V Enschede slavili remízu s Interem jako vítězství

15.09.2010, 12:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pipo123

ten Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Twente bych ten postup přál nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Remízka je pro Enschede ztráta 2 bodů

Reagovat
REPLIKATOR

Inter bude letos na úrovni Liverpoolu z loňska. Čím to asi bude?

Reagovat
smazaný uživatel

"In Rafa we always trust"

Reagovat
smazaný uživatel

Twente, paráda Veril som im, , že dokážu uhrať minimálne bod. A za tú predvedenú hru tiež . Po pomalejšom štarte, keď ma ovládla mierna skepsa, žeby mužstvo, ktorej kostra vlaňajšieho úspechu sa rozpadla, sa však ukazuje, že ide správnym smerom. Prišli noví hráči, ktorí sa ukazujú, žeby mohli byť prínosom (Bajrami, hlavne v úvode ukázal, žeby neskôr mohol nahradiť na ľavej strane Stocha, ďalej Janko, známy kanonier z rakúskeho Salzburgu dokazuje už v úvode sezóny, že je rodený gólostroj), Preudhomme ma spočiatku desil, ale nakoniec sa ukazuje, že mužstvu sa snaží dať novú , trochu útočnejšiu tvár, preskupil niektoré rady, stiahol Ruíza ako typického hrota, ktorý si chodí často pre lopty až hlboko do stredu poľa, a dostáva nemálo defenzívnych povinností, ktoré plní úplne na jedničku, De Jong je ešte mladučký, ale je vidno, že talent má veľký, Preudhomme mu dáva viac priestoru na ofenzívne chúťky, než McLaren, o Janssenovi niet čo písať, je to borec, prevezme zrejme úlohu Peréza a zatiaľ sa mu veľmi darí. Tiendali na ľavej strane obrany odvádza kvantum práce, je ešte k tomu mladý a perspektívny, Wout Brama je môj obľúbenec z týmu, kráľ stredu poľa, čistič, robotník, ktorý na ihrisku odovzdáva maximum, Douglas je kolohnát a neprišiel som mu ešte úplne na chuť, no v každom prípade ako stopér je hlavne silný vo vzduchu a dokáže upratať pred vlastnou bránou. Veľa si sľubujem od Rosalesa na pravej strane obrany, šikovný, ukazuje sa veľmi dobre. No a čo s Dannym Landzaatom? Je pre neho miesto? Načo dvoch defenzívnych záložníkov do stredu? Napriek jeho skúsenostiam, zrejme len náhrada a potom už len do domova dôchodcov. Takže do toho červení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky čekal remízu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele