Vácha už je fit a podruhé zavítá s fotbalem do Kazachstánu

09.10.2014, 09:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdyz se rekne Karaganda vzpomenu si na toto http://m.youtube.com/#/watch?v=dN-gDq6j1vQ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jedinný větší otazník je složení stoperů a pravé křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych, že ani jedno nebude větší překvapení. Bude hrát Sivok-Kadlec a na pravém křídle Dočkal. Otázka je levé křídlo, jestli nechá Krejčího, nebo nasadní Pilaře který je ve skvělé formě.

Reagovat
ACSeRw!n

na 90% Pilar

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by měl hrát Pilař, Dočkal těžko říct, minule nám zajistil výhru pomalu, ve Spartě hraje otřesně. Víru jsem v něj v repre ztratil, ale proti Live hrál famozně Suchý, určitě bych ho postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na pravé křídlo už je tam jen Šural a Vrba nevyzkoušeného hráče do tak důležitého zápasu do základu asi nedá. Navíc počítám, že na hrotu bude hrát Lafata a Dočkal je s ním sehraný. Ještě je možnost hrát jako proti USA s Pilařem na pravo, ale to se Vrbovi asi moc nelíbilo. Pak už zbývá jen posunout na kraj Rosického nebo Plašila. Na to je zas v nominaci málo středních záložníků.

Suchý si šanci zaslouží, ale proti Turkům to asi nebude.

Reagovat
naheCZ

Turecko: Čech - Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Limberský - Vácha, Darida - Dočkal, Rosický, Pilař - Lafata (Vydra)

Kazach: Čech - Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Limberský - Vácha, Darida - Vydra, Rosický, Pilař - Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

ve Spartě hraje otřesně a pravidelně si připisuje golové asistence.....

Reagovat
Sosi

kdyby nehrál otřesně, mohl by mít asistencí více

Reagovat
db18

...takže žádný otazník

Reagovat
smazaný uživatel

OT.... Nevíte někdo prosím jak je na tom Mašek ? už je mu 19 a hraje stále jen za rezervu nemá ani jeden jedinej start za A pokud vím. Je to nejnadějnější hráč ... ale v 19 už dávno opravdový talenti hrajou základ. Co se stalo ?? Hraje špatně ? Nemaká ? Neni to takovej talent jak se řikalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo vyletí v 17 jiný až 21 někdo vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

hrat jsem ho v Nemecku nevidel, ale dost ho limitujou zraneni. To mi pripomina Patrika Svobodu, ten hral ligu taky v patnácti za Kladno a teď je snad v juniorce Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek prý nejel s U20 protože dostal šanci v Ačku. Navíc 19 let... u nás by šanci taky nedostal. Navíc v klubu, který je v takových výkonnostních problémech.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tam ted není priorita zařazovat mladíky..

Reagovat
Greny

S Maškem nevím, ono je to těžký, ten klub hraje spodek tabulky, to se těžko mladým dává šance, já jsem zvědavej na toho Černýho v Ajaxu, tam bych věřil že on by se prosadit mohl. Přeci jenom v tí lize hraje hodně mladých kluků.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za rezervu HSV, je 4. nejmladším hráčem v týmu a z 11. zápasů nastoupil do 8. zápasů z nichž odehrál 5 zápasů celých. Poslední 4 zápasy odehrál kompletně celý. Celkově má odehráno 563 minut a vstřelil v nich 3 góly a připsal si jednu asistenci. Podle transfermarketu odehrál většinu zápasů na AM, CM

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 6: Největší ztráty v turecké sestavě. Šance českého týmu narůstají

http://sazeni.unibet.com/fotbal/reprezentace-fotbal/top-6-nejvetsi-ztraty-v-turecke-sestave-sance-ceskeho-tymu-narustaji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele