V CHELSEA JSOU OPTIMISTÉ

04.02.2007, 19:40
Aktuality
Záložník londýnské Chelsea Frank Lampard věří, že jeho klub objevil svůj starý dobrý rytmus a může do třetice získat titul v Premier League. Po nepřesvědčivých výsledcích začínají "Blues" opět vyhrávat a stále drží dech s prvním Manchesterem.

Frank Lampard v sobotu zajistil Chelsea jedinou brankou tři body v ligovém zápase proti Charltonu a začíná věřit, že se blýská na lepší časy. "Co jsme si vybudovali v posledních dvou letech, ztratili jsme trochu přes Vánoce, ale chceme to dostat zpět," řekl středopolař Chelsea.

Na adresu dvou uzdravených klíčových hráčů Chelsea Lampard řekl: "Každý klub by postrádal Petra Čecha nebo Johna Terryho a přišlo to také v kritický čas. Jsem si jist, že kdybychom je měli k dispozici, měli bychom více bodů, jsou pro nás hodně důležití."

Co řekl o Lampardovi trenér Chelsea José Mourinho? Bývalý hráč West Hamu převzal pro Terrym kapitánskou pásku, Mourinho na jeho adresu chrlil jen samé superlativy. "Lampard byl fantastický kapitán a výborný příklad pro každého. Byl vůdcem na hřišti, absolutně fantastický. Pro mě je jedinečný. Není žádný jiný hráč, jako on," řekl portugalský lodivod.

"Můžete najít hráče, který brání velmi dobře v záloze, dalšího, který má skvělou střelu, nebo toho, kdo má výborné dlouhé centry. Frank má všechno, způsobem, jakým brání, způsobem, jakým presuje, jeho pozice a výběr místa a množství branek. Pro záložníka je 15 – 20 gólů za sezonu něco jedinečného, je to báječné," uzavřel Mourinho.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

S Ševčenkem,Ballackem a M.O. v základě tomu moc nevěřím,když to člověk srovná s minulou sezonou ...

Reagovat
HOST*

Ševčenko se alespoň snaží...

Reagovat
HOST*

Lamprad je nejlepší...

Reagovat
Shevchenko

jsou druzí v nejlepší lize na světě

Reagovat
HOST*

mě to stačí...nemůžou bejt pořád nejlepší

Reagovat
Messiáš

Porto s nima zamete...

Reagovat
HOST*Já

Ty si blbej ne ... Dát Ballacka do rezervy tak funguje všechno na 190%

Reagovat
HOST*1860

Lampard j jedinecny hrac toje pravda, patri k nejlepsi zaloznikum na svete, se soucasnou formou urcite.. v chelsea sou optimisti a ja sem taky optimista, proto verim ze se Ballack a Sheva jeste chyti, a pak tenhle londynskej klub zastavujte..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele