Trenér West Hamu Moyes uvedl, že dostal nabídku nové smlouvy

23.02., 18:59
Aktuality
David Moyes (© AFP)

Manažer West Hamu United David Moyes uvedl, že mu londýnský klub spoluvlastněný Danielem Křetínským nabídl novou smlouvu. Šedesátiletý trenér chce ale počkat až do konce sezony, než se rozhodne, zda si svůj pobyt ve východním Londýně prodlouží. Moyesovi vyprší stávající kontrakt v červnu.

V poslední době zaznamenal West Ham řadu špatných výsledků, a britská média tak začala spekulovat o budoucnosti jeho manažera. Kladiváři letos ještě nevyhráli, přičemž jejich poslední porážka v Premier League přišla proti 16. Nottinghamu Forest.

"Je tu pro mě připravena nová smlouva. Já sám jsem se ale rozhodl, že chci počkat do konce sezony, abych se ujistil, že je všechno v pořádku. Mohu se tak plně soustředit na tuto sezonu," řekl 60letý Skot v pátek novinářům. "Dosavadní čtyři roky jsem si opravdu užil. Svou stávající smlouvu dotáhnu do konce," ujistil.

Bývalý trenér Manchesteru United, Sunderlandu nebo Evertonu, kterému na konci aktuální sezony vyprší smlouva, byl fanoušky West Hamu kritizován zejména po únorové prohře 0:6 s Arsenalem. Jednalo se o nejvyšší domácí porážku West Hamu v lize v historii.

West Hamu se v poslední době nedaří. (©Livesport)

Moyes uvedl, že se soustředí na pondělní zápas proti Brentfordu, který je v lize na 14. místě. Prozradil také, že brazilský záložník Lucas Paquetá už bude moci po zranění nastoupit. "Paquetá je zpátky v tréninku, je velmi blízko návratu a doufejme, že to pro nás bude pozitivním impulzem," zakončil skotský stratég.

Moyes se na londýnský Olympic Stadium vrátil podruhé v kariéře v roce 2019, kdy nahradil Chilana Manuela Pellegriniho. Od té doby vedl Kladiváře ve 213 utkáních. Držitel titulu mistra Konferenční ligy je v Premier League devátý, z 25 zápasů nasbíral 36 bodů.

Autor: Vladislav Frk / Flashscore.com, Reuters

Komentáře (13)

Přidat komentář
SunFells

Kks, Arsenal bude na Tour v Americe, aby hrál "We dont play friendlies" friendly znovu a Liverpool.

Reagovat
Hachim Mastour

jejda

Reagovat
Neutron

Wow

Reagovat
Coutinho10

správný rozhodnutí počkat a vyhodnotit si to po sezóně, protože teď to nevypadá dobře, ale Paqueta to může otočit

Reagovat
Seydou Doumbia

paketa nemá vůbec být v takovém paklubu ten má být v city minimálně, alespon by tam mohl hrát fotbal

Reagovat
ashburtongrove

Nebo maty

Reagovat
Coutinho10

Tak v City už mohl být nebýt nějaký tý sázkařský aféry nebo co se to v létě dělo, ale už to utichlo

Reagovat
Kinky7

Prý pokud odejde Bernardo tak po něm pujdeme

Reagovat
Coutinho10

nedivím se....pro WHU by to byla velká ztráta...větší jak odchod Rice, tak snad aspoň peníze za něj nebudou malý

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
OnlyWHU

Přimknout se k úspěšnýmu klubu s vyfutrovanou kasou arabskejma milionama a pak tady machrovat proti tradičnímu anglickýmu klubu.

Pravý čecháčkovství. Blahopřeju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele