V Záhřebu řádili vandalové

22.07.2008, 13:02
Aktuality
Čtveřice nezletilců v noci ze soboty na neděli vnikla na stadion Maksimir v Zagrebu a pěnovými hasícími přístroji postříkala hřiště domácího Dinama.

Podle slov správce hřiště Miljenka Sakomana nebude nutno trávník měnit, ale daří se jej sanovat. Aktuální škoda se pohybuje okolo 100tisíc kun (asi 350 000 Kč), kdežto výměna celého trávníku z nejbližší evropské pobočky firmy Eurogreen, sídlící v Rakousku, by vyšla nejméně na 200tisíc eur (cca 4,6 milionu korun).

Přátelský zápas s Linfieldem bude přeložen na jiný stadion. Fanouškovská skupina Dinama Bad Blue Boys se od tohoto činu distancuje a prohlašuje, že to nemá nic společného s nedávným přestupem Mirko Hrgoviče ze Splitu právě do Dinama.

Autor: Ugljan / index.hr

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přátelský zápas? Vždyť se jedná o odvetu prvního předkola Ligy mistrů. A zápas na něm se prý odehraje, podle novejch informací je trávník k tomu způsobilej. Jak to teda je?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele