Trezeguet chce skončit s reprezentací

19.10.2007, 18:27
Aktuality
David Trezeguet pomalu ztrácí trpělivost. Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech jej při skládání týmu pro kvalifikaci opět opomenul a útočník Juventusu prý vážně uvažuje nad tím, že s reprezentací skončí.

Je to už ohraná písnička - Domenech zkrátka nemá Trezegueta rád. Přestože prožívá snad nejlepší úvod sezóny ve své kariéře, v sedmi zápasech Juventusu dal stejný počet gólů, v nominaci na kvalifikační zápasy s Faerskými ostrovy a Litvou na něj opět nezbylo místo. "Nevybral jsem Trezegueta, protože jsou tu jiní, stejně dobří hráči," vysvětlil Domenech.

S tím však kanonýr, jehož reprezentační bilance 34 branek v 69 zápasech mluví za vše, nemůže souhlasit. "Myslím si, že způsob, jakým se mnou zachází, je skutečně nepřípustný," zlobí se Trezeguet. "Vážně uvažuji nad tím, že s reprezentací skončím. Hrál jsem za Francii od roku 1997 a těch deset let je dlouhá doba."

Jedna možnost by tu pro Trezegueta ale ještě byla. Francii hrozí, že se nepodívá na Euro 2008 a v tom případě by mohla být pozice Raymonda Domenecha ohrožena...

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mu nedivím ... Domenech je píp ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo vyser se na ně kreténi

Reagovat
HOST*

trezeguet to ma tezke.samy jste videli jak zahrali benzema a ben arfa..byla to trida..myslim ze francouzsky utok je pekne naslaplej,,,ale i tak by tam mel trezeguet patrit

Reagovat
HOST*jirkazplzne

no jo domenech je debil

Reagovat
HOST*CrazyIvan

Ale reprezentace uz skoncila s tebou chlapecku uz na to nemas.

Reagovat
HOST*rbettega

Trez je po Henrym pořád nejlepší francouzskej útočník.

Toť vše. Gouvou, Benzema, Ben Afra mu nesahají ani po paty, o Anelkovi a Sahovi se bavit ani nebudu.

Problém vídím především v univerzálnosti, Trez hraje na jen hrotu, zatímco většina ostatních, snad kromě Anelky, hrají i ze stran. Radši se jukněte se na statistiky.

http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur2966.html

http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur2922.html

http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur3853.html

Reagovat
HOST*simon

domenech je .... teraz ma dobru formu a ho nepovola

Reagovat
smazaný uživatel

to výš jako pan bruckner povalá pouze své hráče on mu asi vyčíta penaltu ve finále MS nebo já nevím

Reagovat
HOST*

škoda že Trez neni Čech hnedka by sme ho brali

Reagovat
HOST*mirdzi

njn trener francie je asi velka picka.. Dejv ma na zacatku sezony vysokou formu kdyz ma na konte 7golu a to teprve italska liga zacala..nechapu to bych povolal i Flachbarta kdyby mel takovou formu njn neni to asi jeho oblibenec!!!

Reagovat
HOST*Lion

ani se mu nedivim,že chce odejít. To už musí být něco,když někdo vychází z Domenechem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele