Tři veteráni z obrany CSKA Moskva se prý chystají ukončit kariéry

13.04.2018, 20:34
Aktuality
Hned tři velká loučení možná budou po sezoně k vidění v CSKA Moskva. Na ukončení aktivních kariér pomýšlejí hned tři zkušení obránci patřící k inventářům ruského klubu, jsou jimi Sergej Ignaševič (38), Aleksej Berezuckij (35) a jeho dvojče Vasilij (35)...

"Všichni tři mají v plánu ukončit v létě kariéru, jedná se o jejich rozhodnutí," prozradil zdroj blízký ruskému klubu.

"Sergej Ignaševič má zájem o práci trenéra a chce se zkusit prosadit v tomto odvětví, oba bratři si zase chtějí odpočinout od fotbalu. CSKA se ani v jednom případě nechystá někomu v něčem bránit a držet veterány v týmu. Existuje velká pravděpodobnost, že všichni tři zůstanou součástí struktury armádního klubu," dodal.

Zmínění fotbalisté dlouhé roky patřili k základním stavebním kamenům CSKA i ruské reprezentace. Služebně nejstarším je Aleksej Berezuckij, který přišel v létě 2001 z FK Moskva, o šest měsíců později ho po stejné trase následoval jeho bratr, Ignaševiće moskevský celek získal začátkem roku 2004 zdarma z Lokomotivu.

Oba bratři Berezučtí za CSKA Moskva dohromady odehráli přes tisíc utkání, Ignaševič zase začátkem dubna nastoupil k jubilejnímu 800. duelu kariéry. Všem třem chtělo vedení ještě prodloužit smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (27)

Přidat komentář
Nebelung

Reagovat
forma

Reagovat
zelda

unikát

Reagovat
smazaný uživatel

Před 5 lety už bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LeonardoUžoa

Jak to?

Reagovat
Elliasson

Jsou sice technicky šikovní, ale zoufale pomalí. Vážně nestíhají. Mají problémy, často hoří. A to nejen v Evropě, ale i v ruské lize. Obdivuji, že od Lyonu si CSKA nechalo dát pouze dva góly, když útok Lyonu a obrana CSKA jsou rychlostně úúúúúúúplně někde jinde.

Reagovat
LeonardoUžoa

V Rusku si myslím stačí mít zkušenosti na ukor rychlosti. Jako CSKA si podle me nemělo na co stěžovat, tolik roku mit obranu v neměnné sestavě, dobré vztahy mezi sebou a přístup ke klubu. I co se financí klub určitě mnoho ušetřil a na domácí scéně to stačí, v evropě na vrcholu pro týmy z ruska prostě není místo, todle čtvrtfinále bych řekl, že byl veliký uspěch.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jako dlouhodobě jo, zas nic a nikoho podceňovat nechci, vždyť to ještě máme v živé paměti, kdy Zenit ovládl evropskou ligu a v superpoháru dal lekci tehdy hodně silnému manchesteru united.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Elliasson

Před 5 lety pozdě ne, ale tak 2-3 roky ano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti muzou hrat jeste treba 3 roky

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Jsem myslel, že Vasilij s Aleksejem jsou starší...

Reagovat
Elliasson

Ne, nejsou. Jsou sice pomalejší než Igna, ale fakt ne.

Reagovat
db18

To vím, ale už tak před pěti lety jsem si myslel, že jim je tak 32 - 35

Reagovat
Kily

taky jsem trochu koukal a počítal, že jim je už tak 37

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

USA

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Borci

Reagovat
Elliasson

Na jednu stranu bylo na čase a předloni už bylo celkem pozdě.

Na druhou stranu. Ačkoliv na vás nadávám - kluci - děkuji! Tolik jste toho předvedli pro CSKA. Ty vaše kopací techniky, hlavně Sergejova. To je něco úžasného. Škoda, že jsi nedal 3.gól Arsenalu. To by mohlo být panečku loučení!

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak že se z pádu Milánskejch týmů svět poučil i když u CSKA se to asi jide než v Rusku řešit nebude.

Reagovat
FC Porto FC

Sakra fotbal už nebude co býval tohle byla jistota!

Reagovat
Alan_Shearer

Kterej z dvojcat byl / je lepsi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele