UEFA požaduje zvýšená bezpečnostní opatření pro finále LM v Římě

13.03.2009, 12:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
herbage

Nejen to, ale vymlátili autobusu s fandy Arsenalu všechna okna a mohli zranit i další fandy. Nechci paušalizovat, ale něco takového by se dnes v Anglii nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejmne ze nestalo, italsti fanousci jsou jedna velka banda vymastenych tupcu

Reagovat
smazaný uživatel

No ti taliani su riadny tupci...Pocul som uz par pribehov...Minuly rok tiez myslim dopichali niejakych fanusikov z Manchestru....A toto rozhodne nebol prvy incident v Rime...UEFA mohla vybrat aj bezpecnejsie a "civilizovanejsie" miesto na finale...

Reagovat
smazaný uživatel

prejze se tam nic nestalo:D:D ...podivej se asi tak o 3 tydny zpet a uvids co se tam stalo vole

Reagovat
Bakary3

No tak jestli myslíš první zápas, tak bys mohl vědět, že odvety LM se hrajou po dvou tejdnech A stalo se co ? O ničem jsem neslyšel... Myslíš, jak Arsenal vyhrál ?

Reagovat
herbage

A nevím čí to byl nápad, dělat finále na stadionu s atletickou dráhou

Reagovat
smazaný uživatel

je to běžné fináel MS to samé pak s ehrálo finále v Moskvě taky s atletickou dráhou,není to nci neobvyklého,nevím lidi si furt stěžují na atletickou dráhu ale přitom si nejvíc stěžují ti co na ty stadiony nechodí,byl sem několik rát na slávii na stadionu evžena Rošického a seděl sem na hlavní tribuně a vůbec mě atletická dráha vůbec nevadila,sem si říkal proč tohel někomu vadí,krásný výhled.A stejně nepojedeš do říma na finále tak ti to může být uplně jedno vtelevizi budeš mít stejnou kvalitu jak kdbys viděl zápas na Old Trafford.

Reagovat
j_mrazik

No je to ohromnej rozdíl mezi stadionem bez dráhy a s dráhou. Tady nejde o diváky u televize ale na stadionu. Na Juve je to prý na dalekohled.

Reagovat
fabec1222

to na nou campu taky a draha tam myslim neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jde o to, že Nou Camp je obrovský, tam v horních řadách to asi na dalekohled bude, ale taky když má kapacitu skoro 100 000....

Reagovat
smazaný uživatel

Na dalekohled byl Delle Alpy , ale tam už nějaký pátek nehrajem . Stavíme teď na jeho místě nový .

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je veliký rozdíl stadion s dráhou nebo bez ní, kvůli atmosféře. A je jedno jestli na to koukám doma nebo jsem přímo na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde není psáno, že stadion s atletickou dráhou nemůže dostat hodnocení 5i hvězdiček

Reagovat
j_mrazik

Otázka je, za co se ty hvězdičky dávají. Pokud je to jako u hotelu... bazén = jedna hvězda, bez ohledu na velikost (nebo čistotu), tak bych hodnocení nebral moc vážně. Jinak, já na stadionu nebudu, budu koukat na přenos, takže dráha nedráha, hlavně ať nekoukám na 39. kolo Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

na velikost stadionu je určitě brán ohled... a na hodnocení se musí brát ohled, protože pouze pětihvězdičkový stadion může být dějištěm finálového zápasu...

Reagovat
stas87

tak stadio olimpico zosobnuje tradiciu asi preto sa rozhodli dat finale sem

Reagovat
smazaný uživatel

Tradici může mít, ale fotbal se má hrát na fotbalovém stadionu, zvlášť finále ML

Reagovat
stas87

ano tak zburajme olimpico a postavime nove bez drahy aj na stadione moze byt pekna atmosfera viz AS v stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vypadne FC Porto, tak ať tam ten stadion ve finále LM třeba spadne

Reagovat
smazaný uživatel

jednou už to stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak nekdo muze napsat,ze je jedno jestli tam oval je nebo ne,zazitek je to uplne rozdilny.Pokud sedim v Glasgow a mam travnik na dosah a nebo pokud koukam na Mallorcu s Barcou a mam tam 15metru,tak ty emoce jsou nekde uplne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite to nie je najvhodnejší štadion pre finále LM, ale myslím si, že si to Rím zaslúžil, je to velke mesto s 2 výbornymi klubmi, tak z tohto hladiska nevidím dovod, a je jedno aký sú taliani fanúšikovia, na to už určite polícia dohliadne.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele