Tomasson se po šesti letech vrací do Feyenoordu

02.07.2008, 14:52
Aktuality
Dánský reprezentační útočník Jon Dahl Tomasson se po šesti letech vrací do Feyneoordu Rotterdam. Jednatřicetiletý fotbalista, kterému po sezoně skončila smlouva ve španělském Villarrealu, podepsal s nizozemským klubem tříletý kontrakt.

Od Tomassona si ve Feyenoordu slibují, že naváže na své předchozí angažmá z let 1998 – 2002. Tehdy táhl klub k triumfu v Poháru UEFA a vysloužil si angažmá v AC Milán.

Dánský reprezentant by měl na hrotu spolupracovat s dalším obávaným kanonýrem Royem Makaayem. Tomassonův příchod zřejmě znamená odchod jiného útočníka – Korejec Lee Chun-Soo míří zpět do své vlasti.

Tomasson po odchodu z Feyenoordu prošel několika kluby. V AC Milán platil za vynikajícího náhradníka, schopného rozhodnout každý zápas. V létě 2005 se rozhodl přestoupit do Stuttgartu, jenže tam se mu nedařilo podle představ.

Po půl druhém roce proto znovu měnil působiště, nejdřív na hostování do Villarrealu, před rokem na trvalý přestup. Ani ve Žluté ponorce to ale nebylo z Tomassonovy strany úplně ono. Ve čtyřiatřiceti ligových zápasech se trefil jen třikrát.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK;skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Výborný náhradník. Zase by se takový hodil.

Reagovat
-PeCa_08-

souhlas ševo

Reagovat
smazaný uživatel

skuste podrzat ronalda

Reagovat
blaugrana

asi stova, ked uz dostal "vyhazof"

Reagovat
Shevchenko

To si jen myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

citaj nove clanky , mozno sa ani pato nedostane do zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

to byly časy no , plně profesionální a navíc spolehlivý "žolík"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele