Trenér Bordeaux chválil svůj tým za fantastický obrat

22.12.2008, 15:46
Aktuality
Monako v neděli hostilo Bordeaux a jasně mířilo k zisku tří bodů, jenže ani tříbrankový náskok domácím nestačil. Bordeaux se nevídaně vzmohlo a v samém závěru zápasu skóre otočilo ve svůj prospěch. K velké radosti trenéra Laurenta Blanka.

Knížečí klub v první půli matné Girondins přehrál a do kabin šel s dvoubrankovým náskokem. Po přestávce začalo lépe Bordeaux, Monako však přidalo třetí branku a zdálo se, že je o vítězi jasno.

Jenže Chamakh s Diarrou dali hostům šanci, ve třech závěrečných minutách normální hrací doby pak znovu Chamakh a Cavenaghi dokonali fantastický obrat, který Bordeaux dostal až na druhé místo tabulky.

"Úžasný scénář," rozplýval se trenér Bordeaux Laurent Blanc. "Ale můžu vás ujistit, že jsme tohle neměli v úmyslu! Po první půli jsme nic takového ani nemohli čekat. Hráči byli na dovolené, pak se naštěstí probudili."

"Za stavu 0:2 jsme začali riskovat, mohli jsme klidně prohrát o čtyři góly. Když jsme dostali třetí, bylo nutné rychle reagovat, a to se povedlo. Cítili jsme, že se můžeme pokusit o něco velkého. Monako zápas ztratilo, stejně jako jsme ho my vyhráli," pokračoval kouč.

Monako už není tak silným celkem jako dříve, kdy se například probojovalo do finále Ligy mistrů. "Kdybychom hráli proti zkušenějšímu týmu, nemohli bychom se dostat zpátky do zápasu. Takovéhle věci se vám stanou jen jednou za kariéru," uvedl Blanc.

Bordeaux se díky výhře dostalo na druhou příčku Ligue 1, Laurent Blanc ale zcela spokojený není. "Letos střídáme výborné výkony se špatnými. Tento zápas nás může povzbudit, ale musíme si dát pozor na naše slabiny," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To byl vynikající fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

super výkon ,byl to můj poslední match a jako dar z nebe otočili z 3:0 mazec no

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že Bordeaux v zápase vyhraje, mají přece Cavenaghiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jsi to tam trefil.

Reagovat
božský John

Laurent je strašně příjemnej trenér,aspoň z médií a z Bordeaux udělal fantastickej(bohužel pro nás) tým. Přeju mu hodně úspěchů

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ten Cavenaghi vypadá zajímavě.......kolik si za něj Bordeaux účtuje?

Reagovat
cerwi

doufám, že pujde k nám. Určitě by byl užitečnej, když vidím jak máme ten utok ted "tragickej" :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si ho kupte, to jeho řádění v Bordeaux se mi vůbec nelíbí a mohl by vás neskutečně pozvednout. Tipoval bych to tak na 15 M ojro.

Reagovat
božský John

OT:

Kouče Evertonu Davida Moyese upoutal senegalský útočník Marseille Mamadou Niang poté, co ztroskotal příchod Vágnera Lova z CSKA Moskva. Ruský klub za hráče údajně požadoval příliš vysokou částku.

Tak jestli to je pravda a Mamadou odejde,tak jsme docela namydlení...

Reagovat
One-Real

Cháááchááá

Niangu odejdi, je pravý čas

Reagovat
božský John

Ty se moc nesměj..už stačilo,že ses smál po icq

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný fotbal, skvělé tipy (dvojka i over) a výsledný zisk na kontě. Jen tak dál, mon cheri France

Reagovat
Slejdy

ty joa za ted sem zjistil minuty...najs obrat klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk se smeká dolů Jeden z nejkrásnějších obratů v týhle sezoně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele