Valbuena pokračuje v Olympiakosu, dohodl se na nové smlouvě

18.02.2020, 15:00
Aktuality
Minimálně dva roky by měl v Olympiakosu Pireus strávit Mathieu Valbuena. Ofenzivně laděný francouzský fotbalista do řeckého celku přišel loni v létě a tehdy podepisoval kontrakt na jeden rok, nyní došlo k prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

Valbuenovi je už 35 let a patří do základní sestavy řeckého celku, v jehož dresu nastřílel šest ligových branek, ve všech případech proměnil pokutový kop. Má tak svůj podíl na tom, že slavnému celku patří první příčka tabulky.

"S prezidentem jsme se na všem slovně domluvili," informoval Valbuena.

"Jednali jsme o prodloužení mého kontraktu o další rok, abych mohl v Olympiakosu zůstat. Jsem velmi pyšný a šťastný," dodal.

Valbuena strávil nejlepší roky kariéry v Marseille, vedle toho hrál také za Dinamo Moskva, Olympique Lyon a Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele