stárne ...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas už má kariéru pomalu za sebou tak at jde do nizozemska do eindhovenu.Už nemá na nějakej velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
irik

To je tak to jedinný co s tím můžeš dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco, ne?

Reagovat
Arne

Sežerte se vy dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj.

Reagovat
Miky.77.14

borec,ale taky trochu prase

Reagovat
Fedro

No PSV momentálně nejlepším klubem v Nizozemsku není, a ani nikdy nebylo. Dokud tam bude Ajax tak bude vždy jenom druhé

Reagovat
Tomanatura

Možná historicky, momentálně je nejlepším klubem s největším rozpočtem, bohužel.

Reagovat
herbage

No nevím, ale nejvíc v létě utrácel Ajax, PSV mi přide stále takové střídmější. Přeci jen 16,5mega za Sulejmaniho by si nemohli dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

utrácení nemá s rozpočtem co dělat, Bayern má největší rozpočet a v létě neutratil nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím,že by byl Bommel špatnej,ale stárne a zenit má za sebou.Na druhou stranu by se mohl dostat do základu Toni ml. a nemusel by jít hostovat.A ofenzivní záloha Ribéry,Kroos by mohla šlapat.

Reagovat
fabec1222

urcite je dobre ze se starsi hraci nizozemska vraci zpet do vlasti dokopat karieru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele