Valverde zůstává v Olympiakosu

15.04.2011, 17:37
Aktuality
Ernesto Valverde bude i v příští sezoně trenérem Olympiakosu Pireus. Řecký klub pod vedením španělského kouče letos suverénně ovládl domácí nejvyšší soutěž a vybojoval 38. titul v historii...

Valverde se s Olympiakosem stal mistrem Řecka už v sezoně 2008/2009 a následně odešel do Villarrealu, kde mu ovšem pšenka příliš nekvetla a na konci ledna 2010 tento tým opustil. V létě loňského roku se pak vrátil do Olympiakosu, kde podepsal smlouvu na jeden rok s opcí na další sezonu.

"Jeho smlouva poběží i nadále. Ernesto je spokojený a rozhodl se zůstat. Prezident mu věří, fanoušci ho milují a to je důležité. V Olympiakosu je spokojený a chce zde pokračovat," sdělil Valverdeho agent Inaki Ibanez.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to že by sme ho zrovna milovali...to neviem...neviem prist na chut jeho taktike...ked odjebal Mitrogloua, nenasadzuje pravidelne Zairiho a Pantelica... su to top hraci klubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele