Trapattoni: S Irskem nejednám

30.01.2008, 14:24
Aktuality
Giovanni Trapattoni dementoval zprávy, které ho spojovaly s angažmá na lavičce irského národního týmu. Italský trenér se však nestačí všem spekulacím divit, neboť byl předčasem údajným kandidátem také na post kouče Jihoafrické republiky a několika týmů z Anglie.

Zkušený trenér momentálně vede rakouský prvoligový tým Salcburk, přesto je neustále tiskem spojován s odchodem z klubu.

"Obdivuji představivost určitých lidí," naráží na novináře, kteří spekulace vymýšlí. "Před dvěma týdny jsem byl spojován s JAR, minulý týden to samé v Anglii a teď prý jednám s Irskem," nestačí se divit. 68letý kouč dříve vedl týmy jako AC Milán, Inter, Fiorentina, Juventus, Bayern Mnichov a Benfica Lisabon. V letech 2000-04 trénoval rovněž italskou reprezentaci.

Podle informací Sky Sports News se ale Trapattoni skutečně se zástupci Irské asociace sešel. A debatovali právě na téma uvolněné lavičky, kterou po neúspěšné kvalifikaci musel opustit Steve Staunton. Mezi adepty se řadí také Billy Davies, Kenny Dalglish a Terry Venables.

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trapattoni je sračka všech trenérů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jdi jinam tyjo

Reagovat
smazaný uživatel

Trapattoni je podle mě nejlepší trenér všech dob a ty asi fotbalu moc nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Koprovka je sračka všech komentářů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobře jako Italové! Capello v Anglii, Trapattoni může k Irům . . .Cotakhle Ancelotti ke Skotům, Lippi so Severního Irska a Ranieri k Wallesu?

Reagovat
Radin

No hlavně Angláni už jsou hodně zoufalí,když vzali Capella :-((.Chudák Becks,má na něj smůlu :-))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele