V Toulouse kvůli špatným výsledkům skončil trenér Dupraz

22.01.2018, 12:55
Aktuality
S novým trenérem se bude ve francouzské nejvyšší soutěži zachraňovat Toulouse. Klub se trápí a vážně mu hrozí sestup do Ligue 2, na špatné výsledky dnes doplatili kormidelník Pascal Dupraz a prezident Olivier Sadran...

"Pascal Dupraz a Olivier Sadran se rozhodli ukončit svá působení v klubu. Oba usoudili, že se před závěrem sezony nepovedlo splnit sportovní i nesportovní cíle," oznámilo TSC v prohlášení na svých internetových stránkách.

Dupraz k týmu přišel v březnu roku 2016 a díky vynikajícímu závěru s hráči a fanoušky mohl slavit záchranu, loni pak Toulouse obsadilo třináctou příčku. Aktuálně je ovšem jeho situace mnohem vážnější, z posledních dvanácti ligových duelů vyhrálo jen jednou a v tabulce je na předposlední příčce.

Důvěru vést první tým nyní dostal Mickaël Debève, ten se k áčku přesouvá od rezervy.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
juninho8

Určite im neprajem zostup. Jeden z týmov ktorým v L1 fandím. Ale keby padli tak by boli taki Diop a Lafont lacnejší. JMA

Reagovat
ondrvo

Můj nejoblíbenější trenér v Ligue 1

Reagovat
El Fáňos

máš rád rozporuplné osobnosti, jo?

Reagovat
ondrvo

Přesně tak

Reagovat
cetto

Objektivně mají s Lille jeden z nejtragičtějších kádrů v L1. A jelikož nováčci jako již tradičně proživají svou nováčkovskou euforii, tak pro mě jsou tyto dva kluby jasní kandidáti na sestup. Metz se podle mě ještě zachrání

Reagovat
Israha

On by je nejspíš nakonec zase zachránil, dobrý trenér na boje vespod tabulky. Ale posun do klidného středu, což asi je hlavním cílem, je evidentně nad jeho síly. No...snad ale budou mít šťastnou ruku, protože když sáhnou vedle, klidně můžou i sletět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele