Trenéři potřebují čas, reaguje Tapia na spekulace o Bauzovi

04.04.2017, 14:54
Aktuality
Claudio Tapia byl minulý týden zvolen prezidentem Argentinské fotbalové asociace (AFA) a hned na začátek musí řešit několik důležitých záležitostí. Lionel Messi dostal za svá slova vůči rozhodčímu v zápase s Chile stopku na čtyři kvalifikační duely. Další otázkou je, zda bude rovněž v následujících utkáních stát na lavičce kouč Edgardo Bauza...

Bauza v srpnu loňského roku nahradil Gerarda Martina a Argentině pod jeho vedením vážně hrozí, že se nedostane na turnaj do Ruska. Po porážce v Bolívii spadla až na páté místo, které znamená baráž, za ní ovšem stále zůstává ve hře Ekvádor a počítat je třeba i s Peru a Paraguayí.

Argentinská média už v průběhu minulého týdne přinesla informace, podle nichž se vedení AFA rozhodlo kormidelníka propustit. Tapia to nyní nepotvrdil.

"Všichni chceme, aby Argentina hrála dobře a dostala se na mistrovství světa, ale zároveň je třeba pamatovat na to, že trenéři potřebují na svou práci čas," prohlásil Tapia v rozhovoru pro deník La Nacion.

Argentina v září cestuje k náročnému duelu do Uruguaye a následně bude favoritem domácího souboje s Venezuelou, v říjnu zakončí kvalifikaci souboji s Peru a Ekvádorem.

Autor: Tomáš Pavlík / business-standard.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Argentina postoupí na ms a messi ukončí repre kariéru to by byl ideální scénář

Reagovat
Lifted

"messi ukončí repre kariéru"

protože vypadnou už ve skupině

Reagovat
johan14

Po vypadnutí v skupine. To by byl ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to nekdo rekl, otazka je, jestli dostoji svym slovum a necha ho tam alespon do konce kvalifikace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele