TRENÉR HONDURASU V KRITICKÉM STAVU

09.01.2007, 12:25
Aktuality
Celý Honduras se nyní modlí za zdraví Flavia Ortegy, 62letý trenér tamního národního týmu leží s krvácením do mozku v kritickém stavu na jednotce intenzívní péče...

"Jeho stav je již stabilní, ale i nadále je v kritickém stavu. Jeho srdce funguje normálně, stejně tak ledviny a plíce. Nyní je pod vlivem uklidňujících léků a dýchá pomocí přístrojů," nastínil situaci doktor Carlos Orellana.

Ortegův stav je vážný již od soboty, kdy zkolaboval v domě své sestry. Včera měl poprvé v roce 2007 vést trénink tamní reprezentace. Té se ujal minulý rok a na svém kontě zatím nemá ani jednu porážku - Honduras pod jeho vedením dvakrát zvítězil nad Guatemalou, jednou porazil Salvador a remizoval s Venezuelou.

62letý brazilský kouč žije v Hondurasu již od šedesátých let minulého století a na lavičce reprezentace sedí již podruhé. Tuto funkci vykonával na začátku devadesátých let a v roce 1991 dokonce dovedl Honduras až do finále Gold Cupu.

Ortegovy povinnosti u honduraské reprezentace dočasně převzal poslanec národního kongresu a bývalý trenér Jose de la Paz Herrera.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Hodně štestí, at se brzy z toho dostane a uzdraví se...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele