TISK: DESCHAMPS MÁ NAHRADIT HOULLIERA

30.04.2007, 21:25
Aktuality
Velké změny na trenérských postech se prý chystají v Juventusu a Lyonu, francouzský klub by totiž měl v létě převzít současný kormidelník "Staré dámy" Didier Deschamps, který by měl nahradit Gerarda Houlliera...

Houllier sice Olympique dovedl k zisku šestého mistrovského titulu v řadě a vedení klubu ujišťuje, že zůstane i nadále, francouzská média však mají jiný názor.

"Situace v Turíně má k ideálu daleko. Didier nemá nejlepší vztahy se sportovním ředitelem Alessiem Seccem a jeho tým si jen těžko zvyká na město. Deschamps je prvním jménem na seznamu Aulase (prezident Lyonu), především kvůli tomu, že dokáže spoustu hráčů přemluvit k tomu, aby zůstali v Lyonu a dokáže sehnat kvalitní posily jako Davida Trezegueta," míní odborný magazín France Football.

Juventus je po letním přeřazení do Serie B na nejlepší cestě k návratu mezi italskou elitu, kde by se ho údajně mohl ujmout starý známý Marcello Lippi. Ten si však hodlá ještě prodloužit svou přestávku od trénování a na toto téma se nechce vyjadřovat. "Nebudu odpovídat na podobné tipy dotazů. Juventus má svého trenéra , který si vede dobře," prohlásil Lippi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Hunter

Huntelaar je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

lol

Reagovat
HOST*Lippi

Sem velkým fanouškem JUve a jestli příjde Houllier tak to mě vedení Juve pěkně nasere.I tak mě Nasrali když začal trenovat Deschamps protože italské kluby odjakživa vedli Italští trenéři tak je to ve všech klubech v Itálii.Na Deschampse zas tak nasranej nejsem protože za Juve hrával tak to se dá ještě pochopit ale Houllier to snad ne!!!!!!!!! Nejspokojenější budu pokaď se do Turína vrátí milovaný trenér Lippi jednoznačně podle mě nejlepší trenér světa ať si říká kdo chce co chce nikdo nedokázal na klubové tak i na reprezentační úrovni to co on.Lippi má prostě čich na hráče který si má vybrat.

Reagovat
HOST*ital

Si to pořádně přečti.

Reagovat
HOST*MANUTD

Cuper,Terim,Eriksson - mas pravdu sami talianski treneri

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš neřvi... žadný houllier nepříjde ty trubko...

Reagovat
Shevchenko

Ty si cip jak lampa, přečti si to pořádně!

Reagovat
HOST*G

Co si mám přečíst pořádně!AS Romu vede Spaletti,Inter vede Mancini a AC Anceloti že 1x za sto let vedl cizinec Italský klub to mě nezajímá Italské mančafty odjaživa v drtivé většině vedli Italové ne jak v posrané Anglii kde vás koupí kde jakej Rus a trenuje vás Portugalec.Tomu neříkám Anglickej fotbal bych se styděl za takovej fotbal když vás všichni kupují.Anglickej fotbal je akorát reprezentace a tam se ukazuje že bez cizinců ste úplný hovna.Poslední úspěch v roce 66 promiňte ale na velmoc jak si pořád Angličané říkají hodně málo

Reagovat
HOST*f

No vlastně ani tu vaši reprezentaci nevedl Angličan to vás vedl švéd opravdu bych se styděl.

Reagovat
HOST*MANUTD

uz si kludny?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele