Trénink Chelsea navštívil Maradona

29.01.2008, 16:15
Aktuality
Fotbalisté Chelsea se při dnešním tréninku dočkali překvapení. V centru v Cobhamu je navštívil legendární hráč Diego Maradona.

Zatímco většina fotbalistů v čele se záložníkem Joem Colem byla podle internetových stránek Chelsea nadšená a mistr světa z roku 1986 rozdal desítky podpisů, smíšené pocity z návštěvy slavného Argentince nejspíš bude mít český reprezentační brankář Petr Čech. Na závěr tréninku totiž prohrál soutěž s ostatními brankáři v trefování tyček a pod dohledem sedmačtyřicetiletého Maradony se musel na hřišti svléknout a odejít do šatny jen v rukavicích a spodním prádle.

"Maradona je pro všechny fotbalisty hrdina, neskutečný hráč," řekl kanonýr Andrej Ševčenko, který spolu se záložníkem Michaelem Ballackem strávil několik minut v družném rozhovoru s Maradonou, jenž je dlouholetým známým trenéra Chelsea Avrama Granta. "Má za sebou těžký život a je fajn vidět, že se mu teď daří moc dobře," dodal ukrajinský útočník na adresu hráče, který měl v posledních letech problémy s drogami, alkoholem a potýkal se s nadváhou.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vrat se na távníky vím že na to máš !

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona je borec, kterýmu to sice vlezlo na mozek ale hodil se zpátky do pohody..

Reagovat
Liquid

Dnes nastpupí za Chelsea v útoku Anelka a Maradona a Chelsea vyhraje 6-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele