Tuchel má v Mainzu důvěru, odvolání se bát nemusí

22.02.2012, 11:03
Aktuality
Mainz si v loňské sezoně zajistil účast v Evropské lize, letos už tak dobrou formu nemá a místo evropských pohárů se ho týká spíše boj o záchranu. Hodně klidu na práci bude mít i nadále trenér Thomas Tuchel, ujistil ho o tom generální manažer německého klubu Christian Heidel...

Mainz je v současné době až na třináctém místě, o které se dělí s 1. FC Köln, rozhodně ovšem nemá vyhráno v boji o záchranu. Patnáctá Hertha má na svém kontě o čtyři body méně, o další dva body zpět je pak trio Kaiserslautern, Augsburg, Freiburg.

Po loňské sezoně zažívají fanoušci klubu menší zklamání, to ovšem nevyústí ve změnu trenéra.

"Rád bych s Thomasem podepsal smlouvu bez časového omezení, a to ať už bude sezona pokračovat jakkoli a ať jakkoli skončí. Mezi námi žádný problém není, klub mu pak hodně věří," řekl Heidel.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale AVB ji uz nema!

Reagovat
Paul Anka

tak to je jiný rybíz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

důvěru majitele ještě snad má.....nemůže za to, že Luiz neumí odkopnout balon a Cahill pokryt Cavaniho. Ja doufam že zůstane ta doktorka, když vyhodí Boase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele