UEFA odložila všechny nejbližší zápasy v Izraeli

08.10.2023, 23:11
Aktuality
Sídlo UEFA v Nyonu (© AFP)

Evropská fotbalová unie (UEFA) odložila dnes všechny zápasy naplánované v nejbližších týdnech v Izraeli, který vyhlásil po útoku palestinských radikálů válečný stav. Od soboty probíhají krvavé boje v Pásmu Gazy, které hnutí Hamás ovládá. Konflikt si vyžádal stovky obětí a zraněných na obou stranách.

V nejbližší době měli v Izraeli v kvalifikaci o mistrovství Evropy nastoupit fotbalisté Švýcarska, zápas byl původně na programu ve čtvrtek v Tel Avivu. Další odložená utkání se týkala kategorií hráčů do 21 a do 17 let.

"Situaci budeme bedlivě sledovat, než rozhodneme o nových termínech, případně dalších změnách zápasů. Necháváme si také čas na posouzení, zda se může v původním termínu 15. října odehrát kvalifikační utkání Kosovo - Izrael," uvedli zástupci UEFA na svém webu.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
Lemond Laws

Jako válka v dnešní době.. Když pak člověk vidí, co se sdíli za videa, to je fakt šílený. Že v dnešní době se to může stát.

Reagovat
inferno08

No videa co jsem viděl na Twitteru... Neuvěřitelný.

Reagovat
Lemond Laws

Jako jak odváželi na korbě nějakou tu dredatou holku z toho festivalu, plivali na ní atd... to byl fakt šílený

Reagovat
inferno08

No taky... Ale napřiklad hromada mrtvých těl v nějaké místnosti plné krve, mrtvá holka v autě s prostřeleným bokem. Pak video, kde nějakej zmrd zastavil řidiče a prostě ho střelil do hlavy. To auto se pak rozjelo a ten řidič byl polovinou těla venku...

Ta holka na korbě byla Němka, co jela s přítelem na nějaký hudební festival. Identifikovala jí její matka v Německu podle tetování.

Reagovat
Lemond Laws

Ano, na tom festivalu to musel být slušný masakr...

Reagovat
romeo351

Šílený… Ještě když si člověk uvědomí, že blbou náhodou se k tomu mohl přichomýtnout taky

Reagovat
kilobyte

Co pořád všichni máte s tím "válka v dnešní době"?

Reagovat
Lemond Laws

Já to myslel tak, že je hrozný, že prostě jsou videa přímo z bojiště atd.. A normálně se to sdílí na netu. Takže člověk bohužel všechno vidí

Reagovat
kilobyte

Jo, tak to jo. Lepší nevidět.

Reagovat
inferno08

Válka v dnešní době je prostě online. Samozřejmě máš stovky dokumentů například z druhé světové války a taky tam jsou šílený záběry, například z koncentráků a podobně, ale dnešní válku sleduješ a říkáš si: Tvl, to se děje právě teď... A v případě Ukrajiny to ani není daleko, ale takřka v sousední zemi. Navíc si i říkáš, že společnost je přece úplně někde jinde, než v roce 1939, ale pak najednou zjistíš, že jsou země, kde to myšlení přetrvává, nebo je snad ještě horší.

Reagovat
bobis21

A pak zjistíš, že u části naší společnosti přetrvává taky ...

Reagovat
inferno08

Myslíš dezo scénu? Ti chytřejší z nich se jen snaží vydělat prachy na hlouposti toho zbytku. Ti hloupí to platí a jen vykrikujou prázdný hesla v domnění, že se jejich posrany životy obrátí k lepšímu. Ve skutečnosti to jsou jen ustekany ratlíci za plotem. Ale volební právo mají no...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy za úpadek dnešní doby považuju právě vynalézání a používání termínů jako je "dezolát". Ještě nedávno jsme tu měli hafo různých názorů, lidi se kvůli tomu třeba i trochu chytli, ale nehrotilo se to. A z pár posledních let se tady jen plivou nálepky a vůbec se vede inteligentní diskuze. To je velká škoda, protože když se nehledá pravda, tak se prostě vytratí.

Reagovat
inferno08

Inteligentní diskuze s člověkem, který papouškuje ruskou propagandu, tvrdí, že země je placatá, a že nás Američané praskuji dopravními letadly (vlastně za všechno můžou USA), je dost obtížná. A na měsíci samozřejmě nebyly.

Reagovat
Kinky7

Tak to bereš hodně extrémní případy ale já už se setkal i s označením rudá špína, dezolát a rusky šváb jen proto, že člověk veřejně řekl že nepůjde volit k prezidentským volbám protože tam nechce člověka s komunistickou minulostí ( jak Babiše tak Pavla )

Reagovat
inferno08

No to je taky extrém. Navíc to ani nedává smysl. S tím jsem se nesetkal, ale věřím, že to tak mohlo být.

Reagovat
bobis21

Zajímavé, já když řekl, že nechci volit člověka s komunistickou minulostí, nezažil jsem že by s tím někdo měl problém.

Reagovat
Kinky7

No vidíš a na mě přistála všechna 3 označení. Plus nevolis se mnou volis proti mě.Někdy mi připadá že jsou lidi posedlí

Reagovat
ratusek

jsou, na obou stranách barikády. Smutné je to ale u té "lepší" půlky, která by přece měla mít rozum, když má ty správné názory

Reagovat
valloire

Ve Švédsku povolali armády na ty neexistující no go zony a hodný migranty.

Reagovat
bobis21

Akorát že vůbec, ale proč si nevymyslet píčovinu že?

Reagovat
Benfica

lebo však multikulti je najväčie zlo, aj keď dnes na slovensku ho už asi predbehlo lgbt to si predstav ako by to vyzerlo keby, 22 ročné dievča v Bratislave znásilnil nejaký imigrant, ale keďže to bol iba biely slovák a dokonca záchránar tak to celé rýchlo odíšlo do stratena, a o chvíľu to budú zasa iba tí zlí imigranti ktorí znásilňujú a kradnú ľuďom úrodu z dvora (to povedal nejaký politik v predvolebnej diskusii tú tézu o úrode )

Reagovat
bobis21

Teď mě pobavil nějaký průzkum lidí, kteří mají problém s ukrajinskými uprchlíky. První 2 věci, které jim vadí:

1. Nepracují a žijí na dávkách

2. Berou nám práci

Logika vypnutá, hlavní je být nasraný

Reagovat
Benfica

čo ti poviem

Reagovat
bobis21

O nějakých imaginárních no-go zónách tam je někde zmínka?

Vždyť i ty protiimigrační strany ve Švédsku už přiznávají, že neexistují a dokonce začaly vyhazovat členy, kteří tu lež pořád šíří. Ale tady valloire ji pojede dál, jako úplně poslední na celém světě

Reagovat
valloire

Ty jsi normální idiot. Dneska tohle ví úplně všichni. ale pa sluníčkář do krve bude popírat. Přeju takovým jako ty normálně aby ti podřízli a znáslnili dceru, pak se možná probereš. Tenhle úzok třeba na Izrael a následný procitnutnutí podobnejch kreténů jako jsi ty, možná bejt nemusel. Ve Švédsku se mydlí gangy migrantů, ale ty to budeš popírat pořád. Blbe

Reagovat
bobis21

Úplně všichni ví že to je lež, jen pak postižený dál jede svoje hovna.

Když jsme u takových přání, tak tobě přeji, aby ti nácci umučili a vyvraždili rodinu, třeba se pak probereš.

Ano, jsou tam gangy. To ale nemá nic společného s no-go zónami, které jsou prostě výmysl a ten kdo si je vymyslel to po pár dnech sám přiznal. To že ty to ještě po skoro 10 letech pořád jedeš je úplně neuvěřitelné.

Reagovat
valloire

to je stejný jako kdybys prohlašoval, že je země placatá. To, že to Švédi odmítají na tom nic nemění. Ona tam nemůže sanitka bez policie, ale prostě to není no go zona. Ty muslimský vyprcanci si tam dělají co chtějí. Vezmi si tam sebou holku v mimisukni ty pošahanej sluníčkáři a uvidíš co se bude dít.

Reagovat
bobis21

Naopak, ty jsi tady ten, kdo tvrdí že země je placatá a všichni kdo říkají že není jsou kreténi a sluníčkáři. Jen pro zajímavost, je podle tebe i slunce ploché?

Kdy jsi naposledy byl ve Švédsku? Já tam jezdím pravidelně, několik mých známých taky (i holky) a vždy naprosto bez problémů. Kamarádka se tam teď dokonce přestěhovala. Ale valloire který tam nikdy nebyl samozřejmě ví víc, než všichni kdo tam kdy byli. Jak arogantní čůrák musíš být, aby sis něco takového opravdu myslel?

Reagovat
valloire

Ty bláboly jak tam jezdíš No můj děda tam taky jezdil na montáže někdy v 50 a 60 letech. A byl tam klid. Nepovolávala se armáda, nezamykalo se.

https://www.respekt.cz/rozhovor/v-korenech-problemu-svedskych-gangu-jsou-segregovane-ctvrti-a-skoly

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-strelba-vybuchy-vrazdy-svedskem-zmita-valka-gangu-do-akce-jde-armada-237528

Ale jo, pan bobis tam jezdí. Ty placko.

Reagovat
bobis21

Nezamyká se tam úplně běžně ani teď. Není důvod. Ale ty to samozřejmě víš líp, než všichni kdo tam kdy byli, protože tomyjo říkal.

Reagovat
valloire

TY jsi blázen. Nezapadá ti to do tvýho vidění světa, tak to neexistuje. Nezamknout ve Švédsku, zemi se skoro nejvyšší kriminalitou v Evropě? To bys byl sakra odvážnej. A taky asi mrtvej.

Reagovat
bobis21

Tím že o tom budeš lhát si opravdu nepomůžeš. Víš že tam je kriminalita nižší než třeba před 20 nebo 30 lety? To ti do propagandy moc nezapadá co? A to že je tam "skoro nejvyšší kriminalita" bereš kde? Doslova z ničeho tohle nevyplývá.

Reagovat
valloire

Tohle je level jak KLDR je nejdemokratičtější země světa.

Švédsko vede v kriminalitě v Evropě. Normálně ale věřím že si děláš srandu a jen provokuješ.

Reagovat
bobis21

Přesto své tvrzení odmítáš jakkoliv prokázat. Pokud máš pravdu, neměl by být problém předložit důkaz ne? Jestli čekáš, že někdo bude věřit tvrzením bez toho, abys je prokázal, tak jsi tady špatně. To možná funguje někde u okamurovců a podobných, na mě to nezkoušej.

Tvé selhání to prokázat naopak naznačuje, že sám víš že nemáš pravdu.

Ano, ta tvá propaganda je opravdu na úrovni KLDR. "vede v kriminalitě v Evropě" a pak se člověk podívá na skutečně srovnatelné statistiky a zjistí, že je v ČR výrazně vyšší

Reagovat
Benfica

Reagovat
bobis21

Ze stránek nejde zjistit co je to ten "crime index", jak ho získali a spočítali, co je jejich zdroj. Takže generátor náhodných čísel. Buď mi pošli metodiku která za těmi čísly je, nebo ses jen ztrapnil a potvrdil, že nic takového nemáš.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Hurrikane

Je super, ze si dotyční kozomr*di dělají důkazy proti sobě. Však Mosad si je najde..

Reagovat
pistacik11

To je tak, keď zoberieš niekomu silou územie a vytvoris na ňom štát, ktorý ma zase prakticky voľne ruky a môže si obsadiť alebo napadnúť cudzie územia bez postihov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když se tam v té oblasti kolem arabáčů něco semele, vzpomenu si na pana knížete z TOPKY. Kníže v jednom rozhovoru tak deset let zpátky říkal, že tam v té oblasti jsou to všechno vzdělání lidé, kteří v době kdy my jsme se v Evropě mlátili klackama, oni stavěli krásné chrámy, pyramidy atd..

To mě dostal, fakt argument jak hovado do dnešní doby

Reagovat
kilobyte

Ale je to dobrý argument, když chceš demonstrovat vymývání mozků pomocí náboženství. Tam je to vidět asi nejvíce.

Reagovat
veikko

Stavbu krásných chrámů a pyramid, které byly hrobkou pro vládnoucího poloboha na zemi, bych za argument proti vymývání mozků pomocí náboženství raději nepoužíval.

Reagovat
ZJEV

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Každá civilizace se musí vyvíjet a žádná se nevyhnula uctívání panovníků/božstev. Stavění chrámů bych jako vymývání mozků úplně neviděl. V té době podle mě nikdo nezneužíval víru, aniž by sám nevěřil. Což v dnešní době už podle mě neplatí.

Reagovat
veikko

Já se touhle problematikou okrajově zabývám v dizertaci a samozřejmě to není téma na jeden příspěvek na netu. Každopádně obecně společenským problémem je, že si projektujeme nějaké dobro do minulé společnosti, u které jsme ušetřeni obludných detailů (třeba čínský konfucianismus chápe dějiny ve stylu "lépe už bylo). Rituální praktiky je poměrně jednoduché centralizovat a monopolizovat, takže ti z toho potom vyleze obecně přijatý celospolečenský model (to je de facto to vymytí mozků). Skoro všechny starověké civilizace, o kterých se ve škole učí (včetně Řecka), vznikly na principu chrámového/palácového hospodářství s extrémním teokratickým základem, kdy hlavní mocenskou složkou společnosti byli různí kněží. Tím pádem ano, máš pravdu, všichni lidé v té dané společnosti tomu věřili, ale zároveň z dnešního humanistického pohledu můžeme (ačkoliv jim budeme křivdit) v klidu říct, že měli náboženstvím úplně vymleté mozky. Vládci považovaní za bohy se běžně později rozmnožovali jen se svými příbuznými, protože se nesměla narušit posvátnost té vládnoucí třídy. I dnešní Írán je strašně "soft" teokracie oproti takovému starověkému Egyptu. Ale samozřejmě je to velké zobecnění. Nedá se to všechno perfektně shrnout na krátkém příspěvku.

Reagovat
veikko

*resp. u toho Řecka myslím mínojskou a mykénskou civilizaci, u kterých nějakou vyloženě přímou návaznost na městské státy už nenajdeme

Reagovat
mrtvej ofsajd

No to jsi ale vynechal tu zásadní část řecké kultury a civilizace. Od rozpadu Myken žádný takový nabozensko-mocensky útvar v řeckých oblastech není. U Říma pak to samé. Snad i proto se v Řecku rozvíjí filosofie a věda.

Reagovat
veikko

Jj, k tomu směřovala ta oprava. Ono obecně i mimo Řecko v té době ta palácová hospodářství mizí. Do dějepisu se ale tahle postchrámová doba vůbec nedostává a nemám kapacitu znát všechno. Ta doba mezi Mykénami a klasickou "Pythagorovskou" (a spol.) dobou je pořád extrémně dlouhá.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zajímavý téma, dik! (Pokud by te zajímala religiozita tzv. archaické a poté klasické doby v Řecku, můžu napsat tipy na dobrý čtení)

Reagovat
kilobyte

Tak ono to romantizování historie funguje i v rámci mysli přímého účastníka, který ty "obludné" detaily zažil. Prostě dříve bylo lépe a mladé generace jsou horší.

Jsou teda nějaké starověké civilizace, které nebyly založeny na náboženství a nebo pro ně náboženství nebylo tak důležité?

Co děláš za dizertaci?

Reagovat
veikko

Jsem archeolog, ale téma je spíš takové obecně antropologické. Snažím se popsat a pochopit společensko-ekonomické vazby v rámci neolitické společnosti, tzn. jestli se tam už začínají projevovat nějaké centralizační mocenské tendence nebo šlo spíš o víc konsenzuální společenství. Respektive se snažím i nějak pochopit, co je ten "spouštěč", který vede v přerod nějaké aspoň trochu rovnostářské společnosti k institucionalizované politické moci. Přinejlepším to samozřejmě bude nějaká funkční modelová situace, která bude moct být dále testována i ostatními vědci. Obecně se i v rámci fungování na VŠ snažím, aby se výuka pravěku úplně přeorientovala na chápání nějakých jednoduchých a dodnes aplikovaných společenských procesů (např. hostiny, právě ta monopolizace moci apod.). Starý model výuky o výzdobě hrnců a lineárním vývoji člověka mě děsí.

No a k té otázce, jestli nějaká starověká civilizace nebyla založená na náboženství... Popravdě si nejsem jistý, neznám všechny. I městské státy v Řecku hodně fungovaly podle různých věšteb apod., ale zároveň tam byl přítomen i aspekt filozofie a snahy nějak dokázat vytvořit dobrou vládu, o kterou se zaslouží jednotlivec, ne jen libovolný bůh. V Číně od pozdní dynastie Čou už funguje víceméně feudální systém, ale jak moc byla propojená sakrální a světská sféra, to netuším. V Římě bylo taky náboženství extrémně důležité, viz boje s křesťanstvím. Tohle už moje odbornost není, no.

Reagovat
Freedo

To zní zajímavě. Zaměření mi trochu připomíná Saru Polak, která taky zkoumá sociální systémy v rámci archeologie, avšak ve starověku. Ty to s neolitem musíš mít ale ještě složitější.

Reagovat
veikko

No vlastně je to svým způsobem naopak jednodušší. Nesnáším hrabání se v písemnostech, nemohl bych být historik. A jsem za to popravdě rád. Je to o hledání nějakých modelových situací založených na studiu současných nebo nedávno popsaných předindustriálních společností. To pak testuješ těmi archeologickými daty, jestli se to shoduje nebo liší. Není to dokonalá metoda, ale opravdu se takto dají mnohé aspekty fungování společnosti rekonstruovat i u těch pravěkých lidí.

Reagovat
Shevchenko

link?

Reagovat
veikko

Jinak tento týden začíná kvalifikace na MS v Asii. Palestina hraje příští měsíc v Libanonu (ano, hezky se šmejdi sešli v jedné skupině) a společně s Austrálií je favorit na postup do další fáze. Měli by je rovnou vyloučit, ideálně i s Libanonem.

Reagovat
Benfica

Prečo? keď už chceme vylúčiť Palestínu vylúčme aj Israel.. je nechutné čo robí Hamas, na to sa nedá pozerať, rovnako na to čo robí Israel, oni sa do odplaty tiež pustili dosť brutálne a to nie prvý krát.. a doplácajú na to nevinný ľudia a je to celé smutné

Reagovat
veikko

Můj názor viz dole. Každopádně nejsmutnější je, že vylučovat se určitě nebude nikdo, naopak Rusáky se pokusí ta zkorumpovaná junta vrátit všude možně.

Reagovat
Wazz Wazz

není žádný rozdíl mezi prasaty z hamásu a ruSSkejma fašistama vraždícíma na Ukrajině...

Reagovat
Benfica

neie je žiaden rozdiel medzi prasaty z Russka a fašistami z Izraela.. Izrael 15 rokov okupuje Gazu, 15 rokov majú tam ľudia obmedzené zrodje jedla, elektriny, paliv, liekov, odísť z tamade nemôžu, okolo tej oblasti je postavený múr.. tu hľadajte príčinú tých nechutností čo tam robí Hamas, to je vina Netanyahua a spol., že to dotiahli do takého bodu, že sa to vôbec moholo stať a to vôbec nechcem obhajovať čo robí Hamas, lebo to je nechutné a keď vidím na nate videá čo sa tam robí pozri napríklad toto

https://www.instagram.com/eye.on.palestine/

čítam portugalské média a tam sú tie info aj z Izraela aj s Palestiny, a to je brutal čo sa ten kto ma najväčší vplyv ako to bude pokračovať situáciu akurát ešte viac hrotí.. Netanyahu je najväčšou hanbou odkazu holokaustu

Reagovat
veikko

Samozřejmě, že Netanjahuův Izrael rozhodně není žádný extra sympatický stát, ale problém je, že tenhle status quo na hovno z největší části zapříčinil a udržuje ho samotný Hamás (a vyhovuje i extrémně zkorumpovanému "Bibimu"), kterému to zkrátka vyhovuje, protože žádný kompromis s Izraelem nechce. A proč Palestinu vyloučit? Protože barbarsky napadla suverénní stát. Z Libanonu zase pravidelně na Izrael létají rakety. Můžem si třeba o Saúdech myslet jen to nejhorší, ale v často diskutovaném Jemenu se snaží hájit svoje zájmy, aby na jižní hranici neměli vládu psychopatů typu Hamás. Palestinci by předně měli Hamás vykopat do prdele sami, protože samotná jeho existence je pro ně největší koule u nohy. Ale vůle tam k tomu není.

Reagovat
Benfica

Palestína Izrael nenapadla, Hamas nie je palestínska armáda, ani vláda, ani nič.. len nejaká skupina samozvaných bojovníkov, ktorí to teraz honde prehaňajú v brutalite útokov, toto Palestíne nepomôže.

Už som to písal v soboto niekde, zúfalí ľudia robia zúfalé činy.. nemôžeš nechať 2,5 milióna s obmedzeným zdrojom jedla, liekov, elektriny atď a čakať, že sa nič nestane. Bohužiľ stalo sa, a doplatili na to nevinní..

Verím snáď len, že prepustia tých rukojemníkov, ale pri tom sa ukazuje znova, že nejaký civilisti sú pre Hamas (lebo ich zabíjali a unášali) aj Netanyahua (lebo nechcú vyjednávať) nepodstatní.

Akcia vyvoláva reakciu.. pokiaľ Rusko bude útočiť na Ukrajinu, Ukrajina sa bude brániť, pokiaľ Srbsko sa nedá pokoj Kosovu, aj Kosovo sa bude brániť, pokiľa štáty nedajú práva LGBT komunite, bude o nich počuť stále viac, pokiaľ sa neskončí obliehanie Gazy a okupácia Cisjordanie (neviem ako to teraz narýchlo po slovensky/česky) tak nebude pokoj ani tam..

Reagovat
Kinky7

Sry ale argumenty typu akce vyvolává reakce jsem už slyšel například nemůžeš čekat že Rusko nezareaguje na rozšíření Nato u svých hranic a potenciální vstup na Ukrajinu nebo teď pro změnu nemůžeš čekat že Hamás unese děti a proto ted v reakci může Izrael vyvrazdit Palestince do posledního. To je hovadina a vede jen k eskalaci a ospravedlnění si zločinu strany která se mi zrovna hodí. Máslo tam mají na hlavě jak Palestinci tak Izrael a to už dobrých 70 let. A asi ti nemusím připomínat akce typu Mnichov 72 viď

Reagovat
Benfica

jo máš pravdu.. ak chce niekto frázov akce vyvolava reakce ospravedlňovať nejaký útok tak to nie je dobré.. tiež sa nesnažím ospravedlňovať to čo robí Hamas, len to proste Izraelsky zodpovední ľudia mali čakať, že sa také niečo môže stať, ale oni naopak organizujú festival v potenciálne rizikovej zóne.. to proste vidíš ako tým zodpovedným v Izraeli ide o životy nevinných ľudí..

ničím nemôžeš ospravedlniť obete týchto bojov, ani eskalovanie vraždných akcií.. som aj "I stand with Isrrael", som aj "Free Palestine" lebo na skutky Netanyahua a Hamasu doplácajú nevinní ľudia

čo sa týka akce Mnichov 72 o tom je dobrý dokument na Netflixe, čásť 5 a 6. Tam tiež môžeš vidieť ako vtedy záležalo Izraelcom na osude izraelských športovcov.. odporúčam pozrieť veľa zaujímavých informácií sa tam dozvieš, ako to prebiehalo, čo bolo cieľom, čo bol následok..

https://www.netflix.com/search?q=spy&jbv=81474104

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten prvni odstavec hamas je vlada v gaze. zadna skupina samozvancu, ale palestinci zvolena politicka strana, stejne jako fatah na zapadnim brehu a stejne jako oni zakazali dalsi volby. podle ruznych pruzkumu, ale ma nadpolovicni podporu v gaze a v tom west banku byly volby zakazany, protze se abas bal, ze hamas vyhraje i tam.

Reagovat
Benfica

po 10 dňoch od predošlého komentu a po ďalších 10 dňoch vraždenia civilistov, už kto má akú podporu úplne jedno riešiť..

btw tie tvoje rôzne prieskumu robil kto? Fašistická vláda v Izraeli? Minule mi niekto, kto rovnako ako ty tvrdil, že Hamas tam má 60% podporu a poslal mi k tomu článok z washington post, kde tie prieskumi robili hlbšie a bolo % úplne mimo kontext.. lebo hneď na začiatku bolo napísané, že 70% ľudí by bolo za iné riešenie (nejaké hnutie za oslobodenie Palestíny, alebo také niečo) a cez 65% ľudí bolo za to, aby Hamas nerobil útoky na Izrael.. takže

Reagovat
valloire

Můžem si třeba o Saúdech myslet jen to nejhorší, ale v často diskutovaném Jemenu se snaží hájit svoje zájmy, aby na jižní hranici neměli vládu psychopatů typu Hamás....takže stejně jako Rusko.

Reagovat
veikko

Srovnávat útok na suverénní stát kvůli čistě územním zájmům a obnově velkého Ruska s podporou oficiální jemenské vlády, která byla svržena bandou teroristických hrdlořezů, je docela mimo mísu. Ne, fakt to není ani trochu jako Rusko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele