V LIVORNU ZAČÍNÁ VÁLKA?!?!

16.01.2007, 12:36
Aktuality
Pořádně dusno je v posledních dnech v kabině Livorna. Italskému klubu se příliš nedaří a olej do ohně neustále přilévá jeho prezident Aldo Spinelli. Ten po nedělní porážce od Atalanty propustil trenéra Daniele Arrigoniho, nyní vyhrožuje prodejem brankáře...

"Stydím se za tento tým. Je nemožné dostat ve třech zápasech deset branek. Nemám jinou možnost, než propustit trenéra," řekl Spinelli po duelu s Atalantou. To ovšem nečekal, jak jeho rozhodnutí zapůsobí na hráče.

Hráči Livorna se včera za svého trenéra postavili a chtějí jeho návrat do funkce. "Doufal jsem, že loňská zkušenost s Robertem Donadonim byla poslední, ale mýlil jsem se. Parta se spojila proti vedení a všichni věříme, že Spinelli změní své rozhodnutí. Chceme, aby trenér zůstal," pronesl požadavek kabiny kapitán Cristiano Lucarelli, k němuž se přidal i brankář Marco Amelia. "Celý tým doufá v Arrigoniho návrat a v to, že se vše zase co nejrychleji vrátí do zaběhnutých kolejí."

Ameliova slova ale přinesla trochu jiný výsledek, než čekal. O tohoto brankáře mají údajně zájem Liverpool, Arsenal a Spartak Moskva a sám Amelia se nijak netají úmyslem odejít. A to i přesto, že nedávno s toskánským klubem prodloužil smlouvu do léta 2011. A Spinelli mu to všechno teď řádně sečetl. "Chci ho prodat. Amelia má ostrý jazyk, stejně jako všichni Římané. Snad se mi ho podaří prodat ještě v zimě, pokud ne, bude sedět na lavičce. Snažil jsem se ho naučit dobrým mravům, ale on ve všech klubech, za které hrál, skončil na lavičce. Měl by se co nejrychleji vzpamatovat," odpověděl Spinelli na Ameliova slova.

Slovní přestřelka mezi prezidentem není jedinou v kabině Livorna, Spinelli má rovněž výhrady ke Cristianu Lucarellimu. "Slyšel jsem, že o mně prezident říkal nějaké věci. Jestli je to pravda, potom budu zvažovat svou budoucnost," ohradil se včera jeden z nejlepších střelců Serie A v posledních letech. "On je kapitán, a pokud tým chce Arrigoniho zpět, budou všichni muset hrát lépe. Slova teď nic neznamenají. Lucarelli by si navíc měl dávat pozor, má zde smlouvu ještě na dalších pět let," varuje Spinelli italského útočníka.

Hráči tedy chtějí trenéra zpět, jejich přání však pravděpodobně nedojde naplnění. "Nemyslím si, že bych si to rozmyslel. Z osmi posledních zápasů máme tři body, něco se musí změnit," naznačil Spinelli, co má v úmyslu. V zákulisí se již začíná spekulovat o Arrigoniho nástupci, nejžhavějšími kandidáty jsou údajně Bortolo Mutti a Serse Cosmi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Šéf Juve je prý nyní v Amsterodamu a kromě Grygery teď vyjednává i přestup Huntelaara (cena: 15-20 mega euro).

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, nějäk mě to nevzrušilo nato, že jsou v nadpisu dva vykřičníky a dva otazníky...

Reagovat
smazaný uživatel

1) nevíte někdo, kdy se vrací Lobont do Rumunska, jestli teď, nebo až v létě...

2) jak to vypadá s Didou, podle Gazzetty je už na nedělní zápas připraven, ale v EF Expres jsem četl, že bude chytat nejdříve za 14 dní...

díky

Reagovat
HOST*sansiro

Lobont už teď a u toho Didy vím jen to, co ty... Uvidíme v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo tak to je mazec

Reagovat
HOST*

Leon do Janova, to čumím. Jeden z tria Hondurasanů (nebo jak se to píše) v Serii A, celkem slušný hráč!

Reagovat
Slejdy

dostanou na prdel o vikendu od AS a to bude jeste potom peklo tam

Reagovat
HOST*nofan

Tak jak jsem psal minuli k Livornu. Ten prezident je nějakej divnej, tak fakt asi jo. Samý problémy....... A liga jde dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele