Trápící se Bolton odvolal manažera Megsona

30.12.2009, 12:41
Aktuality
Gary Megson už není manažerem Boltonu, vedení Wanderers jej dnes po poledni s okamžitou platností odvolalo. Reagovalo tak na včerejší remízu s Hullem, po níž Bolton zůstal průběžně na sestupové osmnácté příčce anglické ligy.

"Rozhodnutí padlo vzhledem k umístění týmu v polovině soutěže," stojí v prohlášení na webu Boltonu.

Osmnáctý klub Premier League se prakticky po celý dosavadní průběh sezóny trápí. Poslední dva zápasy proti dalším sestupem ohroženým týmům Burnley a Hullu dvakrát remizoval. Včera proti Tigers ale Bolton sahal po výhře, jenže dvoubrankové vedení Megsonovi svěřenci neudrželi a manažer byl po zápase vlastními fanoušky vypískán.

Ke kormidlu Wanderers se nyní přesouvají dosavadní asistent Chris Evans a trenér Steve Wigley. Tým má nyní víc než týdenní pauzu, než šestého ledna nastoupí na Arsenalu.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (197)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nj, včera to měli udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
RickNash

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou na tu bídu, co oba týmy předvedli, hrál Hull velmi dobře, aspoň v druhým poločase bylo vidět, že chce aspoň remízu. No a vyhrát nakonec mohl jak Bolton tak i Hull, měli po jedný velký šanci na obou stranách v posledních 3 minutách. Ale hodně haluzovej byl teda ten Liverpooll, Ville jsem to takhle nepřál! Ale zase Torres ukázal, že je to světovej hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ho podržet ještě

Reagovat
terry

Překvápko.

Reagovat
honziss

A Zola furt zůstává...

Reagovat
soukup

přitom to mohl být krásnej dárek k vánocům

Reagovat
Liquid

a zůstane tak další 2 sezóny, je to kvalitní manažer, a WHU pod ním hraje celkem slušnej fotbal, ikdyž ne vždy to přinese dobrý výsledek, nepochybuju, že se WHU udrží, Ashtona je velká škoda

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

a pokud vím, u fanoušků West Hamu v Anglii má velkou podporu, narozdíl od jediného čecháčka honzisse

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

Co pěkného nám ještě povíš?

Reagovat
Liquid

asi ses úplně pomátl, West Ham loni 2 body od pohárů, letos se zatím příliš nedařilo, ale kritický to není, a ty bys hned odvolával, Bolton byl slabší už loni a letos to vůbec nezvládají, ještě že ve vedení West Hamu nejsou podobní psychopati jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

No kritickejšie je na tom už len Portsmouth, ktorý ma tiež finančné problémy ako aj vy. Zolu by som nechal, ale budete mať čo robiť, aby ste sa zachránili.

Reagovat
Liquid

To bude mít co dělat, ale každý od Sunderlandu, který pro mě zatím byl příjmený překvapení, přesto když prohraje s Boltonem doma tak bude také silně namočen, sestupují 3 jak víš, kdyby každý od Sunderlandu níž odvolal trenéra k čemu by to vedlo??? A Zolu si opravdu pochvalovali sami fanoušci WHU v Anglii.

Reagovat
terry

Reagovat
honziss

Můžeš mi prosímtě říct, kde si pochvalují Zolu? Já teda poměrně často prolézám anglická fóra a už dlouho jsem na nich nenašel žádného anglického fanouška West Hamu, který by ještě Zolovi věřil. Takže si tu nevymýšlej prosímtě a nedělej ze sebe ještě většího troubu, než jakým jsi.

Reagovat
Ted

Jojo, ono mě vcelku dostaly výkřiky "Zola out" od fanoušků na match threadu s Burnley v době, kdy jsme vedli 5:0. Po zápase dokonce i uživatel s nickem Zola4ever hned prohlásil, že si musí změnit nick. Navíc snad každý fanda z Anglie si do svého novoročního přání napsal odvolání Zoly... Napadá mě jen dotaz: Kde tady Liquid přišel na to, že angličtí fanoušci mají Zolu v oblibě? (Pokud čerpá z blábolů v přenosech Nova sportu, kde jsem podobnou blbost nedávno zaslechl, je mi ho upřímně líto...)

Reagovat
Liquid

pořad extratime, sice na nova sport, ale překlad z angličtiny, čerpám i z přímých přenosů to je pravda

Reagovat
fantomas

Tak nečerpej a bude líp.

Reagovat
Liquid

Co konkrétně vytýkáš Zolovi? Nevidím každý zápas West Ham, viděl sem ale bojovný výkon proti Arsenalu a totéž proti Chelsea zamakali a uhráli s ní bod, to třeba Megson letos moc nedokázal, jasně West Ham letos taky nic moc, ale Megson měl na "budování kádru" ještě o sezónu víc.

Reagovat
honziss

Jak můžeš podle dvou zápasů, které jsi viděl hodnotit celkové vystoupení týmu v dosavadním průběhu sezóny? Mrkni se na zápasy s Hullem, Evertonem, Boltonem, Man Utd nebo třeba teď proti Spurs a pak mluv.

Reagovat
Liquid

neviděl jsem jen 2 zápasy, viděl sem např. i celý zápas na hřišti Wolverhamptonu, a pak myslím ještě 1, a pak nějaké sestřihy a co sem teď koukl na veškerý výsledky, tak vyloženě špatný je prohrát doma s Evertonem, neporazit doma Fulham a o nějaký bod víc z venku mohlo být, jináč zas tak mizerný to nebylo, ikdyž v tabulce to vypadá hůř no...ale je to o tou celkovou vyrovnaností PL, přijde mi, že kdyby se tabulka vzala z posledních několik sezón, tak po polovině soutěže měl 18.tým méně bodů než teď, ale je to jen můj subjektivní pocit, třeba to tak taky nebylo, ale ok mysli si, že pro WHU by byl lepší odvolaný Zola

Reagovat
honziss

Ty to bereš neskutečně jednoduše. Mrkneš na výsledky, řekneš si hmm ujde to. Vidíš tři zápasy, pár sestřihů. To stačí. Zola - super! Ale uvědom si že jen o tom to není, hra pod ním nemá řád, bránění asi netrénuje vůbec, jeho sestavy jsou občas opravdu směšné a to nemluvím o jeho střídáních. Po zápase tým nedokáže zkritizovat, ikdyž se prohraje, tak je šťastný a chválí hráče, že podali super výkon. Pak tu jsou posily, které teda shání hlavně Nani, ale i tak. Za jeho působení nepřišel de facto jediný hráč, který by tým posílil a měl by na základní sestavu. Hůl už nad ním zlomili všichni fanoušci. Fakt nechápu, jak můžeš být tak hloupý a slepě věřit všem žvástům, co se na Nova Sport řeknou a pak tady ještě obhajovat svůj dementní názor o tom, jak je Zola vlastně skvělý manažer, který přitom nemáš podložený jediným dobrým argumentem. Ale tak jak chceš, mysli si o něm jak není dokonalý.

Reagovat
Liquid

Zase zapojuje mladý, Hines, Stanislas, Tomkins... třeba na to ti kluci nemaj ještě, ale může se mu to vrátit, že hráče nezkritizuje, vidíš do šatny WHU? To, že na pozápasový tiskovce se hráčů zastává či neřekne "že hráli ho*no, neznamená, že si zápas nezanalyzuje....to jen tak, že to všecko taky nevidím tak jednoduše jak si myslíš, mě jen překvapilo, jak tu spousta z vás se zastává Megsona, a naopak Zola že je příšernej, herně pro mě Bolton rozhodně za poslední roky, či tuto sezónu, kdy je pravda, že sem ho viděl live málo nepředváděl lepší fotbal než West Ham a když se mrknu na to co nosí body, čili výsledky, tak pro mě zatím i v tomto sice jen těsně vyznívá lépe WHU než BOL. Každopádně oba týmy měly být výše než jsou.

Reagovat
honziss

Překvapilo tě to, protože na Zolovi nechceš vidět nic špatného, všechno si překroutíš. On je špatný manažer a špatný trenér. Nedívej se jen na to, co před rokem říkali na Nova Sportu...

Reagovat
fantomas

Megson z Boltonu udělal nejefektivnější mančaft při hře ze vzduchu. Může to říct MU? Chelsea? Arsenal? Nemůže. Vynikající taktika směrem dopředu. Vzadu to byl problém Boltonu vždycky, bohužel, nefunguje to. Špatná komunikace zálohy a obranné linie je tím největším problémem, ale právě na tom se teď mělo zapracovat. Snad novej manažer zapracuje a nebude nic překopávat. To by byla velká škoda.

Reagovat
Liquid

Zola na tom byl špatně i nějak po převzetí West Hamu, ale tam právě se v extratime ptali diváků co chodí na Upton Park, a každý, že výsledky by mohli být lepší, ale že Zolovi věří, že fotbal se pod ním v jejich podání zlepšil atd.... a NIKDE jsem nezaznamenal krom zdejších pár jedinců, co nemůžou odpustit Zolovu dlouholetou minulost v Chelsea apod., že by měl být odvolán, a loni West Ham v tabulce na kádr a zranění skvělé 8.místo....

Reagovat
honziss

Loni, loni, loni... Najdi mi tady v diskuzích z loňské sezóny jediné přání fanouška WHU, aby byl Zola odvolán.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno áno je to pravda, ale ja nie som za odvolanie Zolu z funkcie. Ale či West Ham zostúpi alebo nie, je mi ukradnuté.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

asi ses úplně pomátl...

Reagovat
terry

Reagovat
terry

To taky moc nechápu. Bolton mě překvapil, tohle jsem nějak nečekal, i když je pravda, že mi nedošlo, že na tom jsou tak bídně. Každopádně jednali prakticky "hned", vy nic.

Reagovat
honziss

Tak u nás budeme jednat nejdřív, až se klub prodá. Současná situace všem vyhovuje. Zola se drží svého fleku, Nanimu nikdo nekecá do "posilování", Duxbury je mrtvý brouk a majitelům je klub u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý, koho tam potom dosadia.

Reagovat
honziss

Za kohokoliv budu rád. Horší než teď to být nemůže.

Reagovat
terry

Já vím, no. Hlavně ti současní majitelé prohlásili, že s odprodejem rozhodně nespěchají a pochybuji, že dokud tu budou oni, tak budou Zolu vyhazovat. Jim je to celkem jedno, Nanimu se to líbí, Zola dobrovolně odcházet nebude..

Reagovat
honziss

Přesně to jsem napsal, no. Ale zájemců se objevuje čím dál víc, te´d něajcí Američané nabídli dvojnásobek toho co Gold se Sullivanem. A současní majitelé by si neměli zahrávat s ohněm a co nejrychleji nás prodat, protože jakmile spadnem tak cena rapidně klesne.

Reagovat
terry

Já to taky nechápu. Řekl bych, že ani Gold se Sullivanem nenabízeli špatné peníze, ale vám už je teď asi jedno, kdo to koupí.

Reagovat
honziss

Přesně tak, ono je to teď jedno kdo, hlavně někdo. Pro mě za mě, klidně ať to koupí ten Malajec, co dělá do efjedniček.

Reagovat
smazaný uživatel

Zola nereve na hracov

Reagovat
Liquid

Naprosto očekávaná věc, asi i dobrý krok, horší to skoro být už nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že ho odvolali, podľa mňa sa teraz budú chcieť dohodnúť s Hughesom

Reagovat
fantomas

Bojim se, kdo nastoupí. Jestli tim Bolton ztratí svou tvář budu fakt nešťastnej člověk. Díky za všechno (a že toho bylo), Gary!

Reagovat
terry

Reagovat
terry

A Bolton vyfoukne Hughese West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako som povedal.

Reagovat
Liquid

West Ham o odvolání Zoly v žádném případě neuvažuje, nečti kdejaký bulvár

Reagovat
terry

Už toho nech.

Reagovat
fantomas

Kéž by.

Reagovat
Losinho

Pochybuju. Hughes nepůjde ani do Boltonu, ani do WHU, protože Zola prý odvolán nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Boltonu kľudne môže ísť.

Reagovat
Losinho

Myslim že tam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:prosim vas lidi,jak se dela pr*del s temi zavorkami nemuzu si vzpomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Takhle sou kozy, to je důležitější.

(.) (.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo dik ...ale ta pr.del by me tky zajimala porad premyslim a nevim

Reagovat
smazaný uživatel

(_)(_)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

(_._) Stačí..?

Reagovat
smazaný uživatel

jooo hej dik moc ..nechtěl jsem použít nesalóní výraz a ty závorky jsou ideální

Reagovat
hefy

(_(o)_) Tuta je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Chelsea zlepšila hospodaření.

Reagovat
terry

Nečekaně.

Reagovat
Counter

Ts, akorát snižují schodek skoro jako naše vláda

Reagovat
Losinho

Když nemůžou utrácet za hráče, tak se lehce šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Berba nemusí na operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

starý několik dnů

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Vieme vieme, len a len dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

když sou hráči bullsh*ti tak co má dělat trenér ?? překopat kádr v jejich situaci nemožné .. vedení BOLTONu

Reagovat
fantomas

Jaký bullshit, ty moulo?

Reagovat
smazaný uživatel

já hru boltonu sleduju, a když hráč nedokáže často jednoduchou nahrávku tak promiň, ale trenér je nic nenaučí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavý.

Reagovat
fantomas

Jednoduchou nahrávku často nezpracuje ani hvězda, když se mančaftu nedaří. Hlavní je, že jim vychází, co jim vychází. Letos je Achillovou patou Boltonu hlavně obrana, která vůbec nedrží.

Reagovat
smazaný uživatel

ale odvolat trenéra je, PODLE mě chyba

Reagovat
fantomas

Já mám smíšený pocity. Spíš záleží na tom, kdo přijde. Megsona sem měl rád a jeho práci ctím jak svatej obrázek. Ale když někdo udělá tu správnou změnu, Boltonu to může jenom prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

nová krev teď v lednu, a doufejme, že bolton se zvedne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
Tsigi

OT : Nominace na olympiádu

Brankáři: Tomáš Vokoun (Florida), Ondřej Pavelec (Atlanta), Jakub Štěpánek (Vítkovice).

Obránci: Miroslav Blaťák (Ufa), Tomáš Kaberle (Toronto), Jan Hejda (Columbus), Filip Kuba (Ottawa), Pavel Kubina (Atlanta), Zbyněk Michálek (Phoenix), Roman Polák (St. Louis), Marek Židlický (Minnesota)

Útočníci: Petr Čajánek (Petrohrad), Roman Červenka (Slavia),

Patrik Eliáš (New Jersey), Martin Erat (Nashville), Tomáš Fleischmann (Washington), Martin Havlát (Minnesota), Jaromír Jágr (Omsk), David Krejčí (Boston), Milan Michálek (San Jose), Tomáš Plekanec (Montreal), Tomáš Rolinek (Magnitogorsk), Josef Vašíček (Jaroslavl)

Reagovat
fantomas

Koukals na tiskovku? Růža docela perlil (možná ještě perlí). Chudáci novináři se skoro nic nedozvěděli.

Jinak k nominaci - sem hodně rád za Blaťáka, nevim, jak se někdo může divit. I jinak mám z toho výběru dobrej pocit. Hráči NHL moc nepřevažujou, což jenom vítám.

Reagovat
C0br

Musim rict, ze ruzova neschopnost obhajit si jedineho hrace me dostala. Na vsechny otazky odpovidal bud je to jedno, nebo se o tom ted nebdue bavit.

Reagovat
fantomas

To neni ani tak neschopnost, jen prostě nechce prozrazovat víc, než je dle něj záhodno. Sice je fakt, že jeho vyjadřovací schopnosti nejsou nejlepší (ale to víme každej, že je tak trochu hloupoučkej), ale že by byl bez názoru? Toho bych se nebál.

Reagovat
C0br

No me pripadalo, ze se snazil neco rict, ale jeho oduvodneni systemu 12-8, ci absence prospala jsem moc nepochopil.

Reagovat
fantomas

Tak ten systém a Prospalova absence spolu úzce souvisej, že jo. Je fakt, že tam se do toho úplně zamotal. Ale ve finále to je asi tak, že by Prospal zkrátka jel, kdyby se rozhod pro víc útočníků a míň beků.

Reagovat
GEGE

Prospal je schopný to tam odmakat stejně jako Rolinek a do toho přidat ještě něco navíc co rolinek nepřídá...

Reagovat
Tsigi

koukal jsem na tiskovku, Růža není moc sdílnej, vůbec novináři to maj s trenérama u nároďáku těžký předtím zas Hadamczik(s jeho hlasem....)

já jsem hodně rád za Rolinka ten si to zaslouží, jinak bych uvítal Hamrlíka, ale holt Michálek už ho asi převyšuje

Reagovat
fantomas

Jo, Rolinek ještě.

Reagovat
božský John

S Lojzou šišlou máš naprostou pravdu

Reagovat
salami

15:7

Reagovat
salami

teda 16

Reagovat
fantomas

3-8-12.

Reagovat
honziss

za Poláka a Štěpánka. Jediné jméno, které mi tam moc nesedí je Hejda.

Reagovat
Tsigi

asi chce ty dvojice skládat ofenzivní a defenzivní obránce, takže asi proto jede Hejda

Reagovat
honziss

Ale i tak, on byl teď dlouho zraněný, kdoví v jaké formě bude hrát. Radši bych povolal někoho jiného.

Reagovat
GEGE

Vašíšek,Rolinek Prospal,Hejduk

Reagovat
fantomas

Nemůžeš mít v týmu jen techniky a střelce, musí to tam někdo i odřít. A od toho tam jsou právě tihle dva.

Reagovat
fantomas

*oddřít

Reagovat
Tsigi

tak Vašíček je typ do 4. útoku, kterých zas tolik nemáme

Reagovat
božský John

Vašíček může hrát klidně v první lajně,klidně v druhý....nemusí bejt nutně v 4....prostě bych ho nasazoval na ty útočný lajny soupeřů..

Reagovat
Tsigi

uvidí se, já ho tipuju do 4. protože, první a druhá bude Čajánkova a Plekancova(Krejčího) si myslím

Vašíček se uplatní jinde

Reagovat
božský John

Uvidíme,co Vláďa vymyslí...ten tým se mi líbí..jenom mi tam chybí Frolík mno...

Reagovat
terry

Prospal mi tam hodně chybí. Hejduk taky možná mohl jet, ale jak je na tom výkonostně nevím.

Reagovat
fantomas

Výkonnostně dobře, jen zdravotně vůbec ne.

Reagovat
Tsigi

Hejduk měl jet, ale říkal Růžičkovi, že hraje přes závit a všechno přes jednu nohu, tak ho Růžička nebral

Reagovat
GEGE

Hejduk bohužel nemohl jet kvůli tomu kolenu je to hrozná škoda v Coloradu když hraje tak velmi dobře...

Reagovat
honziss

Prospal jo, ten měl jet.

Reagovat
božský John

Ta sestava je dobrá, líbí se mi,že tam je hodně kluků z Evropy(Rolinek,blaťák )

Takže první útok bych viděl Jágr-Čajánek-Růžička a zlato je naše

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Hokej již pár let nesleduji, ale co se stalo s hráči jako Hemský, Kotalík nebo Vrbata?

Reagovat
GEGE

Hemsky ma zranene rameno,ti dva jsou s formy.

Reagovat
Tsigi

Vrbata mu nejel na MS, Hemský je zraněný a Kotalík se nevešel

Reagovat
božský John

Hemskýho zranil jeden Slovák tak blbě, že je do konce sezony v háji, Kotalík hraje špatně(párkrát se nevešel ani na soupisku Rangers a Vrbata nevim..

Reagovat
herbage

A Průcha?

Reagovat
Tsigi

nejel na MS

Reagovat
herbage

To je komedie

Reagovat
božský John

Nemá ani výkonnost

Reagovat
Tsigi

tak zas je Růžička zásadovej, otázka, jestli by se tak choval, kdyby mu na MS nejel Jágr....

Reagovat
honziss

Průcha odmítl jet na MS, tak si zavřel vrátka na olympiádu.

Reagovat
božský John

Nic moc a nejel na MS mno...což chápu, měli by tam bejt jenom hráči,co chtěj representovat né jen,kdy se jim zachce

Reagovat
C0br

No prijde mi, ze v tom tymu neni snad krome Michalka jedinej poradnej top strelec. Vetsina tech hracu sice dokaze pripravit akci, ale kdo to bude zakoncovat. Rusove maji Kovalcuka nebo Oveckina, Kanadani zase Heatleyho ci Crosbyho, Slovaci maji aspon Gaborika /ale tam zas chybi kvalita jinde).

Reagovat
fantomas

Fleichmann a Havlát ještě.

Reagovat
C0br

No o Havlatovi bych netvrdil, ze je to zrovna pan strelec, ale je pravda, ze Fleischmann dava gol z kazde 4te strely, takze bych s nim ais mel pocitat.

Reagovat
hefy

Jako trojka moh jet Dušan.

Reagovat
božský John

Reagovat
GEGE

Jn aspoň by byla prdel v kabině

Reagovat
hefy

Asi by Kanaďani čuměli, kdyby místo rolbáře na rolbu nasedl Dušan.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankári: Jaroslav Halák (Montreal), Peter Budaj (Colorado), Rastislav Staňa (Čerepovec)

Obrancovia: Zdeno Chára (Boston), Ľubomír Višňovský (Edmonton), Andrej Sekera (Buffalo), Andrej Meszároš (Tampa Bay), Milan Jurčina (Columbus), Martin Štrbák (HC MVD Moskva), Richard Lintner (Dinamo Minsk)

Útočníci: Marián Hossa (Chicago), Marián Gáborík (NY Rangers), Pavol Demitra (Vancouver), Michal Handzuš (Los Angeles), Ľubomír Bartečko (SC Bern), Marcel Hossa (Dinamo Riga), Martin Cibák (Spartak Moskva), Tomáš Kopecký (Chicago), Žigmund Pálffy (Skalica), Branko Radivojevič (Spartak Moskva), Jozef Stümpel (Astana), Miroslav Šatan (-), Richard Zedník (Jaroslavl)

Reagovat
božský John

Nedomanský??????

Reagovat
Tsigi

Dzurillaa ?????

Reagovat
božský John

Ještě mi tam chybí v obraně Jerguš Bača....to budou rádi, když porazej Lotyše

Reagovat
Tsigi

já myslím, že by to na křídle odehrál dobře Vlado Weiss

Reagovat
božský John

Už to vidim..Weiss !! Weiss!! Takhle pálí guma!

Reagovat
Tsigi

Stoh vyhrává buly přihrává na Weisse --- Hamšík. JE TO TAM, Přece jen existuje spravedlnost

Reagovat
božský John

Šesták...Stano Šesták...GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL ...GÓÓÓÓÓL Vítej zlatý hattricku

Reagovat
C0br

Otevirame zlate brany olympijskeho turnaje (mucha trefuje skrtela do obliceje vystroji), jsme olympijsti vitezove.

Reagovat
božský John

Přičemž v semifinále vyklepnou Brazilce na pentle a jedinej promění Vittek a komentátor ude řvát: "Jsi pašák Vitty" !!

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Slováci mají lepší tým ví snad už každý.. I takovej hokejovej analfabet jako já... Ale Slováci narozdíl od Čechů nemají jednu vlastnost.. A ta by mohla být důležitější než jen jména..

Reagovat
Tsigi

Slováci nemají lepší tým je vidět, že si hokejový analfabet

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna mame lepsi tym, ale to hned nezarucuje lepsie umiestnenie

Reagovat
Tsigi

podle mě nemáte, a nám to zaručuje lepší umístění

Reagovat
GEGE

Na papíře to vypada hodně dobře otazkou je jak to bude vypadat na ledě...ale podle mě už je několik vašich hráčů za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

mají dva z nejlepších obránců v NHL.. Hossy, Demitru, Gáboríka.. Vynikajícího gólmana.. A vůbec se mi ten tým zdá o dvě úrovni výš než je ten náš..

Reagovat
božský John

Gáborík není marnej, Hossa taky není marnej, Demitra je za zenitem a brankář taky není žádný terno...nechci říct, že ten tým je špatnej, ale máme lepší...

Reagovat
božský John

Plus v obraně chybí Bača, takže jedinej konkurencechopnej zadák tam je Chára

Reagovat
Tsigi

Demitra letos ještě neodehrál zápas, ti jejich brankáři ani jeden nedělají jedničku a k obraně mám jen slova úcty, ono se ukáže v prvním zápase, kdo je na tom líp, ale sázet budu na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Zdanie klame... Ale už nepokračujte bratia, je to smiešne, ale aj sranda má svoje medze.

Reagovat
honziss

Michálek - Čajánek - Jágr

Eliáš - Plekanec - Havlát

Červenka - Krejčí - Fleischmann

Rolinek - Vašíček - Erat

Reagovat
božský John

Prohodil bych 1. s 2. lajnou..možná pak ještě Fleischmanna s Eratem

Reagovat
fantomas

To ne, Fleischmann by měl dávat góly.

Reagovat
božský John

To samý Erat...

Reagovat
fantomas

No, však tak spíš Červenku do čtvrtý. Erat bude hrát vlevo a Fleischi vpravo.

Reagovat
honziss

Tak Jágr bude první lajna, to je jasné, ale jinak to je jedno jak jsou napsaní. A Fleischmann bude hrát s těma dvěma, bo Růža chce prý mladou lajnu tu třetí.

Reagovat
Tsigi

Jágr druhou lajnu nehraje

Reagovat
božský John

To mě netankuje...výkonostně je ta 2.(co psal Honza) lepší...Plekanec je momentálně nejlepší hráč(náš)

Reagovat
$dolar$

Moc nechapu nenominaci Rozsivala

Reagovat
honziss

Vždyť hraje hrozně, s Reddenem na to kolik berou, tak je to strašná bída, co předvádějí.

Reagovat
$dolar$

Pokud hraje Rozsival hrozne tak co potom hraje Hejda

Reagovat
honziss

Tak Hejda nehrál nic, protože byl zraněný, jeho nominaci taky nechápu, ale Rozsíval místo něj, to opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je prospal, hejduk, hamrlík? Jestli vyhoříme, tak tu nominaci Růžovi všichni okřápou o hlavu....Straka tam taky chybí, ale ten už předpokládám skončil...

Reagovat
sejber

Tato informacia ma priliz netesi ale na druhej strane nacasovanie pred zapasom s Arsenalom kvitujem

Reagovat
smazaný uživatel

Prave tato zmena ich moze pred zapasom s nami nabudit

Reagovat
sejber

alebo este viac nalomit. Nikdy nevies

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne by bolo lepsie keby ten jeden zapas este Megson vydrzal

Reagovat
sejber

nemyslim si

Reagovat
fantomas

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nie ? pytam sa oboch

Reagovat
fantomas

Sice si nemyslim, že ten někdo, kdo po něm přijde, okamžitě překope systém k obrazu svému, ale...nakopávané balony, důraz na hru hlavou, centry, standardky - s tim všim bysme měli neskutečné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ich obrana by nam vyhovovala, prestrelku by sme vyhrali

Reagovat
fantomas

Nevim no, jestli sme ted dostatečně silní vepředu na to, abysme to zvládli.

Reagovat
fantomas

100. pro Megsona a Bolton.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Manchester United nebude v létě bránit Nemanjovi Vidičovi v odchodu, píše list Times. O srbského obránce se zajímá Real Madrid, který je údajně připraven nabídout až třicet milionů liber

Reagovat
vladis271

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Fajn viem, že je to kačica, ale nechajte ma snívať

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tešíš, že ti Real vezme jediného obrancu na ostrovoch, vďaka ktorému máte isté vyhraté derby?

Reagovat
vladis271

Teraz by som si zaslúžil pohlavok

Reagovat
fantomas

OT. No vidiš, herbage, letos nejmíň obětí na silnicích za posledních 28 let!

Reagovat
božský John

Proč to píšeš? Voni vzali herbagemu řidičák nebo co?

Reagovat
fantomas

Ne, furt bojuje za svět bez aut.

Reagovat
božský John

No jo vlastně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přírodní zdroje na tom jsou nejhůř za posledních 28 let, takže neni o co stát..

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Vy jste banda kreténků Předně nebojuji za svět bez aut, ale za omezení automobilové dopravy na únosnou mez. V konečném důsledku to znamená menší provoz, ale po více let a více zdrojů na budování nové infrastruktury, do zemědělství, výroby, tam kde budou v budoucnu chybět. Ale vám a vašemu klubu gumídků zbytečné vysvětlovat, radši si něco přečtěte

Reagovat
fantomas

Já na gummers.cz nechodim, tak mě nech bejt. A...je konec roku. Čas vtípků a fórků. Tak se štípni do nosu a usměj se.

Reagovat
herbage

Gumídky jsem myslel tebe, frankieho a johna, ne žádný gunners. Já fórky beru, i na svoji osobu, když to má úroveň. Ale o co se tu dále snažíte, to už nemusím. Děláte si prdel z něčeho, z čeho byste neměli, co byste měli brát vážně, ale vy to furt znevažujete a k tomu překrucujete

Reagovat
fantomas

Ok, omlouvám se. Netušil sem, že seš na to tak háklivej.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak bys to chtěl provést? já bych chtěl zas miliony na účtě a furt nic..

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial takyto pristup ma vacsina stale je to ajtak sam nic nezmozem a povie si to kazdy, je to ta lahsia cesta vyhovarat sa

Reagovat
smazaný uživatel

Za vyhazov Megsona jsem rád, nemůžu si pomoct, ale ten chlap mi je extrémně nesympatickej...Přeju si Hughese...možná Curbeshley.

Reagovat
fantomas

Nechápu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele