Valeron si na jednání počká, nyní se koncentruje jenom na výkony

01.04.2009, 10:57
Aktuality
Juan Carlos Valeron si v dresu Deportiva La Coruňa opět užívá fotbal, otázkou je, jak dlouho tomu tak ještě bude. V případě zkušeného španělského záložníka není vyloučeno nějaké další vážné zranění, navíc mu na konci příští sezony vyprší smlouva. Na novou zatím nemyslí a soustředí se jenom na svoje výkony...

"Ještě jsem se nerozhodl. Nepřemýšlím tolik dopředu. Myslím jenom na to pomoci klubu k dosažení cílů a až přijde správný čas, tak budeme jednat. Pokud budu zdravotně v pořádku a budu stále mít na to hrát na této úrovni, pak bych samozřejmě velmi rád pokračoval," prohlásil Valeron.

33letý Valeron měl velké problémy s kolenem, jeho problémy s vazy začaly 22. ledna 2006 v duelu s Mallorkou. Během následujících dvou let se pak podrobil třem operacím. Tři roky musel čekat, než se znovu objevil v základní sestavě. Letos zatím naskočil k patnácti zápasům a fanoušci Deportiva mají jistě velkou radost z toho, že ikona jejich klubu v posledních týdnech nastupuje pravidelně.

Deportivo se po slabších letech znovu pokouší o návrat do španělské špičky a v příští sezoně bychom ho mohli opět vidět v evropských pohárech. Se 43 body je nyní sice až sedmé, stejný počet bodů ovšem má i páté Atletiko Madrid.

"Máme velkou motivaci. Uvidíme, jestli se nám podaří dostat se do pohárů. Pokud ano, bude to skvělé. Když to nevyjde, tak budeme alespoň vědět, že jsme se o to pokusili," říká Valeron.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
georgeo

tři roky mimo hru ...ten rosův rok se oproti tomu zdá jako chvilka....nezbývá než smeknout před takovými hráči, kteří dokážou najít sílu k návratu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, když hráli za Espaňu Valerón a Etxeberría... Deporu to přeju, Valerón mě mile překvapuje. Kéž by se jim povedla ta UEFA na příští rok, pak potvrdili formu v La Lize a něco slušnýho odehráli i v Evropě... pak Valerón kariéru protahovat nemusí a ve 34 letech může se vztyčenou hlavou odejít na "vrcholu" (ty uvozovky proto, že vrchol kariéry měl již před dlouhou dobou).

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten etxeberria, celou karieru stravil v bilbau a ackoliv ho chtelo treba ac milan, tak on zustal verny, neuveritelny hrac a srdcar. navic myslim, ze ted dokonce hraje v athleticu zadarmo, proste miluje svuj klub nadevse

Reagovat
Kaze

Kam se hrabe Mozart

Reagovat
One-Real

Deporu a Valeronovi to moc přeju..jsou velmi sympatickým týmem...kde jsou ty doby, když rozprášili AC Milán 4:0?

Reagovat
soukup

Depor zpět do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

ne do poharu!!!do Ligy Mistru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Fran Merida.

Ale aj to bude,možno už v budúcej sezóne ... Vamos Depor,forever.

Reagovat
soukup

no to ještě asi potrvá, navíc jestli nás zase doženou dluhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa toho,kto by nás mohol posilniť v budúcej sezóne očakávam už len zlepšenie ... Tie nákupy vyzerajú dobre,ak vyjde len polovica z toho,koho chceme,bude to super.Ale mojím prianím je hlavne to,aby ostal Guardado a Filipe.

Reagovat
soukup

no hlavně by měl přijít nějakej útočník schopnej dát 10-15 gólů za sezónu, to nám docela chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bebeta,ani Makaaya už nemáme,to je pravda,ale posilniť by nás mal brazílčan Nene z CD Nacional.V 21 zápasoch tohto ročníka dal zatiaľ 15 gólov a prísť by nakoniec mohol aj Nacho Novo.

Reagovat
soukup

tak od Nova opravdu nečekám nějakou gólovou kanonádu, ale ten Nene by mohl být dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím,že Nene by bol dobrý,takisto sa po zranení čoraz viac vracia do formy Riki.A zabudol som predtým napísať,že máme záujem aj o Jonathana Pereiru zo Santanderu,ten je ale kmeňovým hráčom Villarrealu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele