V Monaku trenéra měnit nebudou, nadále počítají s Jardimem

09.04.2016, 13:51
Aktuality
Vedení AS Monaco má jasno o tom, kdo bude v příští sezoně jeho trenérem. Ve funkci by měl pokračovat Leonardo Jardim, což prozradil vice-prezident Vadim Vasiljev, který tak reagoval na spekulace o možném příchodu Clauda Puela z konkurenčního Nice...

"Nevím, kdo z našeho klubu měl večeři s Claudem Puelem a zda je to vůbec pravda. Ale já jsem to nebyl a v Monaku máme tuto moc pouze já s prezidentem. S Jardimem jsme velice spokojeni, má tříletý kontrakt a bude naším manažerem také v příští sezoně," řekl Vasiljev v rozhovoru pro deník L'Equipe.

AS Monaco letos dlouho kráčelo za konečným druhým místem v tabulce Ligue 1, v posledních týdnech ovšem začalo pravidelně ztrácet body a po včerejším úspěchu v Montpellieru ho na stříbrné pozici vystřídal Olympique Lyon. Boj o pohárové pozice ve francouzské lize je hodně zamotaný a vedle Lyonu a Monaka (oba 55 bodů) jsou ve hře o Ligu mistrů a Evropskou ligu také Rennes (51), Nice (50) nebo Saint-Étienne (48).

"To, kde v tabulce zakončíme letošní sezonu, nezmění nic. Bylo by hloupé měnit manažera letos v létě, kde je v tom nějaký smysl?" ptá se vice-prezident knížecího celku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Ranieriho jste taky vykopli a přitom s Vámi dokázal postoupit do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri je ale sracka, narozdil od Jardima..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "sračka" vede se svým týmem Premiere League

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlastovka jaro nedela.

Reagovat
Filipow

Já už říkám pár let, že Ranieri je jeden z nejvíc podceňovaných trenérů, ale on nám letos ukazuje no :)

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Langi

tohle je trapne i jako trolling

Reagovat
Pyroman

Spíš jestli Jardim počítá s nima...

Reagovat
Murtago

Nějak ani nechápu, proč by neměli. Z týmu dostává maximum.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Langi

S Puelem by to fakt vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri je sráč on dokazal vítězit s kvalitním kádrem jen nad slabýma Jardim vede mladý a prespektivní kadr a je schopný porazit kohokoliv ranieri sice vede s leisterem ale jinak další rok už zase o sestup .

Reagovat
Langi

proto hned v první sezóně skončil s novým a nesehraným týmem druhý, 9 bodů za daleko silnějším a stabilnějším PSG...Jardim to samozřejmě aktuálně vede dobře, byť má k dispozici horší kádr...ale tehle hate na Ranieriho fakt moc nechápu...ikdyby Leicester za rok spadl a on už v životě nic nevyhrál, tak si trochu respektu za letošní sezónu zaslouží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele