Valeron se zapojil do tréninku, zda bude moci pokračovat ale neví

16.11.2007, 14:49
Aktuality
Juan Carlos Valeron se po několika operacích kolena opět zapojil do tréninku fotbalistů Deportiva La Coruňa. Ani on sám ale v tuto chvíli neví, zda bude moci pokračovat v profesionální kariéře...

Valeron za sebou má během necelých dvou let již tři vážné chirurgické zákroky. Prvnímu se podrobil v únoru loňského roku a mimo hru byl šest měsíců. V srpnu si pak zranění kolena obnovil a následovala tentokráte čtyřměsíční přestávka. Znovu na trávníku se pak objevil na začátku letošního roku, koleno však vydrželo pouze dva zápasy a následovala další operace. Ta pro hráče byla klíčovou a pokud by nedokázala definitivně ukončit přetrvávající problémy, musel by bývalý španělský reprezentant předčasně ukončit kariéru.

"Je stále příliš brzy na to, abychom věděli, zda budu moci pokračovat v kariéře. Mimo hru jsem měl být deset až dvanáct měsíců a jednotlivými fázemi rekonvalescence jsme procházeli podle toho, kolik vydrželo moje koleno. Do konce ještě zbývá kus cesty, ale je důležité, že to jde dobře," pochvaluje si Valeron, jehož kreativní schopnosti Deportivu hodně scházejí.

"Měl jsem spoustu času připravit se po psychické stránce. Vím, že ta nejobtížnější část je stále přede mnou, musím zůstat klidný," nechce nic uspěchat 32letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že bude moc hrát dál moc mu to přeju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele