Valeróna zajímá záchrana Deportiva, svou budoucnost neřeší

25.05.2013, 21:57
Aktuality
Juan Carlos Valerón se bude teprve rozhodovat o tom, jak naloží se svou další budoucností. Již 37letý záložník kroutí svou už dvanáctou sezonu v Deportivu La Coruña a jediným tématem, které ho aktuálně zajímá, je záchrana galicijského klubu mezi španělskou elitou...

O Valerónovi se začalo spekulovat po prohlášení trenéra Fernanda Vázqueze, který očekává záložníkův letní odchod z Riazoru.

"Ještě jsem se nerozhodl. Klub čekají hodně důležité zápasy a dříve, než budu mluvit o své budoucnosti, tak si promluvím s prezidentem a trenérem. Až budu mít co oznámit, řeknu vám to," prohlásil někdejší španělský reprezentant.

"S trenérem jsem o budoucnosti zatím nemluvil vůbec. Jeho názor je založen spíše na intuici, než na nějakých mých slovech. Dříve jsme se spolu o tom bavili a od té doby se nic nestalo, takže mě to neznepokojuje. Fernanda znám dobře a vím, že se nesnažil odstartovat nějakou kontroverzi," zastal se Valerón trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Borec Deporitvo

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Landa

Reagovat
smazaný uživatel

Dan Landa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Shevchenko

Hans Landa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele