Valeron by rád hrál ještě dva roky, chce zůstat v Deportivu

27.02.2010, 17:48
Aktuality
Juan Carlos Valeron patří mezi hodně oblíbené hráče a fanoušci si jeho kousky snad budou moci vychutnávat i v následujících letech. Zkušený záložník Deportiva La Coruňa dokázal překonat vážné problémy s kolenem a po trávnících by chtěl pobíhat ještě další dvě sezony...

"Myslím si, že před sebou mám stále dva roky, ale to ještě neznamená, že mi klub na tak dlouho nabídne smlouvu. Kontrakt může mít jiné podmínky, budu si muset počkat, jaké plány má Deportivo. Chci pokračovat, ale není to jenom na mně," řekl Valeron.

34letý Valeron měl dlouho problémy s kolenem, podrobil se několika operacím a vážně mu hrozil konec kariéry. K tomuto kroku nakonec sáhnout nemusel a před 25 měsíci se po třech letech znovu objevil v základní sestavě Deportiva La Coruňa. Letos zatím zasáhl do 14 ligových zápasů a na svém kontě má i jednu branku.

"Jsem šťastný, že mohu pokračovat v kariéře a nyní mám šanci na prodloužení smlouvy. Chci zůstat tady a oplatit fanouškm jejich lásku dobrými výkony," dodal Valeron.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valeron mi vždy připadal, jako by nosil barcelonskou DNA. Škoda, že to nikdy nemohl potvrdit a obléct náš dres

Reagovat
smazaný uživatel

asi muj nejoblibenejsi psanel

Reagovat
smazaný uživatel

spanel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele