V Ingolstadtu zůstávají po povedeném úvodu nohama na zemi

08.09.2015, 11:58
Aktuality
Ingolstadt si loni poprvé v historii zajistil účast mezi německou elitou a svou premiérovou sezonu v 1. Bundeslize odstartoval velmi dobře. Po třech kolech má na svém kontě šest bodů a v tabulce mu patří sedmá pozice, jeho hráči ovšem nemají v úmyslu létat v oblacích, naopak zůstávají nohama pevně na zemi...

Ingolstadt na úvod vyhrál 1:0 v Mainzu a tento výsledek zopakoval i před reprezentační pauzou na půdě Augsburgu. Nepochodil jenom doma proti Borusii Dortmund, po bezbrankovém poločase nakonec prohrál 0:4.

"Nebudeme si o sobě myslet více, než co doopravdy jsme. Dvě výhry ze tří zápasů jsou dobré. To nikdo neočekával. Pokud bychom do sezony šli s vědomím, že po třech zápasech budeme mít šest bodů, určitě bychom to brali. Ale víme, že sezona je velmi dlouhá," uvědomuje si útočník Mathew Leckie.

Ingolstadtu může v tuto chvíli za vzor sloužit Paderborn. Ten byl v podobné situaci loni a po čtyřech kolech měl na kontě osm bodů, tempo ovšem nedokázal udržet a v posledních 24 zápasech se z tříbodového zisku radoval jenom třikrát. V celkovém součtu to znamenalo 31 nasbíraných bodů a rychlý návrat do druhé ligy.

"Paderborn loni začal velmi dobře a nakonec spadl, musíme jít víkend od víkendu," ví Leckie.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
Odivk

Víc bavorských týmů v Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

TSV na miesto Ingolstadtu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
TonCZek

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi mi tým úvodom pripomínajú minulosezónny Paderborn a nielen mne. V mnohých článkoch sa to spája a pripomína, aj v tomto.

Reagovat
Kaspar

jak je na tom Pekhart ?

Reagovat
JacoBee

na piču.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už si nekopne..

Reagovat
smazaný uživatel

V Ingolstadte už nie. Ale nechápem ako mohol takto padnúť, jeden čas bol v Norimbergu celkom slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono většina Čechů momentálně venku pohoří, případně se jim tam povede tak jedna sezóna, čest výjimkám samozřejmě. Podle mě je to v přístupu, ale to mi u Pekharta nejde do hlavy, když už jako mladý byl v Tottenhamu a viděl, jak se tam maká..

Reagovat
Beči

Přesně tak. Ale příliš nechápu, proč mu nedají ani jedinou šanci, nemůžou přece vědět že by hrál špatně, když mu nedají žádný prostor na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež tomu nerozumiem, neodohral tam takmer nič.

Reagovat
k0udy

Vídí ho každý den na treninku a když vidí, že je horší než jiní útočníci, tak proč by mu dávali šanci? Já bych taky stavě lepší hráče.

Reagovat
Beči

Trénink není zápas, neůžeš z něj usuzovat jestli hráč má formu. A navíc, on není ani na lavičce. Navíc jsem si nevšiml že by jiný útočníci měli nějakou formu.

Reagovat
OnderCZ

Pokud si dobře pamatuji, tak na konci srpna si zlomil Pekhart nos, někde jsem to četl, už nepamatuji kde. Sice z fotbalového pohledu nic extra, ale taky to ovlivní, jestli může nastoupit k zápasu nebo ne. Tolik z pohledu letošní sezony, jinak moc Ingolstadt nesleduji, tak nevím, jaké tam má šance.

Reagovat
Kily

http://www.eurofotbal.cz/hraci/tomas-pekhart-3886/kariera-klub/?data=288-1358-61

tohle je jeho loňská vlastně naprosto zoufalá bilance. Už loni se s ním nepočítalo a koncem léta se měl snažit zmizet, jelikož mu muselo být jasné, že letos se toho k lepšímu asi moc nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt mamľas, že tam ostal. Ochoa2

Reagovat
db18
Reagovat
Uwe háže buly

Gerhardt je kdo?

Reagovat
cologneFC

Reagovat
stas87

Kozel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, že to v NEMECKU neišlo nikde v TV. Fakt tomu nerozumiem a je to hanba.

Reagovat
db18

Hrálo se v Kazachstánu. A jednou už něco takového bylo, že tam jeli dělat vlastní přenos, ale teď se možná nedohodli. (a nebo práva získal Eurosport, který o to nemá vyložený zájem)

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ako to bude s ďalšími zápasmi. Snáď už budú prenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava BVB v přáteláku proti St. Pauli. Adnan dnes dopoledne poprve trénoval s týmem a už je v základu. Ale ještě více se těším na Felixe

Weidenfeller, Subotic, Bender, Januzaj, Leitner, Fritsch, Ramos, Castro, Schmelzer, Passlack, Zimmermann.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to vlastne vyzeralo podľa rozostavenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Castro zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gonzalo jednoznačně dneska nejlepší. I Adnan tam ale měl pár záblesků a Passlack taky dobrý... na to, že je to ročník 98

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si celý zápas? Išlo to na BVB Total tuším tak super pre fanúšikov.

Ja som samozrejme pozeral našu repre takže som to nevidel. Ako vyzeral zápas a atmosféra?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo... viděl jsem celý zápas. Atmosféra hodně dobrá. Na to, že to byl přtelák během sezony, tak přišlo 25,000 lidí.

Rozestavení v prvním poločase: Weidi - Fritsch, Subotic, Zimmermann, Schmelle - Bender - Januzaj, Leitner, Castro, Passlack - Ramos

Prvních 15 minut byl svatý pavel určitě aktivnější, ale paradoxně jsme z prvních 2 šancí dali 2 goly. Gonzalo chladnokrevně a Adnan se štěstím. Pak už jsme zápas docela kontrolovali. Pauli pak ještě kopalo pentli po chybě Zimmermanna (který se mi moc nelíbil), ale nedali ji.

ve druhém poločase už pak bylo tolik změn, že už to nešlo všechno zaznamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka.

Práve som aj našiel zostavu aj so striedaniami

Weidenfeller - Fritsch (87. Flores), Zimmermann, Subotic, Schmelzer (64. Schumacher) - Bender - Passlack (69. Larsen), Leitner (80. Burnic), Castro, Januzaj (64. Serra) - Ramos (46. Pulisic)

Chýba mi tam Maruoka, nevieš išiel reprezentovať alebo?

Inak som si všimol aj tie plagáty a bannery Refugees Welcome. Mal ten zápas nejaký účel, že výťažok zo vstupného sa obetuje pre potreby imigrantov alebo je to len zhoda náhod, že je taká situácia tak pripravili nejaké podporné nádpisy?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na stadionu byla i zdarma tisícovka uprchlíků, no... něco takového jsem zaslechl. Dokonce, že to byl hlavní důvod pro uspořádání toho přáteláku, ale nevím..zda to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bolo v športe na ČT. Výťažok z akcie ide a potreby uprchlíkov a na štadióne bolo vyhradené miesto pre niekoľko z nich, ale nebol uvedený počet. Každopádne krásne gestá a projekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele