Van Basten byl i přes vyřazení spokojen

19.03.2009, 16:47
Aktuality
Ajaxu se příliš nedaří v domácí nejvyšší soutěži a včera zřejmě přišel o poslední možnost na to ukončit čekání na trofej. V odvetě osmifinále Poháru UEFA přivítal doma Marseille a po prodloužení se nakonec se soutěží rozloučil, trenér Marco van Basten byl i přesto spokojen...

"Když uvážíte to, že nastoupilo několik hráčů, kteří nepatří do základní sestavy, můžeme jít domů s dobrým pocitem a vztyčenými hlavami. Odehráli jsme dobrý zápas. Myslím si, že jsme utkání kontrolovali, bohužel tedy ne až do konce. Pohledným kombinačním fotbalem jsme si vytvořili několik dobrých šancí," pochvaloval si po zápase Van Basten.

Ajax v Marseille před týdnem prohrál 1:2 a doma tak potřeboval vyhrát. K tomu ho nasměroval ve 33. minutě Enoh. V tu chvíli Ajax postupoval, radost domácím ovšem již po dvou minutách zkazil brankou na 1:1 Niang. Po změně stran se Ajax hnal za vyrovnáním celkového skóre a patnáct minut před koncem se to podařilo Sulejmanimu. V prodloužení padla jediná branka, trefa Mearse znamenala postup Marseille.

"Šlo to dobře, měli jsme řadu šancí. Chtěli jsme takto hrát, proto jsem tak dlouho čekal se střídáními. Ale je škoda, že se nám nepodařilo proměnit šance a postoupit," dodal Van Basten.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

ti hraci Olympique jsou snad z jednoho kmene hrozna sebranka z pralesa

Reagovat
smazaný uživatel

to si ze me delas pr*el? a odkud jsi vylezl ty, z kanalu nebo ze zumpy? svojen komplexy si jdi lecit nekam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady meles o komplexech??? ten mančaft je k zblití !!! a tvuj cernej pritel jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle snad ani nema smysl reagovat, jestli je marseille k zbliti jenom proto, ze za ni hrajou i hraci cerne pleti, tak jsi neuveritelny ubozak.

chapu ze jses nas*anej kvuli tomu, ze ti vyradili tvuj ajaxicek, za kterej ale koneckoncu taky hraje par hracu ze "sebranky z pralesa", mam pocit, ze vcera dal treba gol eyoung enoh, luis suarez, ktery pripravil druhy gol by byl zase mezi "sebrankou z amazonskeho pralesa", fakt ses ubozak

Reagovat
smazaný uživatel

a ty nervák! v Marseille je bilej jen Zenden a trener... zbytek dvoumetrovy opicaci černy jak bota!Nevim proste me to stve cela francouzska liga a repre se bez tech goril neobejde je to ostuda a nechutny žít z emigrantů a byvalych kolonii. Nejvíc jsem nemohl z Tavarese jak nas chtel reprezentvovat to jsem se fakt pobavil co si o sobe myslí?!má 3 pasy nebo kolik a chtel by si vybirat narodak dement.

Reagovat
smazaný uživatel

no a co jako ze tam bilej je jen zenden a trener (mimochodem, pletes se...)? bez tech "goril" se neobejde zadna liga (ani fotbalova, ani basketbalova apod.), chces mi rict, ze v anglii, italii, nemecku nebo spanelsku (a zbytku evropskych lig) hrajou jen bili evropane? proste tu mame kosmopolitni globalizovanou spolecnost, ve ktery mas vsechny mozny rasy a nic s tim nenadelas.

jinak nevim, co na tom vidis nechutnyho. jednou jejich predci odesli do francie a pokud se ten hrac ve francii uz treba narodil a ma tedy hned od narozeni francouzske obcanstvi, v podstate je v prvni rade francouz (francouzsky obcan) a az v druhe treba senegalec (pokud ziskal senegalske obcanstvi po rodicich) a pokud se sam citi byt francouzem, nevim proc by nemohl reprezentovat svou rodnou zemi, se kterou se ztotoznil.

to, ze by nas chtel reprezentovat tavares, se mi taky nelibi, tyhle "ksefty" s obcanstvim jsou uz trochu neco jineho a ja jsem jasne jejich odpurcem, s barvou pleti to ale nema tolik co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale Francie je urcite na spici s mouřenínama:). nic proti cernejm fotbalistum extra nemam jen me vadi evropskej tym kde biliho playera pomalu nevidis. No a ten tvuj cernej pritel byla jen má reakce na tvou reakci na muj prispevek vtip

Reagovat
smazaný uživatel

to je holt ta kosmopolitni evropsko-americka civilizace...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky jsem vlastne nepochopil narazku na nejakyho myho "cernyho pritele"...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Maro, hodně dobrej zápas. V příští sezone se snad uz zas ukazeme v champions league!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

www.az.co.cz/forum/nabidka-vt2109.ht-ml

( aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově html smažte tu pomlčku, tak aby písmena html byla pohromadě)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto TIPY prodava Miroslav Stříž, Merhautova 9, Cerna Pole - Brno

http://www.chudacek.estranky.cz/

zde znamy jako kastrol

nereagovat, je to magor..... dává tipy na zapas, jednomu napíše 1, druhému 0 a třetímu 2.

...................zde jeho fotografie:..............................

http://www.str-tv.at/lokales/wohlergehen/images/arzt/schwere%20akne.jpg

něco málo ze vzkazů:

http://img218.imagevenue.com/img.php?image=18381_BERN03_123_114lo.JPG

1.plno lidi(=VSICHNI) odtud je schopno podat reference ze jde o P O D V O D

UKAZUJE CIZI TIKETY

3.vydava se tu kazdou chvili pod jinym nickem, ty jsou zaBANovany z duvodu podvodneho porodeje tipu, kterym rika FIXEDY, jedna se 22 leteho chapce, ktery musel uteci z domova, kvuli zadluzenosti a neustalym problemum zpusebenych svym hloupym a naivnim jednanim

4.rekne vam ze fixedy bere od sveho znameho ktereho nezradi, ale to co bere = to co vam proda, tak zatim podle statistik vyslo dle ohlasu kupujicich cca 5-krat z 30-tijghj

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk plne sa stotoznujem s tvojimi nazormi...uplne s tebou suhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele