Ústí vypsalo tendr na stadion

27.07.2012, 17:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No ne, to je stačí jednou nepustit do ligy a hned se něco děje.

Reagovat
AjaxFans

Tak to je škoda,že něco vypisovali.Taková lůza v gl není třeba

Reagovat
pavel.fotbal

Sám jsi lůza, ty demente ! V životě si v Ústí nebyl a budeš ho urážet. Potřebuješ dostat pořádně do tlamy! Aby bylo jasno, vážení, každej kdo tady uráží Ústí aniž by ho kdy viděl je parádní idiot. Měli by ste sem vypravit, a pak vynášet tyhle soudy.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že to do roka stihnou?

Reagovat
pavel.fotbal

Jo, stihnou a přitom i vyhrajou zase 2. ligu, abyste měli vztek, vy co tady soudíte jen podle zpráv z bulváru a věcí kolem vedení města. Jste všichni vedle, a budete muset to Ústí v lize prostě skousnout pitomci !

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasim, Ja z Usti sem a muzu rict ze je to skvely mesto, hodne se investovalo do hokeje pravda, ale po tech nekolika blamazich, se konecne rozjel i fotbal a vysledky tomu odpovidaj a je dobre, ze se konecne zacalo neco dit. Tesim se novy tribunky, sem zvedavej s jakou to bude kapacitou

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi vysvětli co je na Ústí skvělýho? Každej druhej občan je tmavší, je to samý ghetto, město prolezlý feťákama.. To byl nejvtipnější komentář co jsem kdy snad přecetl... Asi jsi slepej nebo hluchej, jinak si to představit neumím... Říct o Ústí nad Labem, že je skvělý město... Bydlím odtamtud cca 20 km a jsem často v Ústí.. V životě bych tam nechtěl bydlet... Ta lůza barevná která to město potápí níž a níž .... A ty ho nazveš skvělým městem.. Nemluvím o sportu, chtěl bych Ústí v GL ale jako město je jedno z nejhorších v naší zemi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl sem skvely mesto, ale vidis neco ze bych o nem psal, bral sem to ze sportovniho hlediska, jak uz to tak bejva na strance o fotbalu...mesto jako takovy ma par horsich ctvrti...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele