Užívám si to tady a nezabývám se budoucností, řekl Odriozola

01.03.2022, 19:56
Aktuality
Álvaro Odriozola zamířil před sezonou z Realu Madrid na hostování do Fiorentiny, kde konečně pravidelně nastupuje. Šestadvacetiletý obránce je spokojený, další budoucnost ale nechává otevřenou...

Odchovanec Realu Sociedad zamířil před třemi a půl lety k Merengues, tam se však opakovaně výrazněji neprosadil a lepší to nebylo ani při hostování v Bayernu Mnichov.

V létě proto Odriozola kývl na nabídku Fiorentiny, kde po letech patří k důležitým hráčům, takže není překvapením, že má toskánský celek zájem o jeho setrvání.

"Užívám si to tady a nezabývám se budoucností. Až přijde čas, budu mít jasno. Ve Florencii se každopádně cítím jako doma," řekl Odriozola, jenž nemá ve smlouvě klauzuli, takže by se Fiorentina musela dohodnout s Realem Madrid. Podle posledních zpráv ale již mezi oběma stranami konkrétní jednání začala.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
vilp

New offer to Mbappé from PSG: €50m net. If he stays, he will also receive a loyalty bonus of €100m. A new contract until 2024, the player likes it.

@le_Parisien

Reagovat
misinho7

to su uz sialene ponuky...ak tomu celemu odola tak je naozaj brutalny fanusik Realu

Reagovat
Panděvova ofina

Pokud odmítne bude to na jednu stranu blázen, ale vyšle do fotbalového světa relativně sympatickou zprávu

Reagovat
DelPiero137

Hlavne to bude signal ze PSG si robi co chce na fin poli.

Reagovat
kakinho

Reagovat
10

posledních 10 let+...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Raul=Real

Odriozila-Carvajal a Mendy-Guti...krajnych obrancov mame poriesenych zadarmo...takze este CB, DM a snáď Kylian...a samozrejme hlavne novy trener to bude najvacsia posila

Reagovat
smazaný uživatel

Na papieri to vyzerá dobre, ale Carvajal má posledné roky opakované zdravotné problémy, Odriho návrat do Madridu nie je istý, na lavej strane Guti prakticky nenastupuje a Mendy má údajne prehnané platové požiadavky, ktoré klub nechce akceptovať, takže sa hovorí o jeho letnom odchode.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych si tipnul, ze to tak pristi sezonu i bude, akorat misto Miguela vykoupime zpatky Frana Garciu z Raya (za 5 mega).

Reagovat
Raul=Real

Hmm mas ho nasledovaneho? Ma na to?

Reagovat
Ed_Hazard

Ako hral proti nám cez víkend?

Reagovat
smazaný uživatel

Odriozola urcite nie je riesenie na pravu stranu. Radsej priniest niekoho, kto ma aj potencial nahradit Daniho. Odri je v defenzive strasne hori.

Reagovat
cresposuper

https://fb.watch/bvr6mzdIKM/

Hernandez mal dostat redku a ban na 2 zapasy

Reagovat
GEGE

za takovou picovinu určitě...kunda Martinez za ten šlapák na gólmana měl jít do sprch plus faul Skriniara na Girouda ve vápně klidně penalta...

Reagovat
cresposuper

Jasne no, nakopnut protihraca mimo hru je picovina...

Reagovat
Nuno čomes

To se může, ale na druhou stranu ne

Reagovat
Nuno čomes

On umí jen zákeřně a pak brečet jak malá holka, stejně jako půlka AC, že tě to prosímtě vůbec překvapuje

Reagovat
Deki

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele