UEFA ODLOŽILA ROZHODNUTÍ V PŘÍPADĚ AC

28.07.2006, 00:24
Aktuality
UEFA odložila své rozhodnutí, zda povolí AC Milán hrát Ligu Mistrů na 2. srpna. Mluvčí UEFA řekl, že Milán bude v osudí při losování v Nyonu, ale pouze provizně a stále tak bude moci být nahrazen někým jiným.

Milán byl jedním ze čtyř italských klubů obviněných a usvědčených z ovlivňování nasazování rozhodčích. V úterý večer odvolací soud sice snížil Milánu odpočet za loňskou sezónu z 44 bodů na 30, což by klubu dovolilo hrát Ligu Mistrů, nicméně UEFA okamžitě svolala čtvrteční schůzi, na které chtěla o osudu AC rozhodnout.

"Schůze se zabývala zprávou podanou disciplinárním inspektorem, která se zabývala tím, zda je správné za těchto okolností dovolit AC Milán start v klubových soutěžích v této sezóně," píše se ve vyjádření UEFA. Díky této zprávě se UEFA rozhodla případ AC Milán hlouběji prozkoumat a rozhodnutí tak padne až zmíněného 2. srpna.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Prý by to mělo dopadnout dobře. Tak uvidíme. FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře možná tak pro AC, pro fotbal určitě ne..

Reagovat
Xavi

Přesně tak. To co se děje v italské lize je mi úplně ukradený, protože jí stejně nesleduju, ale jestli i UEFA bude v takových rozhodnutích pokračovat, tak už ztrácím veškeré naivní iluze o fotbale a začínám pochybovat, jestli to má vůbec cenu sledovat...

Reagovat
smazaný uživatel

snad je tam nepustí! Jen ať letos tlučou bídu, když celou loňskou sezonu podváděli.

Reagovat
HOST*petr

A to si vzal kde že loni podváděli?AC bylo vyšetřováno jenom kvůli 1zápasu a to Siena-ACM 2:1...a ten byl předloni...Proto maj taky nejnižší tresty.

Reagovat
smazaný uživatel

nj typicke skreslene a neinformovane nazory..

FORZA MILAN!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele