Trezeguet: Chci vyrovnat svůj rekord

27.12.2007, 16:42
Aktuality
Útočníkovi Juventusu Davidu Trezeguetovi se letos mimořádně střelecky daří, francouzský kanonýr tak od zbytku letošní sezóny očekává hodně. Rád by vyrovnal svůj střelecký rekord, tedy 24 branek v jednom ročníku.

Trezeguet dosáhl svého brankového maxima v sezóně 2001/2002, kdy nastřílel 24 branek a spolu s Dariem Hubnerem se dělil o trofej nejlepšího kanonýra Serie A. Útočník Juventusu mezi střelci italské ligy v žádném jiném roce tak vysoko nebyl, ovšem to se může změnit na konci probíhajícího ročníku.

Třináct branek v sedmnácti zápasech je skvělá podzimní Trezeguetova bilance, pokud bude Francouz stejným tempem pokračovat, může překonat své sezónní maximum. "Bude to záležet na mých spoluhráčích a také doufám, že se mě bude držet štěstí," přeje si.

"Dosud jsem nevynechal jediný letošní zápas. Vyrovnat čtyřiadvacet branek z mé druhé sezóny v Juventusu by bylo krásné," neskrývá Trezeguet.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fandím mu. Je to borec. Jen nechápu proč nebyl nominovaný teď nedávno do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to pripadá ako keby ho doma vo Francúzku nemali moc v láske.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to take myslim.je dobre ze neodesel z juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Treza je prostě borec neříkám že oplívá technikou nebo parádníma nahrávkama ale to co předvádí v pokutovém uzemí,jeho orientace je jedinečná,jeden z největších zabijáku na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

čo pozerám, vždy hrá mimoriadne dobre, presné strely, prihrávky, orientácia v 16 (ako písal Juventus) a nechápem prečo sa o ňom v podstate nehovorí, do repre pozvánku už nedostal a pritom štatistiky má lepšie než napr. Henry, veď repre 70 (34) a za Juve v lige 198 (140)...to je fantastická bilancia

Reagovat
RMCF

a ty jeho fantastický voleje to je něco

Reagovat
smazaný uživatel

jen at´ mu to vydrží klukovi jednomu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Keď má svoj den, je nezastaviteľný..a pritom už nie sú S Del Pierrom najmladší...len tak dalej hoši

Reagovat
smazaný uživatel

chvala bohu ze on ostal v JUve ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele