U ruské reprezentace bude pokračovat trenér Čerčesov

14.03.2020, 10:48
Aktuality
Stanislav Čerčesov bude i nadále pracovat jako trenér ruského národního týmu. Šestapadesátiletému kormidelníkovi měl letos vypršet kontrakt, jeho součástí ovšem byla opce a tu se tamní svaz nyní rozhodl uplatnit...

Čerčesov dříve vedl Spartak Moskva, Dinamo Moskva nebo Legii Varšava a národního týmu Ruska se ujal v srpnu 2016, o necelé dva roky později ho pak dovedl do čtvrtfinále domácího světového šampionátu.

"Můj trenérský tým je potěšen, že bude moci pokračovat u ruské reprezentace. V plném proudu v tuto chvíli jsou přípravy na mistrovství Evropy, už v březnu nás čekají přátelské zápasy ve Švédsku a Moldavsku," řekl Čerčesov po prodloužení kontraktu.

Nový kontrakt běží do prosince 2022 a v budoucnosti není vyloučeno jeho další prodloužení, součástí smlouvy je opce na další dva roky.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
jaris7

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Mrož

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele