Trenér AC Milán Inzaghi údajně dostal od vedení klubu ultimátum

04.03.2015, 12:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme či prežije aj druhé ultimátum.

Reagovat
M.Vaza

Pokud jde o jedno utkání, pár set tisíc by mohl obětovat ze své kapsy, slušná investice..

Reagovat
smazaný uživatel

Vinco by byla dobra nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Jim už nepomůže ani svěcená voda..

Reagovat
smazaný uživatel

kde nésó love, nésó body Berla má starosti sám se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, no..

Reagovat
smazaný uživatel

bez rozdílových hráčů (na které nemají finance) jako Tevez, Pogba, Totti, Higuain, Hamšík...na to prostě nemají kde jsou ty časy Van Bastenů, Maldiniů, Ševčenků...

Reagovat
smazaný uživatel

maldíniové tam jsou

Reagovat
Murtago

Jasně. Zase mu sešel xicht, musí si nechat našít novej.

Reagovat
Spalovač šancí

Musí vyhrát a sehnat autobus, jinak půjde ...

Reagovat
smazaný uživatel

ajo teď teprv sem to pochopil

Reagovat
Kaka14

takze Tasotti do konca sezony ...

Reagovat
REPLIKATOR

Tentokrát budu AC fandit. Pak můžou zase prohrávat.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Inzaghi za tu bídu kterou hrajeme nemůže, aspoň ne tak jak tu všichni píšou. Neříkám že to byla šťastná volba vzhledem k tomu že s tím koučováním prostě začal až u nás, ani že bych nebral někoho jiného. Ale serou mě a hlavně mrzí ty kecy tady "Pippo už táhni.. Táhneš nás ke dnu" a podobné sračky. S tím co má na hřišti k dispozici a s tou naší přestupovou politikou by o moc lepší nebyl ani Ancelotti s Mourkem jako asistentem. Momentálně i když bychom se zbavili Muntariho tak se za něj přivede.. no, jinej Muntari.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

prestupova politika je strasna..ale stym co ma by mal byt ovela vyssie:)

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pippo svůj díl nese taky mmj. například tim, že pořád nebyl schopny nalézt alespon spravne rozestavení.. To, že vedení se taky moc ne předvedli je věcí druhou..

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

a já si třeba myslím, že Ancelotti by lepší byl a to podstatně. ať se na mě Pippo nezlobí, ale mě pro změnu čím dál tím více iritujou věty typu "S tím, co má k dispozici...". co má k dispozici ? v mých očích kádr bez debat na TOP 3 - 5 nejhůře, o 31ti hráčích, na zápasy jednou týdně ! typem hráčů složený na více možných rozestavení. v lednu navíc dostal mercato, jaké třeba Carletto za 8 let u nás nepamatuje.

od začátku roku vidím spíše regres, než stagnaci, natož nějaký progres. v přípravě a začátkem sezony jsme alespoň platili za tým, proti kterému by fotbal mohl bolet, když už to nepůjde uhrát, ale i tahle charakteristika se už během podzimu někam vytratila. přitom by měla být naopak primárním řešením na situace, jako jsou rytmické poklesy formy a potýkání se s velkým množstvím zranění. nechce se mi rozepisovat - velice jednoduše, ale velice trefně vytknul jednotlivé body 1899 níže a nenese za ně zodpovědnost nikdo jiný, než Pippo a jeho staff.

mimochodem - zrovna dnes se řešily jeho tréninky a došlo se k tomu, že jsou podle všeho přestřelené, což logicky ústí ke svalovým zraněním..., ono i "vyhrnout si rukávy a makat" by chtělo metodicky.

neomlouvám tímhle vším podíl vinny ze strany hráčů..., spoustu z nich se doufám v létě bude pakovat.

Reagovat
Mrvinho

Já jsem nenapsal že by Carlo nebo nějaký zkušený kouč nebyl lepší, ani že to Pippovi nějak extra jde. V tom mém příspěvku šlo hlavně o to že mě vytáčí jen to jak se tady fanoušci AC k němu chovají. Po půl sezóně se z něj dělá tragéd, kterej pomalu nerozumí fotbalu. To že nemá autoritu, je na všechny hodnej a podobné věci co tu zaznívají je věc druhá.

Ta věta co tě irituje, je ale prostě pravda ať se ti to líbí nebo ne. Tým na to 3-5 místo si myslím že je taky, i když to taky není žádná hitparáda a kouč, kterej začal s velkým fotbalem rovnou v týmu jako je AC to určitě nemá lehké, je to blbost vedení že ho tam dali. Pokud z Pippa chtěli udělat světového trenéra tak mu měli dát hráče, které chce sám, a když už vytáhli z Primavery tak mu dát o dost víc času než půl roku a co měsíc mu jak mrdlí dávat nějaké ultimáta. I přes to všechno si ale myslím že těch 6 bodů na poháry není taková hrůza jak se z toho dělá, jen na ten fotbal se teda zatím moc dívat nedá.

A co se týče toho týmu tak jména tam jsou, ale už vyhaslá prostě, jedinej kdo za něco fakt stojí letos je jen výbornej Lopez a Menez, i když jak to tu vždycky pozoruju tak ho nemám rád asi jako jedinej fanoušek AC, docela sóluje, a v jednom kuse řve jak malé děcko když mu někdo veme balon nebo se ho dotkne.. mně prostě nějak nesedl. Dál je tam v jednom kuse zraněnej Faraon, letos bídně hrající Mattia, stopeři žádná sláva, Jack zatím ujde, uvidíme jak dlouho mu to vydrží. Honda odehrál naposledy slušnej zápas snad za CSKA ještě, Monty po zranění slušně sekunduje klukům z Ghany, marod Ginkel a pár dalších starců. To podle mě není tak "slušná soupiska" jak se tu v jednom kuse objevuje. Ty zimní posily schválně ještě nekomentuju.

Já prostě zatím stojím za Pippem, protože za půl roku s tímto něco udělat by musel fakt jen hodně špičkovej trenér a ne nováček. Pokud to v Pippovi je, tak snad ani nikdo nemohl čekat po půl roce "nahánění Juve na špici". Mohlo to být sice lepší, ale i o dost horší. A určitě dám radši ještě nějaký čas Pippovi než co půl roku <>ovat na nového trenéra že hraje hovno a jen vyhlížet kdo by mohl být novej trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa ako fanúšika zase štve, ako sa chová Pippo - na tlačovke po zápase, kde mlel svoje zvyčajné allegriovské alibistické kecy o tom, ako je spokojný a ako hráči hrali dobre, mu jeden novinár vyhodil na oči, že prvý polčas nebol dobrý (celý zápas bol z našej strany KATASTROFÁLNY) a on vraj zareagoval tak, že sa zdvihol a zobral preč.... strata súdnosti, nič iné. Mne už ani nevadí to, že sme tam, kde sme, ale je neprijateľné, aby mal trénera AC také nemožné kecy v tejto desnej situácii. Je to trápna a ponižujúce, či vyhráme či prehráme, prvá veta Pippa je ´noi giocamo molto bene´ a potom pochvala hráčom, že cez týždeň makali na tréningu (to môže chváliť v okresnom prebore a nie u profíkov, za ktorých vyhadzujeme na platy 3. najvyššie výdavky v lige a ktorí navyše obliekajú najposvätnejší dres).

Reagovat
Pinturicchio

Kádr máte výborný, možná by to chtělo ještě nějakého režiséra hry ala Pirlo, ale jinak to nemá slabinu.

Reagovat
El-Pistolero-68

A top stopera.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

má k dispozícii oveľa lepší káder ako Allegri so Seedorfom dohromady, oproti Seedorfovi, pod ktorým to bol tiež viac menej chaos a žiadna sláva - a to Seedorf iba vyzul kopačky a o týždeň na to prišiel trénovať, nemal vôbec nijaký čas na prípravu ani nič - má výsledky katastrofálne, hra je dokonca ešte otrasnejšia ako pod Allegrim takto rok a štvrť dozadu a to je silná káva. Tu ale nejde ani len tak o hru a výsledky, ale o tie neskutočné sprosté kecy a drísty po každom zápase - hrali sme dobre, tu a tu sa nehrá ľahko (pričom stratil doma zápasy s Palermom, Sassuolom, Bergamom a Empoli), hráči na tréningu tvrdo pracujú (vidno, keď pôsobia jak uchodené lemry ) - pre Boha veď hrajú za AC MILAN!!! Tam je povinnosť ísť do sebazničenia!!! A hlavne vyhřňanie rukávov po polovici sezóny, ktorá je už z hľadiska predsezónnych ambícii dávno stratená..... Má právo nevedieť, čo robiť, v nijakom prípade však nemá právo rozprávať, čo rozpráva a takýmto trápnym spôsobom dehonestovať klub. Už ho dehonestujú dosť iní. Dať kapitánsku pásku proti Juventusu Muntarium, hlavne po tom, čo Muntari predviedol na Olimpico pri striedaní voči Toru, je vrchol neúcty ku klubu, o ktorom vyhlasuje, ako ho miluje. Nemá tam ako tréner čo hľadať. Mne osobne je jedno, či ostane, či nie, sezóna je stratená, nič nás nevytrhne a naše problémy v kabíne a na ihrisku pramenia z totálneho štrukturálneho a mentálneho kolapsu vo vedení, to je len špička ľadovca. Na záver si neodpustím obligátnu poznámku - nech je ten káder akokoľvek zlý, normálny tréner by z neho výsledkovo i herne vytĺkol o 200% viac minimálne.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tak tie reči na tlačovke mi vadia najmenej.. aj pásku muntariho by som prežil, mne vadí hlavne to, že na ten futbal sa nedá pozerať. Keby hrali dobre a prehrali, tak by som to prežil, keby som videl dáky progres, tiež by som tie prehry oželel, ale bohužiaľ nič také sa nedeje.. a to čo hovorí na tlačovke mi je v podstate jedno..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

PS: tlačovky, to sú len také marketingové hry..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že to je až tak jedno. Dá sa prehrať, aj hrať zle, dokonca dlhodobo. Ale je neprijateľné sa tváriť, ako by to bol štandard a dokonca to chváliť. Reakcia mala byť - nehráš dobre? Posedíš si 2-3 zápasy a tvoje miesto zaujme ten z Primavery, čo má najlepšie predpoklady ťa v kádri nahradiť. To by bola reč a prístup, nie neustále podliezanie a vyhováranie sa. Ostatné veci, ako to, že mužstvo nemá absolútne nijakú taktickú a kondičnú prípravu, že hráči pôsobia frustrovane, bezradne, mdlo, bez pohybu, nevedia sa pohybovať ako kompaktný celok, to všetko ide na vrub Pippa a nemalý aj Tassottiho, ktorý už podľa mňa tak 2 roky presluhuje. Chce to kompletnú obmenu, aj personálu v Milanelle (kondiční tréneri, zdravotný personál a pod.). Ale to by sme musel začať od chorého vedenia a hlavne nájsť schopných ľudí, ktorí by ich dokázali nahradiť.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

dakde som čítal, že berlusconi, (alebo jeho dcéra teraz neviem) mal stretnutie s komplet celým realizačným tímom a hráčmi naraz a povyhadzoval im na oči svoje pripomienky- hlavne zranenia a prístup na tréningoch.. podľa mňa on si to už začal uvedomovať. len uvidíme či s tým sa aj niečo spraví..

Reagovat
smazaný uživatel

on už si toho podľa mňa moc neuvedomuje....

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pohledu na soupisku by se ten tym mel v tabulce pohybovat daleko vyse.. Neco tam evidentne neklape... Mne se dosavadni prace Pippa nelibi, cekal jsem daleko lepsi praci. Zatim to spis vypada, ze si vubec nevi rady, proto neustale meni formace a zakl. sestavu..co zapas to jine slozeni - hruza! Hrajeme jednu soutez a hraci po pul hodine vypadaji jakoby to byl jejich druhej zapas v jeden den... Celkove tam nevidim zadnou koncepci, naopak spis chaos! V utkanich nas casto prehravaji tymy ze spodku tabulky a v mnoha zapasech nas doslova spasil Menez. Porad dokola zkousime nove hrotove utocniky - Mario, Matri, Torres, Destro, ale ze jim nema kdo pripravit sanci, protoze zaloha je k smichu, to uz se neresi. No a pak tu jsou ta zraneni,...atd..

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam sice jména, ale vyhaslý naděje, který už nejsou co bejvaly (Alex, De Jong, ten japonec s barevnejma vlasama...) jedinej brankář má na Real (tam ho vypudili aby mohl chytat legendární pouštěč )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty vieš no. Tie vyhasnuté nádeje stále majú na to, aby hrali minimálne o 5 priečok vyššie a nie aby predvádzali, čo naposledy proti Chievu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Beči

Já osobně při pohledu na soupisku tedy nic extra nevidím. Ano, hráči jako El Shaarawy nebo Sciglio jsou pěkná jména, ale bohužel vyhaslá, jako celý Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio vyhasnuté meno..... 21 ročný chalan, ktorý nemal vôbec túto sezónu formu a viac ako polovicu premaródil.... SES je už iný prípad, stále viac dospievam k názoru, že ho treba čím skôr predať, dokiaľ má akú takú hodnotu, zastával som sa Pata a veril som mu, ale ten chlapec má zdravotne našliapnuté u nás skončiť ešte horšie ako Pato. A tiež by som predal Hondu, on síce ešte nikdy nehral poriadne na svojom poste, ale nemá absolútne nič - geniálne myšlienky, skvelé krátke presné rýchle prihrávky, o dynamike a stabilite ani nepíšem. Taký Perotti z Janova by bol u nás popri ňom nový Rui Costa.

Reagovat
Beči

Nemyslel jsem to tak, že by byl vyhaslý navždy. Myslím tím momentální situaci. Je pravda že Pato ale měl více dobrých sezón, kdežto Stephan jen jednu, ačkoliv byla vážně skvělá. Myslím že to v sobě pořád má, ale potřebuji nový tým a novou motivaci a hlavně pevnější zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho pustil do Janova za Perotiiho.

Reagovat
Beči

Perotti je letos skvělý, o tom žádná.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

len ťa opravím, SES mal skvelú len polsezónu..

Reagovat
Beči

Pravda, v druhé polovině ho na výsluní vystřídal Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

je to obyčajný alibista oveľa hrubšieho zrna, ako bol tragéd Allegri. To ma mrzí najviac, čakal by som všeličo, ale tie hlúpe výhovorky a alibizmus ma ubíjajú viac ako desivá hra a katastrofálne výsledky. Ešte jedna vec ma však šokovala - kapitánska páska Muntarimu v zápase proti úhlavnému rivalovi.... týmto u mňa Pippo skončil definitívne.

Reagovat
miguel bain

Teď je na řadě Ambrosini

Reagovat
smazaný uživatel

pak Gattuso a Jankul

Reagovat
miguel bain

než se vystřídají tak snad skončí Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul bude trénovat asi ve stylu Ivana Hlinky, když tak vidím, jak se sotva vyjádří ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Pipa jsem jako hrace miloval ale proste na trenerskou pozici v AC jeste nema. Chce to privest zkusenyho trenera s prirozenou autoritou, minimalne na papire ten tym ma byt uplne nekde jinde v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych Prandeliiho :)

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Lippi by je mohl zvednout

Reagovat
Mrvinho

No, nemohl.

Reagovat
Pipo123

Hned dva italské velkokluby jsou podle posledních zpráv v hldáčku UEFA vzhledem k porušování Financial Fair Play. Hrozba pokut a vyřazení z evropských pohárů se vznáší nad milánským Interem a AS Řím.

Reagovat
Mrvinho

Nakonec si ještě uděláme my ostudu v LM, výborně

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli vyradit polku ligy.

Reagovat
Mrvinho

Je začátek března, to se ještě klidně může stát..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

konecne clanek o Ac

Jak si prosim vas vede Ginkel ?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Je prakticky pořád na marodce..

Reagovat
Svatej

a ukazal zatim aspon v tom malu neco? Nebo nicim nenadchnul?

Reagovat
El-Pistolero-68

Nenadchnul.

Reagovat
Kaka14

ze vraj vysneny Berlusconiho trener je Jurgen Klopp..... Galiani bol aj na zapase Juve - Dortmund

Reagovat
Votas

Klopp byl zase v kotli Interu, když jsme loni vyhráli 4:0 nad Dorií

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

co?

Reagovat
lnterista

jj uz si pamatuji

Reagovat
lnterista

jo uz mi to docvaklo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolane by malo byt cele vedenie AC,muzstvo nema ziadnu koncepciu do buducna a kupovat hracov bez zmluv a za zenitom to privadza AC do hrobu,vlastne uz tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Miláni jsou jako koksáckej byt se stětkama, na kterym došli prachy......hráči dobrý ,ale asi jim chyběj kalby se Silviem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odvolali Seedorfa? Vždyť tam tak dlouho nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono dávalo smysl odvolat ho po sezoně, ale měli za něj najít náhradu a ne dalšího trenéra s minimem zkušeností.

Reagovat
AC.Milan

rekl, ze 3/4 tymu nema v Milane co delat ( je to pravda sice ) ale vedeni se to vubec nelibilo a to je podle me hlavni duvod, ze odesel. Chtel pracovat po svem a ne jak mu rekne vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer, takhle to rict

Kazdopadne, diky za odpoved

Reagovat
celeb

Nemozem si pomoct, ale Seedorf mi pripadal lepsi. Ked si este zoberiem, ze nemal ziadne trenerske skusenosti narozdiel od Pipa ,,. keby sa nechal pri kormidle, horsie ako teraz by to urcite nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
smazaný uživatel

Sportmediaset dnes nastřelil potenciální nástupce:

Conte, Klopp, Montella, Spalletti, Sarri (EF přání otcem myšlenky :)), Donadoni a včera se objevil v jiném médiu ještě Sabella...

Reagovat
Largo

Snad jen první tři jsou možný ihned předvést kvalitu a dostat vás výš. I když taky vidím jeden z největších problémů tu přestupovou politiku....škoda, AC by si Evropu zasloužilo.

Reagovat
10

to je srovnaný podle nejmenší pravděpodobnosti?

když porovnám, jak odvážně a progresivně hraje Empoli (bez ohledu na soupeře) s tím, jakou přizdisráčskou mentalitu vštípil AC Pippo, tak není moc o čem, Maurizio by podle mě šanci dostat měl

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp vede (40%) , ale to nemá smysl řešit. Sarri je tempting, no. Tyhle relativně neznámá jména, které mají potenciál se vyšvihnout do trenérské špičky až u nás (viz. Allegri) mě vždycky táhly víc, než profláklé xichty, jako Klopp, kterej podle mě navíc potřebuje dost specifický materiál pro svou práci...

Reagovat
10

Právě, to si myslím taky. Pro mě by byl Klopp paradoxně s ohledem na jeho reputaci nejvíc riskantní jméno z těch všech. Nehraje pro něj znalost jazyka, přítom komunikace a motivace hráčů je asi jeho nejsilnější stránka, nehrajou pro něj právě ty náročný a specifický požadavky na hráče, taktická variabilita taky není jeho silnou stránkou a ten systém z Dortmundu by v Itálii dost možná narazil, minimálně po nějakým čase. Tenhle "naivní" fotbal už si imho AC zkusilo s Clarencem.

Reagovat
Pettirosso

na druhou stranu, pokud by odstranil jazykovou bariéru, tak by s tím mladým potenciálem v AC mohl do pár roků postavit silné mužstvo, pracovat s mladými jednoznačně umí a pokud by do 3 let vybudoval silné konkurenčně schopné mužstvo ala Borussie, tak by to byla pro AC ta nejlepší varianta, než se hnát hned za úspěchy.

Reagovat
Pipo123

Myslíš žeby Sarri nakopol AC, v Empoli si vybudoval hráčov čo tie zápasy odmakajú, hrajú timovo, čo si v súčasnom AC kde je tak polovica baletiek a uplakancov neviem predstaviť.

Reagovat
10

Polovina? To si nemyslím. Mexès, Ménez, Cerci...a kdo dál?

Reagovat
Pipo123

Já by som tam kľudne zaradili podráždeného Hondu, Faraona či Destra. Neviem si predstaviť že by AC odjazdilo zápasy ako Sarriho Empoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tihle tri urcite ne :)

Reagovat
El-Pistolero-68

Faraon s Destrem jezdit určitě umí, Honda je taky bojovník, i když to někdy nevypadá.

Reagovat
Kaka14

tak prvy dvaja to by bol sen a este sa zbavit zbytocnych hracov a priviest posily do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna prve dvaja bych chtěl jednoznačně nejmíň. Zbytek akceptovatelný, Sarri se Sabellou až lákaví...

Reagovat
Kaka14

u Sarriho by som sa bal, ze dopadne ako Alegri... predsa len v Empoli sa neocakavaju vitazstva v kazdom zapase ako v AC, neviem ci by zvladol taky tlak a Sabella by mohol mat vysledky, len hra argentiny na MS sa mi vobec nepacila a navyse ignoroval Teveza, neviem ci by Berlusconi bol s nim spokojny, on si zaklada aj na tom, aby AC hralo ofenzivne, nie len na vysledkoch

Reagovat
El-Pistolero-68

No pokud by vyhrál titul jako Allegri, tak by se asi nikdo nezlobil. A zpětně vzato, ta chyba asi opravdu nebyla jen v Allegrim...

Reagovat
El-Pistolero-68

Sabella lákavý? To mi vysvětli...

Reagovat
smazaný uživatel

Passarellova poctivá, trenérská škola. kde zatím byl, tam měl výsledky. v Itálii už si to na krátkou dobu zkusil. jedná se o vyloženě výsledkovou variantu, než herní. na tu mě pro změnu láká Sarriho fotbal v Empoli. prioritně to mám nastaveno stejně, jako GEGE níže...

Reagovat
El-Pistolero-68

Mě na něm trochu odrazuje, že na klubové úrovni dělal dlouhé roky jen asistenta, pak krátce hlavní trenér v Estudiantes a Al Jazira - nevím, jaké měl úspěchy tam. MS s Argentinou se mu povedlo náramně, ale reprezentace a klub je prostě něco jiného. Možná by to ale byla dobrá volba, kdo ví. Já bych si asi nejvíc přál Montellu, případně Spallettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

s Estudiantes vyhrál Aperturu a Copu Libertadores. Al Jaziru v podstatě ani nekoučoval, páč dostal nabídku z repre a vycouval ze smlouvy...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Na Montellu máš jaký názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ma láka tiež viac, herne určite, ale zaujímavý je aj Guidolin.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapík, ktorý naučí argentínu brániť musí byť dobrý tréner

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp.. prosim Klopp do AC po sezone..

Reagovat
GEGE

Sarri

Reagovat
GEGE

Ovsem aby to nakonec nedopadlo tak,ze to daji Tassottimu to by me asi mrdlo...jinak moje poradi 1 Sarri 2 Sabella 3 Spalletti

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Guidolin? To je podľa mňa veľmi zaujímavý tréner. Klopp a Montella sú podľa mňa nereálny, aj Prandelli. Sarri či Di Francesco by boli tiež zaujímaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby radši dostal od vedení nějaký fotbalisty do týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi odejdi dobrovolne, sam dobre vis ze tam nemas co delat..

Reagovat
Lubinterista

Takže být velkým fanouškem Fanty a odmala si vést deníček s taktikama nestačí..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Robochelsea

Seedorf mal lepšie výsledky, nie? Vyhodiť jeho a dať tam Pippa bola hovadina, nechápal som, načo to bolo dobré.

Reagovat
Robochelsea

A teraz je na rade Gattusova show.

Reagovat
Kaka14

takze okrem trenera sa chystaju aj zmeny v kadri.... de Jong je vraj na odchode

http://www.rossoneriblog.com/wp-content/uploads/2015/03/stayingleavingnextuyea.png

Reagovat
Vtáky cez tepláky

AC údajne ponúklo montellovz 2M € na sezónu. Ivan Zazzaroni pre kanal 21 povedal, že to vyzerá tak, že dohoda už je vykonaná...

Po pravde, zo všetkých možných kandidátov, by bol montela ako kouč zo sna.. Dúfam že pipo bude však stále v útrobách AC a bude robiť Montelovy napr. asistenta, ale to by bolo asi skôr scifi..

Reagovat
olis

Montella musi ist k nam

Reagovat
Vtáky cez tepláky

SSC je tretí, AC 10te, AC potrebuje spasiteľa

Reagovat
olis

inak Montella ma vykupku 4 alebo 7 mega, a Zazzaroni nie je doveryhodny, aspon co sa tyka Neapolu, mozno to bude u AC ine...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

jj má. ževraj galliani je pripravenú klauzulu vyplatiť. Aj keď platiť Seedorfa, Pipa a ešte aj dávať Motelovy 2 mega ročne.. to už je celkom silná káva.. no neverím veľmi..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo - veľké sklamanie. Hra a výsledky áno, to beriem, to by bol naozaj zázrak, ak by sme sa dostali herne a výsledkovo na tretie miesto, ale tie reči a prezentácia, to si môžeš dovoliť v Serii D, na každej tlačovke chváliť hráčov za to, že na tréningu tvrdo pracovali (pritom je ich herný prejav výsmechom, ale verným obrázkom ne-trénera). Je mi z toho smutno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele