Trenér Kovač podepsal ve Wolfsburgu smlouvu do roku 2025

24.05.2022, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Frankfurt Bayern Monaco ...jsem na něj zvědavý

Reagovat
Rudnevs

V Monaku nebol zly, tam sa tazko nejak extra prekvapi, ked to je v podstate liga o PSG. Bayern bol na neho asi moc a nezvladol hviezdy, ale verim, ze sa z toho poucil. Horsi nez FloKo nebude.

Reagovat
Seydou Doumbia

I v Monacu se dá překvapit, nejde o to kdo tu ligu vyhraje, ale jaký herní a výsledkový progres klub dělá. První rok tam odvedl velký kus práce, hra měla spád a dobře se na to koukalo. Bylo vidět proges a určitý systém. Bohužel si neumím vysvětlit že při startu nové sezony tohle všechno šlo do kopru a Monaco začínalo jako by znova, jako by zahodili všechnu tu práci z lonského roku. Neumím si to moc vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

A jé. Takže Bundesliga 2022/2023:

1-2: BVB alebo Bayern

3-4: Wolfsburg alebo Red Bull

Reagovat
Rich

Já to vidím podobně s tím prvním a druhým místě, Bayern a BVB... Ale 3-4: Leverkusen a RB... Wolfsburg vidím spíše na 6 nebo 7 místo, protože Kolín je neskutečný a chtěl bych ho vidět nahoře, to samé Freiburg.

Reagovat
Rudnevs

Nie mehr dritte Liga! Sorry Arne, sorry Dynamo, ale Der FCK ist wieder da! Som zvedavy, co pride teraz po postupe, bolo by krute, kebyze sa muselo ist hned spät, ale myslim, ze nalada bude dobra, postupom sa tak nejak obhajilo odvolanie Antwerpena a teraz by to chcelo i nejake dobre prestupy. Tesim sa na buducu sezonu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cologneFC

Reagovat
Arne

Gratulace, naprosto zaslouženě.

Reagovat
milan78

když mu nevyšla sparta tak aspon W

Reagovat
GrimeBaller98

Myslim, ze idealni pro Wolfsburg i Nika, idealni trener pro takovy klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele