Trenér Yakin ve Spartaku Moskva neuspěl a v klubu končí

30.05.2015, 17:55
Aktuality
Jenom jeden rok vydržel Murat Yakin ve funkci trenéra moskevského Spartaku. Ruskému klubu se letošní sezona nepovedla podle představ a vedení se se švýcarským koučem dohodlo na ukončení spolupráce...

Spartak o rozvázání smlouvy informoval ještě před dnešním duelem posledního ligového kola proti Amkaru Perm, v němž se zrodila remíza 3:3.

"Vedení Spartaku a hlavní trenér Yakin se po vzájemné dohodě rozhodli ukončit po letošní sezoně kontrakt," stojí v prohlášení Spartaku.

40letý Yakin si udělal dobré jméno díky působení v Basileji a se Spartakem měl útočit na pozice zaručující účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Milionářskou soutěž si ovšem klub nezahraje a nepředstaví se ani v Evropské lize, v tabulce ruské nejvyšší soutěže totiž obsadil až šestou příčku.

Spartak v nejbližších dnech oznámí jméno nového kormidelníka a v tisku padají jména jako Valerij Karpin nebo Viktor Gončarenko, největším favoritem na uvolněný post je pak někdejší trenér Rubinu Kazaň Kurban Berdyjev.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krym patri ukrajine

Reagovat
smazaný uživatel

Krym patri Turecku

Reagovat
Milan.B

Krym patri Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko patří Brnu.

Reagovat
Robbie

Třinec patří Polákům

Reagovat
Murtago

Slezsko patří Česku

Reagovat
smazaný uživatel

Čechy Čechům!

Reagovat
smazaný uživatel

Uživateli FCevertonn patrí facka --> PLESK

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina patří Rusku

Reagovat
arsavin

Goodison Park patří Ruské federaci

Reagovat
Kvooca

Reagovat
smazaný uživatel

Thanks Obama.

Reagovat
paver

No už bylo na čase. Co on tam předváděl s tím kádrem, který měl k dispozici...

Reagovat
arsavin

Jediný komentář k tématu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Ja s paverem nesouhlasim. Podle me s tim kadrem co ma Spartak, tak navic jak na 4 misto nemaj. Zenit, CSKA a Krasnodar proste maji lepsi hrace. Spartak je na urovni Dinama, Rubinu a Loko. Mozna nemam pravdu, ale Yakin je jedinej normalni clovek z vedeni klubu. Spartak meni trenery kazdej rok. Dokonce dokazali prosrat tak dobryho trenera, jako byl Emery. Ocividne Yakin dostal minimum prostoru pro vytvoreni kadru podle jeho predstav. Jediny koho privedl byl Promes a jen tomu muzou dekovat, ze skoncili na 6 miste. Movsisyana, Ozbilize a Romula vyhodit. Ananidze poslat na hostovani a koupit normalni hrace.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kvooca

Ja nevim, uz to neňi jako kdysi. Rekl bych ze na LM dlouho mit nebudou. Krasnodar se neuveritelne zveda a kazdy rok bude silnejsi a silnejsi. Zenit s penizkama nesetri a CSKA ma stale silny kadr. Lokomotiv a Dinamo maji podle mne silnejsi kadr. Myslim, ze dosahl velkeho uspechu. Vedeni je netrpelive a myslim, ze i nesoudne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele