Tuchel se zastal Wernera. Góly přijdou, nepochybuje kouč

09.02.2021, 14:14
Aktuality
Timo Werner (© AFP)
Vedení Chelsea před letošní sezonou investovalo obrovské finanční prostředky do posílení ofenzívy a desítky milionů liber se londýnskému klubu zatím nevracejí. Velká očekávání nenaplňuje Kai Havertz a kritizován je rovněž jeho krajan Timo Werner, ten každopádně má důvěru nového manažera Thomase Tuchela...

Chelsea v neděli nastoupila na půdě Sheffieldu United, vyhrála 2:1 a letní posila z Lipska nechyběla v základní sestavě. Werner se pod tříbodový zisk zapsal výraznou měrou, když v závěru prvního poločasu asistoval u trefy Masona Mounta a po změně stran vybojoval penaltu.

"Když bude hrát tak jako dnes, budeme šťastní. Tohle byl velký krok směrem vpřed. U prvního gólu předvedl krásnou akci a připsal si asistenci, góly přijdou," nepochybuje Tuchel.

Werner nastupuje na Stamford Bridge pravidelně a v rámci Premier League zatím dal jenom čtyři branky. Naposledy mířil přesně začátkem listopadu, v následujících čtrnácti ligových startech vyšel naprázdno.

"Znovu jsem nedal gól, ale je dobré vidět, že dovedu týmu pomoci v jiných věcech," prohlásil Werner.

"Mám radost, vyhráli jsme a já se podílel na obou brankách, ale jako útočník chcete góly dávat sám. Už je to hodně dlouho, co jsem se naposledy trefil, v kariéře se mi něco podobného ještě nikdy nestalo," přiznává německý reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (543)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele